Şimdi Ara

COMODO İNTERNET SECURTY 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu sürümde internet de sörf yaparken sayfalarda aşağı-yukarı geçişlerde sayfa akıcı bir şekilde ilerlemiyor. takılmalar oluyor.
    Örnek Facebook da yeni bir sayfa açtığımda açılması zaman alıyor ve bu çok can sıkıcı keza YOUTUBE da da aynı sorun vs
    Sanırım ayarlardan bir değişiklik yapılması gerekiyor yalnız yazılıma hakim olmadığımdan beceremedim.
    yardımcı olunması ricasıyla.

Not: comodo dan sonra Kaspersky pure3,0 yükledim. Hiçbir takılma-kasma sorunu olmadı.
    Ancak Kaspersky 30 günlük deneme sürümü olduğundan ve comodo tamamen free ( süre kısıtlaması yok ) olduğundan-
    firewall u çok övüldüğünden ve en önemlisi kurucusu ve sahibi Amerika da yaşayan Hatay lı bir Anadolu insanı olgunda
    comodo yu kullanmak istiyorum.

Sistemim

core İ 5 3210M
    8 gb RAM
    GT 630M GPU
    normal şartlarda bu PC nin kasma vs sorunu olamaz.

Konuya hakim olan arkadaşlara duyurulur.

mail adresim: arkalarailerleyelim@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1935 -- 31 Mart 2014; 21:27:03 >

• comodo müşteri hizmetlerine ulaş deim onlar halleder bir kaç dakika içinde. geek budy yazılımı ile direk ulaşabilirsin yetkili birisine sorunu anlat hallediyorlar kendim denediğim için biliyorum.
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim.
    bende comodo yüklüyken sisteme bir malware bulaştı. bunu nasıl hallederim diye geekbudy den Burak bey ile görüştüm.
    bu işlem için ücret ödemeniz gerekiyor bilgisi verdi.
    ama ben yeniden yükleme apıp geekbudy den irtibata geçeceğim.
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.