Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.530
Cevap
276
Favori
636.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben aldım ancak eksik yatırdılar tabi.
    Ağustos ayında mevcut 7 ay varken üzerine 6 ay almıştım. Hepsipay Ağustos-Aralik arasını kullandın kalan 2 ayı kullanmadin diyerek sadece 2 aylık ödeme yaptı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • comnet gibi yasaksız uygun fiyatlı vdsl öneriniz var mı beyler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben comnetten türknete geçmiştim şu an aktif türknetliyim. Başka yere geçeceğim altyapınız yok/boş port yok hatası alıyorum.Bu neyin nesi

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

Herhalde, geçmişte Comnet'de ve halen Turk.Net'de bakır altyapı (VDSL) abonesisiniz. "Boş Port yok" uyarısı, size hizmet veren saha dolabında yeni abonelere tahsis edilebilecek boşta port olmadığının ifadesidir. Sizin zaten kullandığınız bir port var. Ancak siz sanki yeni bir abonelikte bulunacaksanız, o zaman adresinizde port olmadığı anlaşılıyor ve sıkça da rastlanan bir durum. Siz yeni bir abonelikte bulunmayacaksınız: mevcut Turk.Net aboneliğinizi yine Türk Telekom altyapısından hizmet verebilen bir alternatif operatöre aktaracaksınız (Taşıtacaksınız...). Yani mevcut portunuz iptal olmayacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 9 Şubat 2025; 19:45:19 >
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Merhaba,beni bilgilendirirdiğiniz için teşekkür ederim. Bir de eğer vdsl hizmet için öneriniz varsa bunu duymaktan mutluluk duyarım.

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

VDSL abonesi olmadığımdan, size özellikle tavsiye edebilecek bir alternatif ISS öneremiyorum. Portunuz sıkıntılı bir port değilse, sorun çıkmaz. Ama gidip de en ucuz paket satan 2. sınıf bir alternatif ISS seçmeyiniz. 350-450 TL arası paket satanların hizmeti genelde daha güvenli oluyor (en azından müşteri hizmeti kapsamında...) Ama Turk.Net'in de güncel paket fiyatı zaten 500 TL.

• Ben hala bir iade bişey alamadım. Nasıl bir yol izlemeliyiz arkadaşlar.

• Önder kullanıcısına yanıt

Reddedilen itiraz üzerine bir işlem yaptın mı hocam? Durduk yere nasıl yatmış para, anlamadım ?

• cmanager kullanıcısına yanıt

İtiraz reddedildikten sonra enparayı aradım sonuca itiraz ettiğimi söyledim. Temsilci, çözüm merkezi arayacak sizi dedi ama kimse aramadı. Geçen ekstre öderken o gün iade geldiğini gördüm.

Hala kimse aramış değil. İade kim tarafından geldi bilmiyorum. Comnetin yapacağını sanmıyorum çünkü yapacak olsa niye kullandığımı iddia edip evrak sunsunlar enparaya. Sanırım enpara bişeyler yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.