Şimdi Ara

COMNET Sonrası Yasaklı Site Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, herkes COMNET faciasına hakimdir, malum comnet kendinden erişim engelsiz bir ISS olduğundan hiç vpn proxy dns uğraşmadım bilmiyorum. Discord'a erişimim hiç kısıtlanmamıştı ancak şimdi TTnete geçmek durumunda kalınca yine aynı yasaklar karşıma çıktı.

Anlayanına sorum şu, bende Keenetic Titan router var. Ben modem arayüzünden herhangi bir VPN, DNS vesaire ayarı yaparak tekrar comnet ayarında ağdaki tüm cihazları özgür kılabiliyor muyum? Ve bu modeme yüklenen VPN mantığı ne kadar güvenli? Bilen bir kaynak atarsa çok sevinirim. İnternette çokj gezindim ancak kavramlara hakim olmadığım için kafam karıştı. Bu işin güncel çözümü nedir?

• Evet keeneticte bunu yapmak cok kolay. Tabi vpn hizmeti aldigin servisin hizi onemli hale gelecektir. Modeme vpn kuracaksin kuracaksin cunku. Keenetic openvpn kurulumu diye ytde aratin. Yapamazsaniz yapamadiginiz yeri bana sorarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 13 Aralık 2024; 12:37:1 >
  • hangisini tavsiye edersiniz? eğer gizlilik anlamında ve hız anlamında bir sorun yaşatmayacaksa para da öderim sorun yok

• hocam benim kafam feci karıştı ben kime bakacağımı anlamadım, tek bir tane net guide olan link atabilir misiniz acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.