ComNet İndirim Kodu (33. sayfa)
-
-
CMT998FAA
bu kod ile başvuru yapıp sizde 30 gün ücretsiz internete sahip olabilirsiniz.
-
Dsmart internetten geçiş yaptım. Valorant 5-15 arasında ping alıyorum. Hız 62 Mbps dalgalanma yok. Tavsiye ederim.
30 GÜNLÜK
İNTERNETİNİZ
BİZDEN OLSUN
Kupon Kodu*
CMT632CPT
* Bu kupon kodu ile başvuru yaptığınızda +30 gün hesabınıza otomatik olarak eklenecektir.
www.comnet.com.trComnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternethttps://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT632CPT
-
30 ila 45 Comnet bedava internet kodu CMT743WQH
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
45 güne kadar ücretsiz internet kullanımı için davet kodunu girmeniz yeterlidir ;)
Davet Kodum: CMT998FAA
-
CMT986HZR COMNET ARKADAŞ REFERANSI İLE BEDAVA EK GÜN KODU
Kurallara uygun ,
geçerli, aktif,
180 günden az günüm olduğundan hem siz hemde ben ekstra win/win Kazan/kazan karşılıklı bedava gün kazanacağız.
3ay içinde kapatmayı veya değiştirmeyi düşünmüyorum yani kodu kullanıp sonradan eklenen bonus gün geri alınmayacaktır.
30 gün benden , 10 güne kadarda aşağıdaki link ile mobil uygulama üzerinden başvurursanız da ilave 10 gün bedava bonus gün kazanabilirsiniz.
https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT986HZR
iyi günlerde, sıkıntısız bağlantılarda kullanmak dileğiyle...
-
DAVET KODU = CMT673PVW
DAVET KODU = CMT673PVW
-
kesinlikle tavsiye etmiyorum. fiyatına aldanarak almayın. burada yapılan çoğu olumlu yorumda +30 gün almak isteyenlerin yazdıklarıdır. comnet=pişmanlıktır.
-
BENCE GAYET İYİ BİR FİRMA
-
En az 30 ila 45 gün bedava internet için davet kodu CMT743WQH
-
www.comnet.com.trComnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternethttps://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT784GDU
Kod. CMT784GDU
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kullanmak isteyen olursa Aktif Comnet +30 gün Davet Kodu:
CMT447BXQ
-
bir hatırlatma.
BAZI ARKADAŞLAR YENİ ABONE OLMUŞ OLDUKLARINDAN KOD PAYLAŞIYORLAR. HATTA BAZILARI 1 YILLIK ALDIM DİYOR.
paylaşılan kod un sahibine bir faydası olmaz. O sebeble lütfen 180gün altında ise veya altına indiğinde kod paylaşınız.
diyelimki 181 gününüz var kodunuzu 10 kişi kullansa dahi size gün kazandırmaz.
diyelimki 180 gününüz var kodunuzu 10 kişi dahi kullnsa üye olsa size gün kazandırmaz.
diyelimki 179 gününüz kaldı, kodunuzu kaç kişi kullanırsa kullansın size 5-45 gün arası kazandırır yeni üyenin seçeceği pakete göre. diğerleri boşa gider.
KISACA BIRAKIN İHTİYACI OLANLAR KODunu paylaşıp gün kazansınlar.
Kampanya Detayları
- Ev internet kampanyalarına dahilinde davet ettiğin arkadaşların Comnet hizmetlerini kullanmaya başladığı an, her arkadaşın için 5-45 güne kadar ücretsiz internet kullanımına sahip olursun.
- Hemen yararlanabileceğin bu kampanya ile evde internetini aylarca ücretsiz olarak kullanabilirsin.
- Önerdiğin arkadaşın da hangi paketi kullanırsa kullansın anında +30 Gün Ücretsiz kullanım yapmaya başlayabilir.
- Müşteri paneli üzerinden sana özel oluşturulmuş link ile arkadaşlarının da, yüksek hızlı fiber internet hizmetine en uygun fiyatlarla sahip olmasını sağlayabilirsin.
- Kalan aktif kullanım günleri 180 günden fazla olan kullanıcılar hediye gün kazanamaz. Kalan günlerinin 180 gün altına düşmesi durumunda tekrar hediye gün kazanabilir.
KODU KULLANAN İSE NET 30 ( OTUZ ) GÜN koddan süre kazanır. Daha fazla değil. daha az da değil. Yeni üye olurken kodu kullanması yeterli. AYRICA MOBİL PROGRAMI İNDİRİP ÜYELİĞİNİ ORADAN YAPARSA 30 GÜN KODDAN + 10 güne kadarda MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN YENİ ÜYE OLDUĞUNDAN KAZANABİLİR.
BUNLAR KESİN NET BİLGİLERDİR. COMNET KÖTÜYE KULLANIMLARDA HER 2 TARAFINDA GÜNLERİNİ SİLEBİLİR.
-
COMNET 30 günlük ücretsiz davet kodu: -----CMT942WZM------
-
45 güne kadar ücretsiz internet kullanımı için davet kodunu girmeniz yeterlidir ;)
Davet Kodum: CMT998FAA
www.comnet.com.trComnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternethttps://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT998FAA -
30 günlük kod CMT372VZZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba,
2023 Mart Ayından beri 500 Mbps fiber paketi kullanıyorum. internet kutusu firmasından kupon kodu kullanarak Comnet firmasına devir yapıldı.
Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Gerçekten fiyat performans olarak şuanda en iyi firmadır. Bir gün içinde diğer firma geçişi onaylayıp Comnet'i kullanmaya başladım.
Şuanda Hizmet sürem 180 günden az.
Sizde Kupon kodumu kullanırsanız +30 gün hediye gün kazanabilirsiniz.
Detaylı bilgi için DM gönderebilirsiniz... Kupon kodumu kullanan kişiye şimdiden teşekkür ederim!
+30 Gün Hediye Kodu : CMT826URB
+30 Gün Hediye Kodu : CMT826URB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakes -- 9 Ekim 2024; 16:36:39 >
-
COMNET KODU: CMT793AZU TEŞEKKÜRLER.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X