quote:Orijinalden alıntı: sayyadkn bu 9. bölümü kimse çevirrmeyecek herhalde Valla bikaç bölüm önce de böyle oldu, oturdum emek verdim çeviri yaptım. Bikaç kişi haricinde teşekkür eden olmadı, üstüne bi de divxplanet Andy çeviriyi yapınca benimkini sildiler.
lan ben çevireyim dedim tam, baktım ki çevirmişler 9.bölümü.... http://divxplanet.com/sub/m/21974/Community.html
Annie gerçekten fenaydı. Bu arada dizi şu an askıya alınmış. 2012 baharında dönmesini umuyorlarmış. Reyting kurbanı olacak güzelim dizi.
hay maşallah bu bölümü pek sevmedim..abartılı müziklerde hoşnamıyorum..glee dzisini bile müzikleri baydığı için bıraktım....
Dizi bahar aylarında ekranlara geri dönüyormuş. Yeni sezonun olup olmayacağı Mayıs ayında kesinlik kazanacak.
Biterse gerçekten yazık olur. Her bölümünde ayrı ayrı ilginç olaylar işleniyor. Göndermeler falan güzel. İnşallah devam eder.
3. Sezonda çok güzel bölümler vardı halbuki özellikle Troy ve Abed'in evine ziyarete gittikleri bölüm harikaydı Gülmekten ölmüştüm cidden kötü olmuş bitme ihtimali olması.