Şimdi Ara

ComNet İndirim Kodu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
11
Favori
13.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet fiber İnternet kullanıyorum 57 günüm kaldı referans kodumu Kullanarak ikimize de 30 gün bedava kazandırabilirsiniz

CMT362SQE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EDIT : KOD siinmiştir. Diğer arkadaşlarda faydalansın diye. Aç gözlülüğe gerek yok. Bol kesintisiz , ucuz , hızlı interler dilerim.

geçerli güncel arkadaş referans kodum

indirimli fiyatlardan son günler... ekstra bonus gün kazanacağınız arkadaş refarans kodu

kurallara uygun, güncel , son model, en en en maksimum bu kodda desem yalan olur. 45 gün bonus kazanacaksın desem gene yalan olur.

sadece geçerli bir arkadaş refarans kodu. sadece size 30 gün banada seçtiğiniz pakete göre comnet tarafından 5-45 gün arası kazanma şansı ....

benim paketime göre size kesin 30 gün zaten fazlasını vaad eden alenen yalan söylüyordur. ama sizin seçtiğiniz pakete göre ben 20-40 gün ( 45 gün değil bana yok) . maksimum kazanacağım.

180günden az günüm olduğundan , kurallara uyduğumdan, yakın zamanda internet kapama veya taşıma yapmayacağımdan kodum günceldir geçerlidir.

Arkadaş referansım ile üye olursanız ödeme ekranında ????? kodu girmeyi unutmazsanız iki tarafta kazançlı çıkacaktır.

KazanKazan / WinWin

hem size 30 gün bonus kazandıracak. hemde fiyat artışlarından etlilenmeden 1 ay fazladan üye olacaksınız.

1 ay al 2 ay kullan, 3 ay al 4 ay kullan, 6ay al 7 ay kullan. 12 ay al 13 ay kullan.

tıkla. Ödeme ekranında mutlaka kodumu gir , unutma teyit et ki ikimizde kazanalım.

EDIT : KOD siinmiştir. Diğer arkadaşlarda faydalansın diye. Aç gözlülüğe gerek yok. Bol kesintisiz , ucuz , hızlı interler dilerim.

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 14 Şubat 2024; 10:50:17 >

• Comnet referans kodu CMT743WQH

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • COMNET 30 GÜNLÜK ÜCRETSİZ KULLANIM İÇİN COMNET DAVET KODU : CMT948FDX

• merhaba 15 şubat zam öncesi peşine taksit yapan kredi kartıyla 12 ay alıp taksit yapar.

CMT793ZCJ

koduyla 1 ay bedava kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComNet İndirim Kodu
  • zam ne zaman geliyordu arkadaşlar?

• md3likan M kullanıcısına yanıt

15 demişler idi . netleşmiş.

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

• Biliniz , öğreniniz. Yanılmayın, yanıltmayın.

Kampanya Detayları

• Ev internet kampanyalarına dahilinde davet ettiğin arkadaşların Comnet hizmetlerini kullanmaya başladığı an, her arkadaşın için 5 ( BEŞ ) - 45 güne kadar ücretsiz internet kullanımına sahip olursun.
    • Hemen yararlanabileceğin bu kampanya ile evde internetini aylarca ücretsiz olarak kullanabilirsin.
    • Önerdiğin arkadaşın da hangi paketi kullanırsa kullansın anında +30 Gün Ücretsiz kullanım yapmaya başlayabilir.
    • Müşteri paneli üzerinden sana özel oluşturulmuş link ile arkadaşlarının da, yüksek hızlı fiber internet hizmetine en uygun fiyatlarla sahip olmasını sağlayabilirsin.
    • Kalan aktif kullanım günleri 180 günden fazla olan kullanıcılar hediye gün kazanamaz. Kalan günlerinin 180 gün altına düşmesi durumunda tekrar hediye gün kazanabilir.

davet edilen yani burdan birisinin kodunu kullanan sadece ve sadece kurallara uyum halinde 30 ( OTUZ ) gün kazanabilir.

Bunun dışında yazılanlar yanlıştır/yalandır/algı yaratmak sizi kandırmaktan ibarettir.

180 günden fazla günü olanın verdiği kod da ise sadece davetedilen yani kodu kullanan kazanır. kodu paylaşanın işine yaramaz COMNET PANELDE GÖRÜR AMA 0 ( SIFIR ) GÜN KAZANIR.

o sebeble siz kazanamayacaksanız bırakın ihtiyacı olan birinin kodu kullanılsın ki 2 tarafya WinWin/KazanKazan olsun işe yarasın karşılıklı.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    ComNet İndirim Kodu
    ComNet İndirim Koducomnet datacenter
    Comnet - 100 Mbps'e Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternet
    https://www.comnet.com.tr

GÜNCEL , EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ ALDIM. BİR ARIZA YOKSA BÖYLE OLDU ŞU ANDA.

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

• COMNET İNDİRİM KODU : CMT832BVU

• kullanın 30 bedava CMT548PJD

• COMNET KODU: CMT793AZU TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurle1 -- 25 Şubat 2024; 2:9:35 >
  • gurle1 G kullanıcısına yanıt
    ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.