Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Arkadaşlar merhaba, dizi fınal yaptı mı yoksa yarıda kaldırıldı mı?Ona gore başlayacagım.

Şuan bi belirsizlik var hocam 6-7 sezon oldu sonuçta pek yarıda kaldığı söylenemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Final yaptı. Ayrıca neredeyse hepsi ayrı dizilerde oynuyorlar. Gelirse belki filmi gelir, o da kim bilir ne zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziyi yeni keşfettim ve bayıldım diyebilirim. Her karakter ayrı efsane ama benim favorim kesinlikle Abed
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

Bu diziyi yeni keşfettim ve bayıldım diyebilirim. Her karakter ayrı efsane ama benim favorim kesinlikle Abed

baya potansiyeli vardı dizinin. aslında fena da gitmedi. ama daha iyi de olabilirdi. kalbimizde yaşıyor

• bir umut dan harmon'dan
    quote:

Speaking of Community, there has been a lot of speculation about a Community movie. Is that something you're thinking about?
    It is. I recently had a conversation with a director that's the kind of guy whose weight in the industry could make that happen. For the first time in a long time, I'm actually putting thought into that again. There might be an opportunity at hand if I can actually think of what I would do. I say those words so carefully because I don't want to be responsible for anyone being let down or feeling anxiety.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Meali nedir gardaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Obscenity

Meali nedir gardaş

community nin filmi hakkında spekülasyonlar dönüyo, böyle bi planınız var mı diye sormuş
    adam da var demiş, yakın zamanda bu işin altından kalkabilecek bi yönetmenle de konuştum demiş, uzun zaman sonra bende tekrar düşünmeye başladım demiş, ama kesin bişey yok çok şaabmayın demiş kısaca

film olsa güzel olur tabi de aşağı yukarı 1 buçuk saat olur, bu da bizi ne kadar tatmin edebilir ki, keşke dizinin devam etme ihtimali olsa
  • Turkiyede gosterime girecegini sanmam. Eger filmi cikarsa durmadan izlerim herhal

• 2 haftadır falan izliyorum şimdi bitti bir tuhaf oldum

Neyse dizinin ilk 3 sezonu efsane 4ü beğenmedim açıkcası bu ilk 3 sezona göre ama oda ortaydı 5-6 da ise
    karakterler ayrılmaya başlıyor vs
    daha da kötüleşmiş.He 4-5-6 yine izlenir ama ilk 3 sezonun baya altında bana kalırsa.

Dizinin mükemmel bir ortamı var içine hapsediyor adeta.Zaten zibilyon tane absürt olay oluyor.7 ana karakterden bir tek Brittayı pek sevemedim.O da yönetmen hakkını yemiş oyuncunun.Yan karakterler de baya sağlamdı.Güzel dizi yani izleyin bence

Ben Changin ilk sezondaki hali efsaneydi yalnız keşke onu daha çok öyle görseydik ve Annie aka Alison Brie insan değil artık takipteyim kendisini

#andamovie

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

2 haftadır falan izliyorum şimdi bitti bir tuhaf oldum

Neyse dizinin ilk 3 sezonu efsane 4ü beğenmedim açıkcası bu ilk 3 sezona göre ama oda ortaydı 5-6 da ise
    karakterler ayrılmaya başlıyor vs
    daha da kötüleşmiş.He 4-5-6 yine izlenir ama ilk 3 sezonun baya altında bana kalırsa.

Dizinin mükemmel bir ortamı var içine hapsediyor adeta.Zaten zibilyon tane absürt olay oluyor.7 ana karakterden bir tek Brittayı pek sevemedim.O da yönetmen hakkını yemiş oyuncunun.Yan karakterler de baya sağlamdı.Güzel dizi yani izleyin bence

Ben Changin ilk sezondaki hali efsaneydi yalnız keşke onu daha çok öyle görseydik ve Annie aka Alison Brie insan değil artık takipteyim kendisini

#andamovie

Britta is the worst hocam

İlk 3 sezon özellikle 3.sezon harika 4.sezonda yönetmen veya yapımcı değişiyordu ondan dolayı bir düşüş var 5 ve 6 da dediğini nedenden dolayı eskiyle aynı tadı vermedi. 5-10 dakika önce dururp dururken dizi aklıma geldi forumda da konu uplanınca gireyim dedim film ihtimalini görünce hepten sevindim umarım #andamovie kısmını görürüz.

•  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)
    Şu anda bunu yazarken Çin'de 100 kişi öldü.
  • denk geldin mi hiç bilmiyorum ama film haberleri var bu ara
    Yoktu şimdi baktım Abed bir şeyler anlatmış ama o da bilmiyor ne olacak. Ben inanıyorum ama ya yapacaklar ama Dan Harmon o kadar rahat bi adam ki 10 seneye falan anca çıkar.
  • 1.50

dan harmon da geçen ay şöyle demiş

quote:

A movie is the last part of it. I believe we will do it, and I’m hopeful. I don’t know when, but I think we’re talking about it. People are actually talking about it. I think there is an appetite, I don’t know if there will be in 10 years. Either way, I just want to do it because I want to see what everybody’s up to

dediğin gibi bence de kesin gelecek ama çoook bekleriz daha

• Yeni bitirdim. Baya üzüldüm bitince. İmkansız ama keşke yeni sezon çekseler diyorum

• abi izlemeye başlıyorum önerilenlere tıklamadan duramıyorum
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.