Bildirim
Çokmu Ucuza Gitti????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kavga ederken yumruk sayılmaz dostum. Bu fiyata alıcı bulduysan bu malın gerçek değeri budur. Sonradan hesap yapmak hem senin psikolojine, hem de alışveriş yaptığın kişi ile olan ilişkilerine zarar verir. -
"Aşağı yukarı 300$ hocam" şeklinde yapılan bi teklifti direk kabul etti karşı taraf yarın alıcaklar o yüzden fikir sordum mantıklımıdır fiyat. -
Norma fiyat abi fazlası etmez. Sat gitsin. -
iyi fiyat belki 10-20$ daha zorlanabilirdi. -
400$ sat.300 bence az. -
400$ sat.300 bence az. -
Abi ne yaptın ne 400$ ı yaa. Al sana 400$ a babalar gibi sistem. Arkadasınkini YER !!
Epox KT600 8KRAI + Amd 2000+ + 512 Pc3200 Twinmos + 64Mb Gforce Mx440 8x + Seagate 60Gb 7200.7 + Asus 52x24x52 + Aopen QF50w = 401$ + KDV [ban] -
Açıkcası 300$ işimi görüyo topladığım yeni sistem için o civarda bi açığım var.
Fazla zorlamanın bi anlamı yok sanırım.
400$ ıda hiç düşünmemiştim abicim alıyosan sana satiim 400$ a :) hatta eve getiriim :p -
20-30$ fazla satabilirsin -
anca 300 eder
1 lira fazla etmez. geçmiş olsun piyasada bilgisayarcılara satsan 20 vermezler... -
+1 soultrap
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X