Şimdi Ara

cold/light/fire nuker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    30-->> biceon olarak bir build yapmayı düşünüyoruz arkadaşa.sizce nasıl?yoksa fire yerine 90 biceon mu olsun??

• 90 Bich - 90 Fire - 90 Cold - 30 Light çok iş yapan bi build.
  • AL sana Kral bi Build bunu yap yatmazsın ;) ve atck iyi olur 90light 90 cold bide bcheon
  • quote:

Orjinalden alıntı: UniI3el

90 Bich - 90 Fire - 90 Cold - 30 Light çok iş yapan bi build.

Boşu boşuna fire açmayın fire devri bitti

Yapıcaksan

Light Cold Spear Ama iyi set düzerim güsel oynarım diyorsan.

Yoksa Light Cold Bicheon :]
  • Fire90 light 90 cold 90 çok güzel unique charı olur ancak pvpye gelmez çünkü bowların knock-backleri bladerın yatır batırları glavierlerin stun,knockbackleri vede fire wall sayesinde 2dk boyunca oyalanabilir tabi sun spear varsa normal charlara karşı pvpde de işe yarar.

Bicheon 90 cold 90 lightning 90 yaparsan pvpde de güzel işler başarırsın uniquede kesersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Fire90 light 90 cold 90 çok güzel unique charı olur ancak pvpye gelmez çünkü bowların knock-backleri bladerın yatır batırları glavierlerin stun,knockbackleri vede fire wall sayesinde 2dk boyunca oyalanabilir tabi sun spear varsa normal charlara karşı pvpde de işe yarar.

Bicheon 90 cold 90 lightning 90 yaparsan pvpde de güzel işler başarırsın uniquede kesersin.

bu sölediiniz çar benim çar ve FF yatıran yok çok deli çar oluyor nuker başka hiç bir şekilde iyi olmaz

• Karşınızdaki adamın itemleri kötüyse pvp de iş yapar çünkü kısa sürede öldürürsünüz adamı..

ama iyi bir sete ve silaha sahipse vay halinize , kaçacak delik ararsınız. Nuke ları atıyorsunz atıyorsunz ölmüyor adam ve snow shield iniz bittiğinde mefta olan taraf siz oluyorsunuz..

ama fire yerine bicheon olursa, bicheon skilleri + lighting nuke larıyla adamı bitirirsiniz.. snow shield bitincede 15 saniyelik süper bir phy defans buff ı var bicheon da. 15 saniyede ordan , oda bitincede yatır-batırlarla snow shilediniz dolana kadar ölmemeye çalışcaksınz..
  • quote:

%100 katılıyorum fire devri bitti diyen arkadaşlar denesin bu builde light -cold dayanamaz..
  • Tamamiyle demiyeceğim ama kısmen yanlış bi yorum bkz:TheWest zeustayım yapılandırmam cold light bicheon 90 ff +7 sword ve shield +5 set ve takılar kendımle eşit şartlardaki glavie char ile benimle aynı set özliiklerine sahip deyim proyum ben ama ne hikmetse bkz:Q8ghost glavierle snow bitincede kapışıyorum kaçacak delik falan aramıyorum eğer kullanmasını bılırseniz kaçacak deliğe ihtiyacınız olmaz.Ayrıca nukeyı sadece division tuttugunda kullanıyorum tutmadıgında kullanmıyorum bile.Fire fikri saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coni Leş -- 18 Şubat 2009; 17:32:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiviNeSouL

quote:

%100 katılıyorum fire devri bitti diyen arkadaşlar denesin bu builde light -cold dayanamaz..

parry ratio noolacak? light ın imbuesunun mag atk ğı daha yüsektir + piercing force mu ne vardı o noolacak
  • Lütfen başlangıç rehberini okumadan konu açmayınız.Eğer rehber yeterli değil ve hala kafanıza takılan sorular varsa o zaman konuyu düzgün bir şekilde açarak cevap arayınız.İşte cold açtım ,light olurmu yada yapılandırmam şöyle,buna dönsem olur mu gibi sorular zaten başlangıç rehberinde cevaplanmıştır.

http://forum.donanimhaber.com/m_13470643/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.