Şimdi Ara

Columbia uni ms computer science

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da yazdığım gibi columbia üni de cs üzerine master yapmak istiyorum ama yabancı öğrencilerle ilgili bilgi bulamadım.
    tecrübeli birileri varsa yardım edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FutureEngineer

başlıkta da yazdığım gibi columbia üni de cs üzerine master yapmak istiyorum ama yabancı öğrencilerle ilgili bilgi bulamadım.
    tecrübeli birileri varsa yardım edebilir mi?

http://www.columbia.edu/cu/isso/admit/ sayfasında sol menude Application Overview for International Students alt-sekmesi var. Orada yazıyor talepler.
    Başvuru için akademik yeterlilik kısmında Graduate (master's degree and doctoral degree) applicants - must supply records of all courses and examinations for all university or other tertiary level work completed plus proof of graduation, when available. diye yazmışlar. Belirli bir ortalama talepleri yok ancak bunlarda psikolojik sınır 2.50 gibidir. Ortalaman 2.90-3.00 civarında ise kabul şansın yüksek bence.

Program sayfasıhttp://www.cs.columbia.edu/education/ms

• Ben bu okuldan lisans derecesinde Computer Science bölümünde kabul almıştım; lakin kabul etmedim daha iyi yerler hakkında opsiyonlarım olduğu için.

Öncelikle Columbia türk dostu bir ünversitedir. Yaklaşık 20 kişilik Türk personeliyle en çok Türk çalıştıran kurumlardan biri. Öyle ki eğitim, kitap ücretlerini türk lirası ile ödeyebiliyorsunuz.

Lisans için benden 1800+ sat skoru, 76+ toefl skoru, 3.0+ gpa istemişlerdi. Yüksek lisans içinde minimum 2.75 gpa, 90 toefl istediklerini sanıyorum. Ben SAT'e girmiştim, master için de bir sınav vardır elbette. Bu okul sınav skorlarından çok GPA skorunu önemsiyor, bilginize.
  • Bu üniversite ücretli mi ? Yani vakıf üniversitesi mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.