Şimdi Ara

ComNet İndirim Kodu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
11
Favori
13.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba güncel comnet indirim kodu CMT959XWN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafabeyyy_02 -- 2 Ağustos 2023; 11:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 400 güne kadar size gün veriyor eğer 400 günden fazlaysa bakiyeniz günler boşa gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackIR -- 4 Ağustos 2023; 13:58:23 >
  • Merhabalar, yanlış bir bilgi var kodu paylaşan kişi 45 güne kadar muhtemelen daha az, kodu kullanan kişi 30 gün kazanıyor tam tersi geçerli değil.

Üyelikte kullanıp 30 gün kazanabileceğiniz kod CMT857KQM

Kullananacak olanlara şimdiden teşekkürler.

ComNet İndirim Kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmtware -- 3 Ağustos 2023; 11:18:7 >
  • CMT385SDE

30 günlük hediye kodu

bursadan selamlar.

• BUNU BİLİYOR MUYDUNUZ

Kampanya Katılım Koşulları

• Hediye gün ayrıcalığından yararlanmak için aktif bir Comnet xDSL veya Comnet fiber internet aboneliğiniz olması gerekmektedir.
    • Davet için üretilen kupon kodu her hizmet alınan adres için 1 defa oluşturulmaktadır.
    • Adres değişikliği veya paket değişikliği yapılması durumunda kupon kodu değişecektir.
    • Davet edilen kişiler davet eden kupon kodunu ön ödemeli abone olma esnasında kullanmış olmalıdır. Abone olma esnasında kullanılmayan Kupon kodları abonelik sonrasında uygulanamaz.
    • Tek bir davet kodu ile sınırsız kişi davet edilebilir.
    • Kupon kodunu kullandıran kişi her aktif hizmeti için en fazla 180 Gün hediye kazanabilir. Kalan günlerinin azalması durumunda tekrar hediye gün kazanabilir
    • Davet kupon kodu sahibine, davet kodu ile yapılan her başarılı abonelik için 45 güne kadar aşagıdaki belirtilen tablodaki gibi hediye gün ek süre anında eklenir. 45 güne kadar hediye süre kupon kodunu kullanan yeni abone içinde hizmeti aktif olduğu anda geçerli olacaktır ve hesabına tanımlanacaktır.
    • Davet edilen yeni abonenin hesabının 90 günden önce iptal edilmesi veya başka bir servis sağlayıcıya geçilmesi durumunda. Taraflara hediye edilen süre geri alınacaktır.
    • Uygunsuz davranışlarda bulunan kişilerin (Kupon kodlarından maddi kazanç sağlamaya çalışan vb.) hediye günleri silinecektir.
    • Hediye gün kampanyası başka indirimlerle birleştirilemez. Comnet bu kampanya özelinde dileği zaman dileği şekilde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kalan günleri 180 günden fazla olan kullanıcılar hediye gün kazanamaz.

• yani diyelim daha 200 gününüz var ve birisi sizin kodla yeni üye oldu size +45 gün gelmiyor.boşuna eyvallah etmiş oluyorsunuz millete.sınır 180 gün.yani 180 gün ve üstü olanlar hediye günleri alamıyor.ama sizin kodu kullananlar +30 gün geliyor.onda sorun yok.sonuç olarak 180 gün ve fazla süresi olanlar hiç boşuna burada kod paylaşmasın.ispat önceki mesajda..not:10 yaşında çocuğa açıklar gibi açıkladım umarım faydası olmuştur.

• CMT532EXQ

Yeni aboneyim. beş gündür kullanıyorum. şu ana kadar memnun kaldım.

30-45 gün ilave internet için referans kodu; CMT532EXQ

• dohakiz D kullanıcısına yanıt

1 yıllık abone olduysan daha basitce 180 günden fazla günün varsa senin kodun sana bir faydası yok.

