Şimdi Ara

Compal Phoenix bios update and unlocked ANB serisi içindir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün denediğim ve olumlu sonuç aldığım bios update ve kilit kırma işlemlerini ihtiyacı olanlar için yazmak istedim

compal jhl90 anakartımın 1.0 versiyon phoenix biosu vardı hem güncellemek istiyordum hemde özelliklerini değiştiremediğim için kilidini kırıp overlock ve diğer seçenekleri manuel yapmak istiyordum.

öncelikle Winphlash1656 indiriyoruz bu flas programı ile windows üzerinde flash yapabilirsiniz dos komutlarıı ile uğraşmanıza gerek kalmıyor

güncel biosu compalın web sayfasından indirebilirsiniz, ben indirdim update ettim ama lock açılmadı ve yeni sürüm bios ile bile özelliklere giremedim ve biraz araştırınca unlocked versiyon bir güncel modded bois buldum

işlem şöyle...
    aşağıdakini indirin

www.upload.gen.tr/d.php/www/hjbbnt3k/Cabs.rar.html ---> compal bios v1.19 modded and unlocked bios

C: nin içine Cabs klasörü oluşturup içine Winphlash1656 extract edin --> C:\Cabs\Winphlash1656
    cabs klasörü içine newbios diye bir klasör daha açın orayada yeni biosumuzu koyacağız --> C:\Cabs\new bios

virus progamını devre dıışı bırakın açık programları kapayın windows altında update yapmaya hazırlanın

winphlash.exe sağ tuşla yönetici olarak administrator modunda çalıştırın

iki bölümü doldurmanız gerekiyor üstte bios.bak yazan yer kalsın eski biosunuzu yedekleyecek (indidiğiniz klasörde bios bakı masa üstüne atın yada bios2.bak yapın adını)
    alttaki bölüme ise C:\Cabs\new bios konumundaki biosu bulun seçin.

sonra bios flash dediğinizde kendiliğinden flashlar... kapanıp açılır açılırken F2 ile biosa girip F9 vasayılan ayarlara dönün yeniden başlatın tamamdır.

biosunuz hem güncel hemde overlock için hazır, bios ayarlarınızlada oynayabilirsiniz.

For english link
    but dont not use winphlash old versiyon download winphlash1656 new windows versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiTaRo54 -- 4 Kasım 2011; 23:24:07 >

• Bende olmadı. Sürücünün yüklenmesi engellendi dedi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.