Şimdi Ara

Columbia marka ürünlerde fırsat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
8.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler aldım bir tane türkiye ile arada yarı yarıya fiyat farlı var
    Bedenler aynımı acaba m beden verdim
  • -BUR@K- kullanıcısına yanıt

Amazon Almanya (Amazon Germany) tarafindan gonderildi ve dhl ile elime ulaştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfatih1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende teslimat 15 aralık diyor almanyadan gelecek
    Kalıplar nasıl buraya göre aynımı
    Bu arada fiyatlar yarı yarıya farkediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'dan çok hızlı geldi bana 2 iş günü fln sürdü. Hatta önce ispanyadan çıkmış oradan Almanya'ya sonra türkiye'ye fln varmış. Ben daha önce abdden columbia almıştım trdeki kalıplarda fark var mı bilmiyorum ama abd kalıplarda giydiğim amazon almanyada da aynısı oldu. Muhtemelen universal bedenler. Amazon tr baktı tr şartlarında ürünleri ucuza satamıyor. Avrupa'dan getirip satmaya karar verdiler galiba. Ama bu cybermonday'de ekstra bir indirim yapmamaları üzdü. Black friday olayını aldık batıdan ama cyber monday işimize gelmiyor sanırım :)

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt

hocam diğer arkadaşların da yazdığı gibi kısa zamanda elinize ulaşır sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfatih1907

hocam diğer arkadaşların da yazdığı gibi kısa zamanda elinize ulaşır sanırım.

Kalıp konusunda çok kararsız kaldım değişim oluyormu acaba sadece iademi alırlar

iade alırlar sadece onda da ödediğiniz yaklaşık 150 tl boşa gider.beden konusunda ise ben adidas, puma, nike, north facede m giyiyorum, m sipariş verdim sıkıntı olmadı.

• iade ederken tam iade alınıyor arkadaşlar. Powder lite ın kalıbı gerçekten bir garip kolları çok büyük içine bacak girecek genişlikte ve uzunlukta :D

Benim denediğim ürünlerin kalıpları rahattı. Genelde biraz büyük/geniş olduğu söyleniyor.

Amazon, kargo teslim tarihini uzun tutabiliyor. Ön sipariş ürünü almadıysanız, her şey mükemmel giderse bir kaç güne, ortalama bir hafta en kötü ihtimal Amazon'un dediği tarihte gelir.

• Konuyu görünce aklıma 4 sene kadar önce İtalya'dayken 5 €'ya aldığım tişörtüm geldi. Türkiye'ye dönüşte ilk iş burdaki fiyatı görmeye mağazaya gitmiştim. 399 TL'ydi. 

• Columbia ürünleri kullanıyorum ama kalite farkları var maalesef. Özellikle mavi renk şortları soldu :( Oysa ki bunda solma olmaz diye almıştım. Mavi renk tekstil ürünlerine niye çözüm bulamıyorlar.
    Neyse şu anda Amazon Almanya ürünleri fiyat konusunda avantajlı ama beden sıkıntısından dolayı alamıyorum ben. Çünkü şu anda aldığım ürünlerin neredeyse yarısı farklı beden. Birinde L olurken birinde M oluyor, denemeden almak ciddi risk.
    Fiyat konusunda yurtdışı sitesi olarakwww.outletinn.com var, Türk Lirası fiyat veriyor ama ekstra gümrük çıkıyor, ptt kargo ile yolluyor.
    Hatta şu anda Columbia indirimi var.
    www.outletinn.com
    find offers at Outletinn
    https://www.outletinn.com/deals/outletinn/4270/s

• bitmis herhalde linki tıkladıgımda çıkmıyor

• Gurur tekstil firmasiyla ilgili biraz araştırma yapayim dedim google yazinca yığınla şikayet gördüm ürünlerin orijinal olmadigi ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 1 Aralık 2020; 10:49:9 >
  • kompocyo kullanıcısına yanıt
    Benim bilgim bu yönde. İlk ağızdan duyduğum şeydi. Kendilerinin yalancısıyım o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.