Şimdi Ara

Combo fix kullanımı hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün sabah pc yi açtığımda bir anormallik vardı ve sonradan fark ettim ki sisteme virüs bulaşmış. MSE kullanıyorum bir baktım devre dışı. Açıyorum açılmıyor falan. İnternetten biraz araştırdım ne yaptıysam pc eski haline gelmedi. En son care olarak sistemi geri yükledim. Şuan bir sorun yok fakat yine aynı şeyi yaşamaktan tırsıyorum. Bilgisayarı taratmak için biraz arastırma yaptım ve "combo fix" diye bi program buldum ancak kullananların cok dikkatli olması gerekiyor falan yazıyor onuda kullanmaya tırstım. Tecrubeli arkadaslardan rica ediyorum bana yol gösterin combo fix kullanmalı mıyım? ya da önerdiginiz baska programlar var mı ? Bu arada MSE nin yanında comodo firewall kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan.bozaslan -- 4 Mart 2013; 21:02:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan.bozaslan

Arkadaşlar, bugün sabah pc yi açtığımda bir anormallik vardı ve sonradan fark ettim ki sisteme virüs bulaşmış. MSE kullanıyorum bir baktım devre dışı. Açıyorum açılmıyor falan. İnternetten biraz araştırdım ne yaptıysam pc eski haline gelmedi. En son care olarak sistemi geri yükledim. Şuan bir sorun yok fakat yine aynı şeyi yaşamaktan tırsıyorum. Bilgisayarı taratmak için biraz arastırma yaptım ve "combo fix" diye bi program buldum ancak kullananların cok dikkatli olması gerekiyor falan yazıyor onuda kullanmaya tırstım. Tecrubeli arkadaslardan rica ediyorum bana yol gösterin combo fix kullanmalı mıyım? ya da önerdiginiz baska programlar var mı ? Bu arada MSE nin yanında comodo firewall kullanıyorum

evet riskleri oldugu söyleniyor size su progrmı tavsiye edebilrim super anti spyware bu programda işinizi görecektir..

• teşekkürler hemen deniyorum sonucu bildirecegim
  • ComboFix'i rahatlıkla kullanabilirsin, sorunlar eski sürümlerde kaldı.

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

ComboFix'i rahatlıkla kullanabilirsin, sorunlar eski sürümlerde kaldı.

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/

verdigin linkten indirdim programı simdi tarama yapacagım. sonucu bildirecegim teşekkürler:)
  • w8 de calisiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

w8 de calisiyormu

combofix win8 de çalışmıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanclk

quote:

w8 de calisiyormu

Uyumluluktan da calistiramiyorum neyse baska bi antispyware bakicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanclk

quote:

w8 de calisiyormu

Uyumluluktan da calistiramiyorum neyse baska bi antispyware bakicam

aynen öyle..
  • arkadaşlar pc yi tarattım cok güzel bi programmış pc kendine geldi. İşletim sistemimde win7 ultimate
  • Eğer bilgisayarında optimus teknolojisi kullanılıyorsa sakin ComboFix i deneme derim. Çünkü optimus dosyalarına zarar veriyor ve yüksek performanslı karta geçmeni engelliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.