Şimdi Ara

ComNet İndirim Kodu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
11
Favori
13.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En az 30-45 gün ücretsiz interneti hemen veriyor. Comnet ücretsiz internet kodu CMT743WQH

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllık ödenmiş 100 mbit comnet aboneliğime davet kodu ile gelirseniz aldığınız pakete göre en az 30 gün kazanırsınız davet kodumu paylaşıyorum kullanmak isteyen olursa kullanabilir.
    Not: Yıllık peşin ödemelerde kalan gün sayısı 180 günden daha az olanlar hediye gün kazanırlar ona göre her kod olmuyor.

Referans kodu: CMT243PTM

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl temmuzda buradan bir arkadaşın koduyla 1 yıllık üye olup 1 ay bedava almıştım. Yeni abone olmak isteyen arkadaşlar için 1 ay karşılıklı bedava kazanabileceğimiz alttaki kodu üye olurken kullanabilirsiniz.

CMT723MRE

Not: Kota dolduğunda silinecektir.

• CMT963JUF referans kodumla üye olarak +30 gün hediye internet kazanabilirsin.

ComNet İndirim Kodu
  • COMNET referans kodumu girerek 30 gün ücretsiz kullanım hakkı kazanabilirsiniz. 100 Mbit tarife kullanıyorum ve memnunum.

KOD: CMT492UWY

LİNK:

ComNet İndirim Kodu
    ComNet İndirim Koduwww.comnet.com.tr
    Comnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternet
    https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT492UWY
  • Geçen yıl temmuzda buradan bir arkadaşın koduyla 1 yıllık üye olup 1 ay bedava almıştım. Yeni abone olmak isteyen arkadaşlar için 1 ay karşılıklı bedava kazanabileceğimiz alttaki kodu üye olurken kullanabilirsiniz.

Not: Kota dolduğunda silinecektir. Kotu doldu arkadaşlar kodu kullanan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizzr_87 -- 22 Temmuz 2024; 10:19:49 >
  • Uzun süredir comnet 35mbps vdsl internet paketi kullanıyorum. Aksaray'da ikamet ediyorum, bazı sıkıntılar olsa da internet hizmeti olarak ciddi bir sorun yaşamadım. Fiyat performans ürünü. Birazda altyapının iyi olmasına bağlı. Ev için işimi görüyor.

Davet koduyla üyelikte 30 gün ücretsiz internet hakkı kazanmak da mümkün.

Bedava 30 gün internet için davet kodu:

CMT654YPA

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllık ödenmiş 100 mbit comnet aboneliğime davet kodu ile gelirseniz aldığınız pakete göre en az 30 gün kazanırsınız davet kodumu paylaşıyorum kullanmak isteyen olursa kullanabilir.
    Not: Yıllık peşin ödemelerde kalan gün sayısı 180 günden daha az olanlar hediye gün kazanırlar.

Not: Yıllık peşin ödemelerde kalan gün sayısı 180 günden daha az olanlar hediye gün kazanırlar.

• Comnet'i Arkadaşlarına Öner, Aktif Davetiye KoduSize özel davetiye kodu:

CMT986HZR

https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT986HZR

ComNet İndirim Kodu

Sınırsız Fiber İnterneti Bedava Kullan!

Comnet'in yüksek hızlı ve ucuz ev internet paketlerini arkadaşlarına önererek, sınırsız interneti bedava kullanabilirsin. Herhangi bir davet sınırı olmadan arkadaşlarını Comnet'li yapabilir ve evde internet hizmetini bedava kullanabilirsiniz.

Aktif Davetiye KoduSize özel davetiye kodu:

CMT986HZR

• Comnet'i Arkadaşlarına Öner, Aktif Davetiye KoduSize özel davetiye kodu:

CMT986HZR

www.comnet.com.tr
    Comnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternet
    https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT986HZR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.