< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 22 Aralık 2016; 18:10:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 22 Aralık 2016; 18:10:44 > |
Foruma ciddi haftalardır birşey yazmadım ama size yazıyorum. İnsanları outdoor hakkında yalan yanlış bilgilendirmeyin. "Kaztüyü mont beş para etmez" ne demek? Kesinlikle sıcak tutmuyor ne demek? Hiç mi kış spor malzemeleriyle, dağcılık ekipmanlarıyla bir işiniz olmadı? Olmaması da normal fakat eğer bu alanda bilginiz yoksa neden yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz insanlara? Şuanda kullanılan en kaliteli kış malzemeleri %100 kaz tüyü doldurmadır. Kendi tecrübelerimle de bunu onaylayabilirim fakat anlaşılan "tüyleri dışarı çıkıyor" dediğinize göre kalitesiz malzemeden üretilmiş sözde kaz tüyü montları denediniz, yada hiç denemediniz tamamen kulaktan dolma yorum yapıyorsunuz.
Eğer bu alanda tecrübeli biriyseniz beni de bilgilendirin. Outdoor sporları ve malzemeleriyle yakından ilgiliyim, yararlanmak isterim. |
"Columbia var" derken neyi ifade etmeye çalıştığınıza anlam veremedim? Çok mu kaliteli bir firma olduğunu düşünüyorsunuz? Columbia outdoor alanında en son tercih edilecek firmalardan biriyken columbia mont üzerinden tüm kaz tüyü ekipmanları değerlendirmek de güzel bir yaklaşım. Benim de mi kendi ekipmanlarımın fotoğraflarını çekip atmam gerekiyor? Muhtemelen hiç duymadığınız markalar olacağından gerek de yok aslında. Her neyse, siz almayın ama insanları yanlış da bilgilendirmeyin.
|
Aynen 299 lirayı birden üzerine giyince anlık sıcaklık değişimleri olabilir, çıkarınca geçer..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|