Şimdi Ara

Combat pp 9mm Kurusıkı Tabanca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir Combat pp 9 mm lik kurusıkı tabancam var ama şarjorünü ormanda kaybettim çok araştırdım ama şarjör bulamadım silahım Walter pp 9mm çakması gibi bişi hatta aynısı. Tabancama önerebileceğiniz bir şarjör varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaqan571 -- 8 Şubat 2014; 18:24:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Combat PP 9mm Kurusıkı Tabanca

Combat PP 9mm kurusıkı tabanca, kendisini savunma ve eğlence amaçlı kullanmak isteyen kullanıcılar için popüler bir seçenektir. 9 mm PA fişeği kullanır ve gerçek bir silaha benzer gerçekçi bir görünüme sahiptir.

Fiyatlandırma: Combat PP 9mm kurusıkı tabancanın fiyatı, özelliklerine ve aksesuarlarına bağlı olarak değişebilir. [combat pp 9mm tabanca fiyatları] için çeşitli seçenekleri kontrol etmenizi öneririz.

Özellikler: * Kalibre: 9 mm PA * Çekim Modu: Yarı otomatik * Şarjör Kapasitesi: 15+1 fişek * Namlu Uzunluğu: 100 mm * Toplam Uzunluk: 170 mm * Ağırlık: 950 gram

Kullanım: Combat PP 9mm kurusıkı tabanca, eğitim, koleksiyon ve eğlence amaçlı kullanılabilir. Gerçek bir silahı simüle etmek için tiyatro yapımlarında da kullanılabilir.

*[combat-pp cal 9mm p.a knall] ve [combat pp kurusıkı]* gibi kurusıkı fişekler ile kullanılır. Bu fişekler, yüksek ses patlamasıyla gerçekçi bir deneyim sunar.

Avantajlar: * Gerçekçi görünüm * Kullanımı eğlenceli * Eğitim ve savunma için kullanılabilir * Oldukça uygun fiyatlı [combat pp kurusıkı fiyatları]

Not: Combat PP 9mm kurusıkı tabancalar gerçek silahlar değildir ve sadece kurusıkı fişeklerle kullanılmalıdır. Lütfen kullanırken her zaman güvenlik önlemlerine uyun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ekol majarov birebir uyumlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarjor buldunmu

• bende orjinal sarjor var beni ara 05337770978

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ninja Blade (ÇIKTI)
    16 yıl önce açıldı
    H&K USP Havalı Tabanca.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.