bana birisi yardım edebilirmi most wanted yamalarını nereden bulabilirim full modifiye falan
quote:
Orjinalden alıntı: crayz driver
bana birisi yardım edebilirmi most wanted yamalarını nereden bulabilirim full modifiye falan
Soracak başka yer bulamadın mı?
sana mı soracagım nereye ne soracagımı
Ewt bana soracaksın burası Colin McRae konusu sorununu git başka yere yaz
quote:
arkadaşım bi arama yapıpta daha önce açılmış 100 sayfaya yakın olan konuyu bulmak çok mu zor acaba
quote:
sana mı soracagım nereye ne soracagımı
Forumlarda her önüne gelen şeyi er önüne gelen yere yazamazsin. kızmakta haklılar. yeri burası değil.
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
Colin McRae serisinin grafikleri her zaman harikadır zaten, bunlar oyun içi görüntü olmayabilir ama bunlardan da aşağı kalacaklarını sanmıyorum. 2005'i oynarken grafiklere hayran kalmıştım.
ben richeard burns rally almıştım ve oynamıştım ama fazla araba seçeneği yoktu ama grafik fena sayılmazdı en azından oynanırdı bide çok zordu
alınıcak bı oyunmu tawsıye edermısın yanı ??? zaten colin mcrae yi oynayamıcaz gıbı cogumuz ekran kartı alıcaz yada
gerek yok almana yenisi çıkıyor ama korsan bulursan al 5 ytl cik bişey yani pişman olmazsın ama zor yani diyeyim
colin rally en sevdiğim ralli oyunu mutlaka deneyeceğim.
ralli oyunlarının kralıdır bu oyun
quote:
Orjinalden alıntı: muribbi
colin rally en sevdiğim ralli oyunu mutlaka deneyeceğim.
Yeni görüntüler yayınlandı.Grafikler müthiş
uuuuuuuuu çok sıcak ssler süper en son 03te oynadım 4 sene sonra damping yapacak
Acaba Bu Oyunda Dx10 mu kullanılıcak bir bilgi varmı görüntüler çok iyi
Cidden inanılmaz, ben hala CMR 2005 oynayıp zevk alabiliyorsam, grafiklerden oynanıştan; bu kim bilir nasıl olacak? Da o kadran nedir öyle anlayamadım, oyuncak arabalardan mı söküp koymuşlar?
oyyy oyy oyyy oooyyyyy .ahh bide pc ss leri olsa .neyse deli oyun olmuşş baya uçmuş gözüküyo nassı beklicez yaza kadar yaw .en iisi unutmak
CMR 2-3-04-2005 oynadim (2005 hala kurulu pc'mde) hepsi guzeldi, bu super olacak kesin. SS'lar da muhtesem
Arkadaşlar Directx 10'un benim en gözüme çarpan hoş görüntüsü shader... Dx10'daki shader oyuna gerçekten çok derin bir hava katıyo. Görüntü biraz bulanıkmış gibi gözüküyor... Dehşet bir efekt...
Yeni görüntüler yayınlandı.
Colin ve müthiş grafikler yanıyoruzzzz
Of of of of... Sanki gerçek bee!
Çıksa artık, ben sabredemiyorum YW demo felan yayınlasınlar da oyunu 3 ay sonra çıkarsalar yine razıyım :D