Şimdi Ara

çoklu sistem klima hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimdeki gibi çoklu sistem klima hk bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı rica ediyoru.

fiyat
    persormansı(soğutmada kullanacağım)
    marka yada görüşebileceğim bayi

teşekkürler

çoklu sistem klima hk

• 4 ayrı klima almak daha ucuza çıkıyor. ayrıca dış ünite bozulduğunda bütün odalarda sistem durması da diğer bir dezavantajı. tek klima kullanımında da daha çok elektrik tüketiminde bulunuyor diye biliyorum.
  • kesinlikle katılıyorum sana dostum ama sitede oturuyoruz ve lanet olsunki dış cepeye koyamıyoruz.bu yaz canımdan bezdim desem yeri ama ozon tabakasının da düzeleceği yok sanırım her riski alıp ya resimdekinin 2'lisini yapmak zorundayım(2 odaya 1 dış ünite x 2 odaya 1 dış ünite) yada 4 odaya tek üniteye bağlayacağım.

birde şunu merak ediyorum.pimapenli balkon var.pimapen sağa sola sürgülü perde gibi açılıyor acaba oraya ünite koydurabilir miyim.yani bu dış ünitenin konulacağı yer mutlak açık alan mı olmalı.pimadeni açınca zaten tamamen açılmış oluyor balkon?

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

4 ayrı klima almak daha ucuza çıkıyor. ayrıca dış ünite bozulduğunda bütün odalarda sistem durması da diğer bir dezavantajı. tek klima kullanımında da daha çok elektrik tüketiminde bulunuyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer0334 -- 25 Ağustos 2008; 19:43:53 >

• ben klimacı değilim. sadece bir dönem böyle bir ihtiyacım olduğu için araştırma yaptım ve tecrübelerimi seninle paylaştım. fakat bu soruda mantıkla cevap vericem; dış ünitenin bulunduğu yer açık olmalı, yani direk hava almalı. klima çalışmadığı zaman kapatmak zorunda olmazsınız diye düşünüyorum. oturduğunuz bina kaç katlı? eğer üstlere yakınsanız çatıya da konulabilir diye düşünüyorum. mümkün olduğunda fazla dış ünite kullanın derim ben, zira taşıma gibi bir durum olduğunda olay daha basit olur.
  • çok teşekkür ederim ilgin ve paylaşımın için...

6 katlı bina 3. kattayız 30 daire.çatıya koyak ile cepeye koymak arasında pek fark yok benim için:)

sanırım ısıtma-soğutma sistemleri ile görüşmek lazım.
    tekrar teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

ben klimacı değilim. sadece bir dönem böyle bir ihtiyacım olduğu için araştırma yaptım ve tecrübelerimi seninle paylaştım. fakat bu soruda mantıkla cevap vericem; dış ünitenin bulunduğu yer açık olmalı, yani direk hava almalı. klima çalışmadığı zaman kapatmak zorunda olmazsınız diye düşünüyorum. oturduğunuz bina kaç katlı? eğer üstlere yakınsanız çatıya da konulabilir diye düşünüyorum. mümkün olduğunda fazla dış ünite kullanın derim ben, zira taşıma gibi bir durum olduğunda olay daha basit olur.

• 4 odaya koyabilmen içinde borulama mesafesi ve kot farkıda önemli llklimanın teknik özelliklerinde bunların yazması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.