Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
129.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Desenize ben yanlış hatırlıyorum uzaklaşabiliyoruz gibi kalmış aklımda bu şekilde yakından oynamaya devam o halde karakterleri detaylarıyla görüyoruz böylelikle
  • http://www.youtube.com/watch?v=JaHmlAWja-c bu videonun 01:37 03:19 3:29 saniyelerinde zoom+ zoom- görüntüleri var burada nasıl başarılmış acaba ?
  • evrenn27 E kullanıcısına yanıt
    Demekki bildiğim kadarı yanlışmış. Oradaki soru işareti sekmesinden tüm kısayollara bakabilirsiniz. Eğer varsa böyle bir şey orada yazar. Yok, yazmıyorsa o zaman bir dış güç kullanılıyordur bunu yapan (:
  • Buldumm!!! laptopta Fn tuşu ile beraber mavi olan + tuşuna veya - tuşuna basmak yeterli oluyor
  • Senin adına sevindim, evrenn27. Onun dışında, çözünürlük problemi için ilk sayfadaki patch de denenebilir.

ARKADAŞLAR İLK SAYFADAKİ ÇÖZÜNÜRLÜK PROBLEMİ PATCH LİNKİ YENİLENMİŞTİR.

PATCH HEM B. E. L .HEM BEYOND THE C.O.D. İÇİN GEÇERLİDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 4 Mart 2014; 22:05:55 >

• Adımı kazıyın oraya hocam bağımlısıydım bi zamanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazıyım hemen, hoş geldin.
  • Ben de çok oynardım bir zamanlar. Beyond the Cal of Duty'yi 1 gecede bitirmiştik arakdaşla. Ne günlerdi be. Win 8'li sitemlerde oynanabiliyor mu arakadaşlar. Kurup oynayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ogz -- 6 Mart 2014; 13:09:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ogz

Ben de çok oynardım bir zamanlar. Beyond the Cal of Duty'yi 1 gecede bitirmiştik arakdaşla. Ne günlerdi be. Win 8'li sitemlerde oynanabiliyor mu arakadaşlar. Kurup oynayan var mı?

win8'de behind enemy lines sorunsuz çalışıyor ama beyond the call of duty için aynı şeyi söyleyemem.
    şu donma olayını bir türlü çözemedim.
  • FFFaust F kullanıcısına yanıt
    Dün Commandos 3'ü kurdum ancak ekran sürekli titriyor. Sorunun çözümü hakkında da pek bir çözüm bulamadım.
  • Bu arada listeye beni de eklemeyi unutmayın.
  • Ekliyorum hoş geldin.

Sorunsuz oynamak için virtual PC'yi deneyebilirsiniz.
  • Jansay kullanıcısına yanıt
    Vmware Kurdum şimdi onda deneyeceğim. Virtual PC kurlumunda sorun yaşadım. Windows 8 ne lanet bir şey arkadaş.
  • Ekle. Sapper
  • Başlığı görünce yüzümde bir gülümseme oluştu. Ne severdim bu oyunu bir zamanlar. Sniper'a geçer (varsa tabi), tüm haritayı inceler, en uygun yerlere yatıp, oradan teker teker indirirdim. Yoksa da ajan albay ile dikkat dağıtır, komando ile arkadan dalardım nazilere. Cidden yaşım 41, oyun hayatım boyunca en sevdiğim ilk 3 oyundan birisidir. Ama son çıkan FPS-TPS karışık versiyonunu bir türlü oynayamamıştım. Bir bölüme kadar geliyordum, tam aynı yerde (yanlış hatırlamıyorsam ahır gibi bir yerdi, arkadaki geniş tarladan geliyordu naziler) hep oyun donup kalıyordu (ya da kapanıyordu, emin değilim). Bitirememiştim bir türlü. Komandonun o davudi sesini, sapper'ın göbeğini, sniper'ın gözlüklü tipsiz tipini :), sinsi ajan albayın her an sanki bana yamuk yapacakmış gibi halini hiç unutamam :). Keşke yenisi çıksa.
  • Ostravas Maradona, ekliyorum hoş geldin.

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Başlığı görünce yüzümde bir gülümseme oluştu. Ne severdim bu oyunu bir zamanlar. Sniper'a geçer (varsa tabi), tüm haritayı inceler, en uygun yerlere yatıp, oradan teker teker indirirdim. Yoksa da ajan albay ile dikkat dağıtır, komando ile arkadan dalardım nazilere. Cidden yaşım 41, oyun hayatım boyunca en sevdiğim ilk 3 oyundan birisidir. Ama son çıkan FPS-TPS karışık versiyonunu bir türlü oynayamamıştım. Bir bölüme kadar geliyordum, tam aynı yerde (yanlış hatırlamıyorsam ahır gibi bir yerdi, arkadaki geniş tarladan geliyordu naziler) hep oyun donup kalıyordu (ya da kapanıyordu, emin değilim). Bitirememiştim bir türlü. Komandonun o davudi sesini, sapper'ın göbeğini, sniper'ın gözlüklü tipsiz tipini :), sinsi ajan albayın her an sanki bana yamuk yapacakmış gibi halini hiç unutamam :). Keşke yenisi çıksa.

Hakikaten çok anı canlandırır bu oyun; Commandos bir başka canım... Şimdiki oyunlar anı bırakacak kadar oynanmıyor bile; 2 günde bitiyor. Commandos (eskileri) öyle miydi?! Doğru dürüst zorluk derecesi bile yoktu oyunda (Beyond the COD'da öylesine "easy-hard" eklemişlerdi); "oynuyosan oyna lan işte başlatma zorluk derecene!" diyordu oyun bize resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 10 Mart 2014; 21:19:39 >

• gog.com da gene indirim var, 3 oyun +ilk oyunun ek pakedi $4,80 e satılıyor, yeni windowslarda sorunsuz çalışan versiyonlar.
  • eklerseniz sevinirim. tiny de yazıverin yanına. oynadığım ilk bilgisayar oyunudur, babamla oynardık. o oynardı ben izlerdim başlarda, sonra tek başıma oynamaya başlamıştım. hala commandos'tan aldığım zevki, heyecanı ve "hata yapabilirim" korkusunu hiç bir oyunda yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacte

eklerseniz sevinirim. tiny de yazıverin yanına. oynadığım ilk bilgisayar oyunudur, babamla oynardık. o oynardı ben izlerdim başlarda, sonra tek başıma oynamaya başlamıştım. hala commandos'tan aldığım zevki, heyecanı ve "hata yapabilirim" korkusunu hiç bir oyunda yaşamadım.

"Hata yapabilirim korkusu" iyi bir tanımlama gerçekten de. Oyunun en gerçek zevki orada zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ogz

quote:

Orijinalden alıntı: Jacte

eklerseniz sevinirim. tiny de yazıverin yanına. oynadığım ilk bilgisayar oyunudur, babamla oynardık. o oynardı ben izlerdim başlarda, sonra tek başıma oynamaya başlamıştım. hala commandos'tan aldığım zevki, heyecanı ve "hata yapabilirim" korkusunu hiç bir oyunda yaşamadım.

"Hata yapabilirim korkusu" iyi bir tanımlama gerçekten de. Oyunun en gerçek zevki orada zaten.

eski oyunlar gerçekten zorluyordu, belki de zevkleri ordan çıkıyordu tam bilemiyorum. aslında yeni bir commandos oyununun çıkmasını istiyordum önceden ancak beklediğimiz gibi olmaz diye korkmaya başladım. fps rezaletinden sonra hiç bulaşmayıp böylece bırakmaları daha mantıklı geliyor şimdi.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.