Şimdi Ara

COMNET 30 Gün Ücretsiz İnternet Kazanma Şansını İsteyen Arkadaşlar Güncel Referans Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COMNET 30 Gün Ücretsiz İnternet Kazanma Şansını İsteyen Arkadaşlar Güncel Referans Kodu CMT353UDV

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 35 mbit paketini kullanıyorum. Speedtest sonuçlarımda 39 mbit hız 2ms ping çıkıyor. 1 ay ücretsiz kullanmak isteyenler için abone olurken , kayıt -geçiş esnasında yazacağınız referans kodunu paylaşıyorum.

CMT646YYG

COMNET 30 Gün Ücretsiz İnternet Kazanma Şansını İsteyen Arkadaşlar Güncel Referans Kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76689D4B9 -- 4 Mayıs 2022; 15:21:59 >
  • Ben hem Türk net hemde Türktelekom kullandım tam fiyat performans iss

Davet kodumuda buraya iliştiriyorum

CMT599CXV

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45TL hediye

CMT688VQJ
    Merhabalar Comnet
    Arkadaşını getir referansıyla yeni üye olması durumunda iki tarafa da +30 gün Hizmet süresi eklenmekte

Kodu uygulayacağınız kısım abone olmak istiyorum deyip son aşamada olan ödeme yaparken girilmesi gerekiyor sonradan girilmesi mümkün değil.

Spama izin verilmemektedir. Moderatörler tarafından gerekli ceza verilir.

Referans kodu paylaşımı yaparken Şehir ve alt yapı bilgisi verilerek yapılması yeni üye olmak isteyenler için bilgilendirici olur hatta hız testi ping durumu paylaşılması daha etkili olacaktır.
    CMT688VQJ
    45 TL hediye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.