COMNET 30 GÜN ÜCRETSİZ İNTERNET KAZANABİLİRSİNİZ CMT857YGY |
ComNet İndirim Kodu (8. sayfa)
-
-
Comnet e abone olmak isteyen kullanıcılar benim davet kodum ile abone olurlarsa hem bana yardımcı olmuş olur hemde karşılıklı 30+ gün kazanabiliriz. Uzun süredir comnet kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
Davet kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Davet kodu: CMT464FRT
-
Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. https://www.comnet.com.tr/r/CMT348RWV/
Güncel indirim kodu: CMT348RWV
Abonelik alırken ödeme kısmında bu kodu yazarsanız 30 gün ücretsiz ekleniyor.
CMT348RWV
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanmak isteyen olursa kod : CMT927QWC
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllık ödenmiş 100 mbit comnet aboneliğime davet kodu ile gelirseniz aldığınız pakete göre en az 30 gün kazanırsınız davet kodumu paylaşıyorum kullanmak isteyen olursa kullanabilir.
Not: Yıllık peşin ödemelerde kalan gün sayısı 180 günden daha az olanlar hediye gün kazanırlar ona göre her kod olmuyor.
Referans kodu: CMT243PTM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9 aydır 100Mbit kullanıyorum gayet memnunum.
1 Ay ÜCRETSİZ referans kodu: CMT748KNW
-
Yıllık ödenmiş 100 mbit comnet aboneliğime davet kodu ile gelirseniz aldığınız pakete göre en az 30 gün kazanırsınız davet kodumu paylaşıyorum kullanmak isteyen olursa kullanabilir.
Not: Yıllık peşin ödemelerde kalan gün sayısı 180 günden daha az olanlar hediye gün kazanırlar ona göre her kod olmuyor.
Referans kodu: CMT243PTM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet e abone olmak isteyen kullanıcılar benim davet kodum ile abone olurlarsa hem bana yardımcı olmuş olur hemde karşılıklı 30+ gün kazanabiliriz. Uzun süredir comnet kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
Davet kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Davet kodu: CMT464FRT
-
AKTİF İNDİRiM KODU : CMT865NAT
bu kod ile kayıt olursanız 30 gün ücretsiz internet kullanabilrisiniz.
-
Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.
Güncel indirim kodu: CMT795DSP
Abonelik alırken ödeme kısmında bu kodu yazarsanız karşılıklı olarak 30 gün ücretsiz ekleniyor.
-
Güncel ve 6 aydan az süreli indirim kodu:
CMT567XEQ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.
Güncel indirim kodu: CMT795DSP
Abonelik alırken ödeme kısmında bu kodu yazarsanız karşılıklı olarak 30 gün ücretsiz ekleniyor.
-
12 ay olarak aldığım internet hizmetinin bitmesine sadece 32 gün kaldı. Comnetten çok memnunum ve üyeliğimi 12 ay daha uzatacağım. Uzatmadan önce Referans kodumla üye olarak +30 gün hediye internet kazanarak banada +gün kazandırabilirsiniz.
Referans Kupon Kodum : CMT357SZU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erykarci -- 29 Aralık 2023; 14:46:54 > -
Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.https://www.comnet.com.tr/r/CMT783ZVB
CMT783ZVB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othersider -- 29 Aralık 2023; 17:59:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X