sen şimdi bize açık açık ''siz şeref yoksunusunuz'' dedin mi demedin mi ? onu bi söyle ona göre konuşalım
sinirleniyrm ama üşüyoruz dedik kavga etmek istiyorz demedik
işin içine aileyi karıştırma
adın neydi barış mı eray mi canın sıkılıyor takılacak yer arıyosun galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Yasmin.
quote:
Orijinalden alıntı: Mister No
quote:
quote:
sen şimdi bize açık açık ''siz şeref yoksunusunuz'' dedin mi demedin mi ? onu bi söyle ona göre konuşalım
sinirleniyrm ama üşüyoruz dedik kavga etmek istiyorz demedik
işin içine aileyi karıştırma
adın neydi barış mı eray mi canın sıkılıyor takılacak yer arıyosun galiba
geç bu lafları
bıraktın mı sen sigarayı
quote:
bıraktın mı sen sigarayı
bırakmadım ama tv'deki sigara karşıtı reklam beni etkiledi kimse içmesin
quote:
quote:
bıraktın mı sen sigarayı
şu kadar katran var diyen reklam mı,evet onu bende görünce bi tuaf oluyorum iyiki içmiyorum diyorum
sigara içmek öldürür
quote:
quote:
quote:
bıraktın mı sen sigarayı
şu kadar katran var diyen reklam mı,evet onu bende görünce bi tuaf oluyorum iyiki içmiyorum diyorum
yok o değil,o tür şeyleri hiç umursamıyorum,hani bi adam var,sesini kaybetmiş,o reklamı diyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: Sédat
sigara içmek öldürür
hep böyle diyolar ama saglıklı seylere hiç önem veren yok,içki rakı bira sigara fiyatları ucuz,saglıklı beslenme pahalı tam tersi neden olmuyor üretmeyn o zaman sigara bira rakı daha da neler varsa zararlı...
Allahtan kullanmıyrm hiç birisini meyvekolik biriyim sağlıklımıyım bilmyrm ama
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sédat
sigara içmek öldürür
hep böyle diyolar ama saglıklı seylere hiç önem veren yok,içki rakı bira sigara fiyatları ucuz,saglıklı beslenme pahalı tam tersi neden olmuyor üretmeyn o zaman sigara bira rakı daha da neler varsa zararlı...
Allahtan kullanmıyrm hiç birisini meyvekolik biriyim sağlıklımıyım bilmyrm ama
o saydıklarının hepsi var. Ama meyve yok
quote:
quote:
quote:
quote:
bıraktın mı sen sigarayı
yok o değil,o tür şeyleri hiç umursamıyorum,hani bi adam var,sesini kaybetmiş,o reklamı diyorum ben
ne farkı var ki ikisininde sonucta amaç aynı içmeyin diyor,babamda içiyor hep diyorum hasta olursan sana bakmam içme çok pişman olursun diye(tabi bakmayacagm diye demiyrm belki hasta olurum diye düşünr içmez diye şantaj yapmyrm ve birazda onu hasta bi halde görmek istmediğimden) ama yok yine içiyor
17Nisan 2009 bıratım az kaldı 2 yıl olmasına çok rahatım şimdi...
Yahu benim çalıştığım yerde, güneye bakan oda ile kuzeye bakan oda arasında 5-7 derece fark var.
arkadaşla gece yürüyüşe çıktık dün.. nefes alıp werirken burnumdan çıkan havadaki su buharı direk bıyık üstünde yoğunlaşıyordu. sürekli sümüğü akmış bi çocuğun hissine kapılıyo insan acaip bişey
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
arkadaşla gece yürüyüşe çıktık dün.. nefes alıp werirken burnumdan çıkan havadaki su buharı direk bıyık üstünde yoğunlaşıyordu. sürekli sümüğü akmış bi çocuğun hissine kapılıyo insan acaip bişey
hiç gülecegim yoktu aynen bazen diyorum ne oluyor çocuk gibi burnum akıyo durmadan çekiyrm silmeye üşeniyorum
çok soğuk ya dayanamıyrm bazen,sıcagı sevmeme ragmen yaz gelse artık dediğim bile oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme