Şimdi Ara

COLİN'S DERİ MONT + HEDİYE AMWAY HYMM 3 BIÇAKLI TIRAŞ MAKİNESİ + KARGO DAHİL 30 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar montu 1 buçuk sene önce colin's ten aldım sadece aldığım kış giyildi.Çok kalın olduğundan ve şu an yaşadığım yerde kış çok soğuk geçmediğinden giyilmiyor.Mont suni deridir.Ön alttaki ceplerinin birinin demir iç çıtçıtı düşmüş cebine koydum baskıcılarda takılabilir bir tanesi de çok sağlam durmuyor.Tıraş makinesi de hediye geldi başlığının birini denemek için kullandım ikinci başlık kullanılmadı aynen duruyor.ürünlerin kendi linklerini referans olması açısından aşağıda verdim ve kendi fotolarını da attım.Ptt ile kargosunu ben ödeyeceğim türkiye'nin her yerine ne kadar tutarsa tutsun

Satilmistir

Not:Beden L dir.

Mont Linki

Tıraş Makinesi Linki

COLİN'S DERİ MONT + HEDİYE AMWAY HYMM 3 BIÇAKLI TIRAŞ MAKİNESİ + KARGO DAHİL 30 LİRA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UniquE -- 13 Mart 2017; 17:19:24 >

• mtnckr arkadaşa satılmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.