Şimdi Ara

Colormaster RC-690 Soft Mod [mc] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı için fan değil de toptan değiştiricem...valla bende hep sıvı soğutmayı düşünüyordum ,hala düşünüyorum şu işleri taamamlayayım sırada o var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratÇim -- 6 Haziran 2008; 19:15:04 >
  • bugün biraz çalıştım plexi yi aldım şekle göre kestim,kapağa ve plexiye delikleri açtım.bugün hava bursada kötü o yüzden son katı atıp boyayı bitiremiyecem gibi gözüküyo malum boyayı içeride yapamıyoruz

Colormaster RC-690 Soft Mod [mc]

yarın artık kapağı bitirmek istiyorum..inşallah prblem yaşamam da biter

• quote:

Orjinalden alıntı: murat.cim

bugün biraz çalıştım plexi yi aldım şekle göre kestim,kapağa ve plexiye delikleri açtım.bugün hava bursada kötü o yüzden son katı atıp boyayı bitiremiyecem gibi gözüküyo malum boyayı içeride yapamıyoruz

yarın artık kapağı bitirmek istiyorum..inşallah prblem yaşamam da biter

hadi bakalım iyi geldin buraya kadar tebrikler güzel mod...

• merakla devamını beklıyoruz
  • bu kapak kesinlikle lanetli!!!!!;

1.son kat boyayı attım kurudu zımparayı attım ve tahmin ettiğimden daha flat bi yüzeyi yakaladım,pastayı atarken parmağımdaki yüzükle koca bi çizik delirecektim ama sabır dedim düzeltmeye çalştım bir saat uğraştım düzeldi yalnız şimdi bi kat daha boya, son zımpara pasta ve cila istiyo

bu yetmedi

2. plexiyi takayım derken ters bir hareket ve "çat" diye bir ses bütün tüylerim diken diken oldu tahminler doğru yarın yeni plexi bu sefer 5mm lik alıcam

ama herşeye rağmen bitecek bu kapak

ve ben çok eğleniyorum

• arkadaşlar kapak çalışmam son buldu birkaç ince rütuş haricisağ üst köşe biraz daha ovulacakmış ama olsun yarın bi kat daha cila atıcam düzelir

hdd soğutucum
    sıvı sisteme geçeyim il emekli edeceğim o

işte şu yansımayı görmek ve emeğin karşılığını almak,mutlaka daha iyisini yapan arkadaşlar var ama benim için ilk denemem güzel

arkadaşlar yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekiyorum...plexiye gravür işlemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum

• ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYO TEBRİK EDERİM GÜZEL ÇALIŞMA YAPMIŞIN İŞCİLİĞİNİ GÖSTERMİŞİN

• arkadaşlar plexinin sağ alttarafa uzanan bölümüne bir gravür desen işlemesi yapmak istiyorum iki adet tribal desen arasında kararsız kaldım , fikirlerinizle yardımcı olursanız sevindirik olacağım

en beğendiğim şekil bu işlenebilirliği nasıl ? daha önce işleyen arkadaşlar ?

bu yarasa şekli biraz basit geldi bana

gravür le ilgilenmiş arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.kasa içi uv mavi katotlar var plexi üzerine de uv mavi led kullanmlayım?yoksa kırmızı led kullansam renk karışması olur mu?kararsız kaldım

• quote:

Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN

ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYO TEBRİK EDERİM GÜZEL ÇALIŞMA YAPMIŞIN İŞCİLİĞİNİ GÖSTERMİŞİN

teşekkürler aynı işçiliği senden de bekliyorum
  • SENİNKİ KADAR OLMASADA YAPÇAZ BİŞİLER
  • Dostum aynı kasaya sahibim. Mod yapılmamış bir kasa... :( Çalışmanı beğendim ama su an bütce olmadıgı için (öğrenciyim ) pek bişe yapamıcam ama kasayı o kadar beğendim ki. Bir tane gece uv yanarken foto ceker misin lütfen. UV merak ediyorum nasıl bir sonuç oluyor. 1 kapak monte edilmemişken bi de takıldıktan sonra cekersen cok iyi olur dostum şimdiden teşekkürler.

EDIT : Resimlere azcık baktım da içteki uv boya kırmızı degil de mavi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberyeniceri -- 9 Haziran 2008; 18:25:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_asterix

Dostum aynı kasaya sahibim. Mod yapılmamış bir kasa... :( Çalışmanı beğendim ama su an bütce olmadıgı için (öğrenciyim ) pek bişe yapamıcam ama kasayı o kadar beğendim ki. Bir tane gece uv yanarken foto ceker misin lütfen. UV merak ediyorum nasıl bir sonuç oluyor. 1 kapak monte edilmemişken bi de takıldıktan sonra cekersen cok iyi olur dostum şimdiden teşekkürler.

EDIT : Resimlere azcık baktım da içteki uv boya kırmızı degil de mavi mi?

kasa içi normal parlak kırmızı dostum kasa içi ışıklandırma biraz yetersiz kalıyo resimlerde gece karanlıkta çekilenler var ama çok belli değil foto makinasının ayarını yapıp tekrar çekerim senin için bence yapabiliyorsan iç boya uv kitkablo toplama uv katot ve kapak kesip plexi kendin yaparsan çok aşırı masraflı olmaz yavaş yavaş yapabilirsin

• hddnin alt kısmına bişey daha ekleyebilirsin boş gözükmesinden daha iidir
  • hddnin alt kısmına bişey daha ekleyebilirsin boş gözükmesinden daha iidir
  • hdd nin altına kardeşleri gelicek şimdilik bo

ama onun yerine bir fikrin varsa değerlendirebilirim
  • Güzel gidiyorsun tabiki yeni resimler bekleriz kolay gelsin..
  • KARDEŞ GRAVÜR ÇALIŞMAN NE ALEMDE Bİ SOLE YA MERAKTAYIZ!!!
  • biraz aksadı çalışmalar işlerden vakit bulamadım bugün başlıyorum inşallah resimleri ekliyecem
  • çok güzel
  • harika olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.