Şimdi Ara

Compact SUV? (Anket) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Compact SUV? (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 28.4.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Forester ve tiguan ayni ankette olur mu? Amerikan piyasasi modelleri de var. Kuganin adi bile escape. Corba bir anket.

+1

Arkadaşlar burda suvlar 2014 amerikada seçilen ve oylamaya sunulan suvlardır , Kuga-Escape Tuscon-İx35 Vogue-Qq gibidir .
  • arkadaşlar kia sportage 1.6otm alma niyetindeyim. yeni nissan qashqai beklemeye değer mi? sportage'ı 70.000-tl civarına bırakıyorlar. nissan qashqai otomatik vitesi fiyatı kaçtan başlar sizce?
  • cherokee bunların arasında bi gömlek üstün diğerleriyle kıyaslanmaz.
  • Evoque nin yokluğunda forester.
    Yeni outlander da güzel olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roq

cherokee bunların arasında bi gömlek üstün diğerleriyle kıyaslanmaz.

SUV aleminde güvenlikten, çekiş sistemine kadar her alanda şamar oğlanı olan, bütün dunyanın dalga geçtiği model mi ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

cherokee bunların arasında bi gömlek üstün diğerleriyle kıyaslanmaz.

SUV aleminde güvenlikten, çekiş sistemine kadar her alanda şamar oğlanı olan, bütün dunyanın dalga geçtiği model mi ? :)

*Not*
    Anketteki araç grand cherokee degil onun oğlu olan küçük çeroktur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

arkadaşlar kia sportage 1.6otm alma niyetindeyim. yeni nissan qashqai beklemeye değer mi? sportage'ı 70.000-tl civarına bırakıyorlar. nissan qashqai otomatik vitesi fiyatı kaçtan başlar sizce?

Spo ile ayni donanimda, otomatik vites, yeni kasa qashqai emin olun ki 75'inde uzerinde olur. Hatta 80 diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lider belli spo ve tiguan varsa qashqai de olmaliydi.
     Compact SUV? (Anket)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 12 Ocak 2014; 22:07:27 >
  • Nejoz kullanıcısına yanıt
    Amerika'da mı yaşıyorsunuz? Bu araçların yarısı Türkiye'de satılmıyor. Neye göre seçim yapılacak .
  • haklısın dediğin özellikleri daha iyi olan araçlar var bu ankette ama ben kalite ve karizma olarak cherokee a bindiğimde daha havalı olunacağını düşünüyorum
    bana göre manevra aracı değil bunlar, napıyım dubaların arasından geçemiyosa noolmuş binicen tırıs gidicen bunla sakin ağırız..
  • quote:

haklısın dediğin özellikleri daha iyi olan araçlar var bu ankette ama ben kalite ve karizma olarak cherokee a bindiğimde daha havalı olunacağını düşünüyorum
    bana göre manevra aracı değil bunlar, napıyım dubaların arasından geçemiyosa noolmuş binicen tırıs gidicen bunla sakin ağırız..

• 1 subaru
    2 mitsubishi
    3 mazda
    4 nissan
    5 honda

• Rav4
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Burdaki araçların isminin yabanci olması birşey degistirmez. Ben bu araçları 2014un kompakt suv adayları oldukları için sectim . Yorumlarinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Burdaki araçların isminin yabanci olması birşey degistirmez. Ben bu araçları 2014un kompakt suv adayları oldukları için sectim . Yorumlarinizi bekliyorum

Tamam o zaman. GMC Terrain diyorum ben. İsmi hoşuma gitti, fotoğrafta da fena çıkmamış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Tamam o zaman. GMC Terrain diyorum ben. İsmi hoşuma gitti, fotoğrafta da fena çıkmamış .

Güzel araç :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.