• CMT694HYC benimde 180 gün altı oldugu için başvuran arkadaşlar bu kodu kullanırsa hem kendisi hem bize faydası olur

• Merhaba bende yeni üyeyim 30 günlük bedava internet için referans kodum

CMT362SQE

• Gıbırnet geçiş yaptım herhangi bir problem yaşamadım. Hatta gıbırda 1 banka uygulamasına giremiyordu. Muhtemelen yurtdışı ip gözüktüğü için aynı sorun iptvde de oluyordu. Comnet MH bunun düzeleceğinin garantisini veremeyiz dedi ama geçince düzeldi.

Referans kodum : CMT494JCF

Not: Kalan gün 180den az artınca gelip burayı düzenleyeceğim.

• Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.
    www.comnet.com.tr
    Beni referans göster, 30 gün ücretsiz internet kazan!
    https://www.comnet.com.tr/r/CMT647SNF/

Referans Kodum: CMT647SNF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgunn -- 19 Ağustos 2023; 19:15:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 21 Ağustos 2023

En son davetiye kodu

CMT282XTC

30 gün bedava ek internet kodu.

• ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu

Referansım ile üyelik yaparsanız çok sevinirim. Referanslarınız ile üye olursanız bende sizde gün kazanmış olacağız kerşılıklı olarak.

CMT986HZR geçerli güncel arkadaş referans kodum

indirimli fiyatlardan son günler... ekstra bonus gün kazanacağınız arkadaş refarans kodu

kurallara uygun, güncel , son model, en en en maksimum bu kodda desem yalan olur. 45 gün bonus kazanacaksın desem gene yalan olur.

sadece geçerli bir arkadaş refarans kodu. sadece size 30 gün banada seçtiğiniz pakete göre comnet tarafından 5-45 gün arası kazanma şansı ....

benim paketime göre size kesin 30 gün zaten fazlasını vaad eden alenen yalan söylüyordur. ama sizin seçtiğiniz pakete göre ben 20-40 gün ( 45 gün değil bana yok) . maksimum kazanacağım.

180günden az günüm olduğundan , kurallara uyduğumdan, yakın zamanda internet kapama veya taşıma yapmayacağımdan kodum günceldir geçerlidir.

Arkadaş referansım ile üye olursanız ödeme ekranında CMT986HZR kodu girmeyi unutmazsanız iki tarafta kazançlı çıkacaktır.

KazanKazan / WinWin

hem size 30 gün bonus kazandıracak. hemde fiyat artışlarından etlilenmeden 1 ay fazladan üye olacaksınız.

1 ay al 2 ay kullan, 3 ay al 4 ay kullan, 6ay al 7 ay kullan. 12 ay al 13 ay kullan.

CMT986HZR

kafanız karışmadan tıkla. Ödeme ekranında mutlaka kodumu gir , unutma teyit et ki ikimizde kazanalım.

ComNet İndirim Kodu

ComNet İndirim Kodu
    ComNet İndirim Koduwww.comnet.com.tr
    Comnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternet
    https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT986HZR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 13 Şubat 2024; 16:54:10 >

• Merhaba bende buradan bir arkadaşın kodu ile Comnet e geçiş yaptım. Şuanlık bir sıkıntı yaşamıyorum kopma yavaşlama vs olmadı.

CMT889FJQ buda davet kodumdur kullanırsanız sevinirim.

• Merhabalar arkadaşlar bende comnete geçtim simdilik çok memnunum bu süreçte güncel davet ve indirim kodu bulmakta zorlandım +30 gün ücretsiz internet kullanimi için başvurunuz esnasında aşağıda ilettigim kodu kullanabilir ya da direkt olarak aşağıdaki linkten başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Teşekkür ediyorum.

Davet kodu: CMT539ZXG

Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. https://www.comnet.com.tr/r/CMT539ZXG/

• guncel indirim kodu bu baglanti kodunu eklerseniz hem siz hem ben indirim aliyorum.

CMT462QFJ

Connet icin gecerlidir

• çok sık bağlantı kopuyor ama 40-50 saniye sürüyor bilginiz olsun.ucuz etin yahnisi hesabı...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.