Şimdi Ara

Combofix'i güvenli modda çalıştırmak şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.umarım konuyu doğru yere açmışımdır.şöyle bir sorunum var.bugün pc'yi açtığımda karşıma bembeyaz bir sayfa çıktı ve emniyet genel müdürlüğü başlığı altında 'dikkat sizin pc niz aşağıda belirtilen sebeplerden en az biri ile bloke edilmiştir' tarzı şeyler yazıyordu.virüs tarzı bir şey olduğu oldukça belli.bu sayfa bilgisayar açılır açılmaz önüme geliyor ve bilgisayarda başka hiçbir işlem yapmama izin vermiyor.bir şekilde sayfayı kapatıp bilgisayarımı kullanmayı başardım ancak bilgisayarı her açışımda aynı şeyle karşılaşıyorum.benim de aklıma ilk gelen bilgisayarımı combofix ile temizlemek geldi.ancak şöyle bir sorun var.bilgisayarımı güvenli modda başlatmak istedim ama yine aynı şekilde karşıma bembeyaz bir sayfa çıktı.bu kez üzerinde yazılar yoktu ama güvenli modda masaüstüme erişemiyorum çünkü bu beyaz sayfa yok olmuyor.bende karasız kaldım acaba combofix'i güvenli mod olmadan çalıştırsam bir sorun olur mu? ayrıca combofix'i bilgisayarım virüslüyken yani bugün indirdim.bunun bir zararı olur mu olmaz mı bundan da emin olamadım.yardımcı olabilecek kişilere şimdiden teşekkür ediyorum :)

• Güvenli modda çalıştırılmasının istenmesinin sebebi, bilgisayar minimum sistemle çalıştığından, daha az işlevini aktif hale getirdiğinden, sisteminde yapacağın taramadan daha net sonuçlar alabileceğindendir.

Bunun yanında, eğer normal açılışta veya güvenli modda aynı şekilde ekranı kaplayan bir uygulama varsa, bunu daha Windows başlamadan taratabilirsen daha iyi olur. Bunun için Avast'ın bir özelliği var; bilgisayarı ayarlıyorsun, açılışta ayarlıyor. Ya da, Hiren's Boot Cd'yi kullanabilirsin. Bilgisayarını bu cd den başlatırsan, içindeki programlarla bilgisayarını taratabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Güvenli modda çalıştırılmasının istenmesinin sebebi, bilgisayar minimum sistemle çalıştığından, daha az işlevini aktif hale getirdiğinden, sisteminde yapacağın taramadan daha net sonuçlar alabileceğindendir.

Bunun yanında, eğer normal açılışta veya güvenli modda aynı şekilde ekranı kaplayan bir uygulama varsa, bunu daha Windows başlamadan taratabilirsen daha iyi olur. Bunun için Avast'ın bir özelliği var; bilgisayarı ayarlıyorsun, açılışta ayarlıyor. Ya da, Hiren's Boot Cd'yi kullanabilirsin. Bilgisayarını bu cd den başlatırsan, içindeki programlarla bilgisayarını taratabilirsin.

yardım için çok çok çok teşekkür ederim.önce avast'ı deneyeceğim.eğer olumlu sonuç alamazsam diğer seçeneği denerim :)

• Ben de güvenli modda çalışmıyor,normal açınca çalışıyor combofix.İşletim sistemim Windows 7 64 bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.