merhaba arkdşlar bugn son kdv indrm günü. pederden kradi kartini yeni kopardim. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2664 bu kasayla gelen psu . 4870 'e yeter mi ?? x2 6pin güç çııkışı yazio . yardim lütfen!!
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
HIGH POWER 600W AKTIF PFC (500W SÜREKLI, 600W MAX. GÜÇ)
ve 2 pcie var. çok rahat yeter
dostum 1 tane 6pin girişi olsada olur diğeri çeviriciyle halledilir illa 2 tane olcak diye bir şart yok..
arkadasımın pc sinde gtx 260 var 450watt akasa zen ile kullanıyor ve 1 adet 6 pin cıktı..diğerini ise ceviriciyle taktık..bi sorun cıkmadı cıkmazda zaten telas yapma bu kadar :D
katılıyorum.. ayrıca dark racer psu olarak high power kullanıyor.. problem cıkmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
dostum 1 tane 6pin girişi olsada olur diğeri çeviriciyle halledilir illa 2 tane olcak diye bir şart yok..
arkadasımın pc sinde gtx 260 var 450watt akasa zen ile kullanıyor ve 1 adet 6 pin cıktı..diğerini ise ceviriciyle taktık..bi sorun cıkmadı cıkmazda zaten telas yapma bu kadar :D
evet bencede gonul rahatlıgıyla kullanabilirsin ama tavsiyem fazla hıs aşırtma denemesi yapma
Bukadar para veriyorsanız , biraz daha verin. Aynı kasanın , ayrıyeten Ocz 600W ile satılanı var biraz dah apahalıya.Onu alın ömürlük kullanın.
460W olandan bahsediyorsanız , hazır kasalara harici satılan psuların kaliteisnde psu takmazlar. Sistemde o psu sorun çıkarır diyemem ama daha kaliteli birşeyler almaya çalısın özellikle psu konusunda.
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Bukadar para veriyorsanız , biraz daha verin. Aynı kasanın , ayrıyeten Ocz 600W ile satılanı var biraz dah apahalıya.Onu alın ömürlük kullanın.
460W olandan bahsediyorsanız , hazır kasalara harici satılan psuların kaliteisnde psu takmazlar. Sistemde o psu sorun çıkarır diyemem ama daha kaliteli birşeyler almaya çalısın özellikle psu konusunda.
Arkadaşa katılıyorum. Bence 460w'ı varsa OCZ 600'lü olanı da pekala satabilirler. Yarın o modeli de sorun, 600w gamexstream ile ilerde çift kartla crossfire dahi yapabilirsiniz.