Bir sürü konu vardır ama neyse... Ben asas.ım skill r skill r combosu yapıyom ha bu arada combo çok çalışma gerektirir çok pratik yapman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Peiz!
Bir sürü konu vardır ama neyse... Ben asas.ım skill r skill r combosu yapıyom ha bu arada combo çok çalışma gerektirir çok pratik yapman lazım
combo hız işidir.Ben comboyu skıllere mouse ıle tıklayara yane r - skıl w-s ısde burada vurdugum skıle mouse ıle dokunuyorum eger ıı antremanın olursa skılde kaymaz
quote:
Orijinalden alıntı: burak_fertek
combo hız işidir.Ben comboyu skıllere mouse ıle tıklayara yane r - skıl w-s ısde burada vurdugum skıle mouse ıle dokunuyorum eger ıı antremanın olursa skılde kaymaz
Alıntıları Göster
combo için özel mouse ler var onlarla da yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Lounge Act
combo için özel mouse ler var onlarla da yapabilirsin
Alıntıları Göster
Combo war olan skilleri rakibin üzerine olabildiğince , hızlı bir şekilde boşaltmaktır. Skilleri sıralarken r-r yaparsan daha sağlam bir combo gerçeklestirmiş olursun. Asaslar için sölüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: IIIxLvNtxIII
Combo war olan skilleri rakibin üzerine olabildiğince , hızlı bir şekilde boşaltmaktır. Skilleri sıralarken r-r yaparsan daha sağlam bir combo gerçeklestirmiş olursun. Asaslar için sölüyorum
Alıntıları Göster
nasıl bulamazsın ya.combo hakkında 265465132165 tane topic vardır Allah bilir
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: IIIxLvNtxIII
Combo war olan skilleri rakibin üzerine olabildiğince , hızlı bir şekildeboşaltmaktır . Skilleri sıralarken r-r yaparsan daha sağlam bir combo gerçeklestirmiş olursun. Asaslar için sölüyorum
çok güzel anlatmış arkadaş
quote:
Alıntıları Göster
Oha be kardeşim biraz fazla salladın .. 4 gündür bulamamışmış Arama'ya Combo&taktik&knight yazsan bulabilirdin .
quote:
Orijinalden alıntı: SanalKabus
quote:
Combo war olan skilleri rakibin üzerine olabildiğince , hızlı bir şekildeboşaltmaktır . Skilleri sıralarken r-r yaparsan daha sağlam bir combo gerçeklestirmiş olursun. Asaslar için sölüyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus
quote:
İçin fesat lan senin
quote:
Orijinalden alıntı: saw_murat
quote:
Orjinalden alıntı: SanalKabus
quote:
İçin fesat lan senin
Alıntıları Göster
arkadaslar ben trust ile smildona 1100vurdum iyimi
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin9494
Alıntıları Göster
İmzamıdamı görmedin
quote:
Alıntıları Göster
ben 2200 wuruyom lwl 53 +7 clewer
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin9494
Kötü beter beterin beteri beterin beteri var derler ama seninki en beteri Ne alakası war konuyla beee
quote:
Orijinalden alıntı: Peiz!
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin9494
Kötü beter beterin beteri beterin beteri var derler ama seninki en beteri Ne alakası war konuyla beee
Alıntıları Göster
düşmana tıkla r+skıll+w yap r+skl+w bunu dene en ıı sıdır
quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sniper_town
SAGOL
quote:
Orijinalden alıntı: xmmxdools
quote:
Orjinalden alıntı: sniper_town
SAGOL
Alıntıları Göster
ben batlle priest olarak skill+rr skill +rr yapıyom örendikten sonra cok şine yarar
quote:
Orijinalden alıntı: azmann
ben batlle priest olarak skill+rr skill +rr yapıyom örendikten sonra cok şine yarar
Alıntıları Göster
bende asassın r skill r yapıyorum cok ise yarıyor 57 lwl im 55 lwlleri kesemezken simdi 60 falan kesebiliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KardemirKarabükspor
bende asassın r skill r yapıyorum cok ise yarıyor 57 lwl im 55 lwlleri kesemezken simdi 60 falan kesebiliyorum
Alıntıları Göster
1 2 AY ÖNCE BENDE SORUYODUM SOLİD BİNLERDE ÇALIŞTIM ŞİMDİ ELLERİM İSTEMEDEN TAKIR TAKIR İŞLİYO