Şimdi Ara

companent kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabaya 2 takım infinity 6500 16 cm alcam ama tizleri kulak tırmalar mı die düşünüyorum hani çok tizli diye okuyorum forumda hep. sizce güzel ses mi verir yoksa kulak tırmalayan cinsten mi ? dinleyen arkadaşlar var mı ?

• Hocam kesinlikle alakası yok ben aracımda 3 takım kullanıyorum tavsiye ederim Rms'i de güzel tonlaması da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peugeot-307

Hocam kesinlikle alakası yok ben aracımda 3 takım kullanıyorum tavsiye ederim Rms'i de güzel tonlaması da

teşekkürler hocam :)

• quote:

Hocam kesinlikle alakası yok ben aracımda 3 takım kullanıyorum tavsiye ederim Rms'i de güzel tonlaması da

ileriye dönük olarak amfiyi güçlü almak istiyorum. sizce kicker ex 450.4 mü yok sa macoustic m 4125 mi ?
  • Valla hocam iki amfiyide dinlemedim ama bana kalsa kicker daha mantıklı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bazendeoyle34

quote:

ileriye dönük olarak amfiyi güçlü almak istiyorum. sizce kicker ex 450.4 mü yok sa macoustic m 4125 mi ?

jbl gto 1004 al en temizi biraz daha pahalı ama bence 2 amfiden de iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

quote:

jbl gto 1004 al en temizi biraz daha pahalı ama bence 2 amfiden de iyi

430 lira hocam biraz pahalı geldi :)

• quote:

430 lira hocam biraz pahalı geldi :)

alıcaklarından daha iyi bu arada murtaş banrolü ve seri numarasına fatura kesen bir yerden al alıcağın yeri biliyorum ara sor bakalım dediklerim varmı

• infinity compennet e jbl kıcker sert yapılı anfi uygun olmaz .tizlerde yırtılma olur

infinity compenent e audison helix pioneer vs vs SQ ağırlıklı anfi bakman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

infinity compennet e jbl kıcker sert yapılı anfi uygun olmaz .tizlerde yırtılma olur

infinity compenent e audison helix pioneer vs vs SQ ağırlıklı anfi bakman gerekiyor

öneriniz var mı 300 liraya kadar
  • Sahibinden de infinity ra 475 a modeli çok temiz mevcut bir bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ınfınıty al , güzeldir tizler biraz yoğun calıyor ama alışıncada baska mid takımları kesmez seni , cok rahatsız olursan kısarsın sorun olmaz ...
  • fazla ses için jbl gto938 koymak istiyorum iki takım pandizota nasıl olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascall35

ınfınıty al , güzeldir tizler biraz yoğun calıyor ama alışıncada baska mid takımları kesmez seni , cok rahatsız olursan kısarsın sorun olmaz ...

fazla ses için jbl gto938 koymak istiyorum iki takım pandizota nasıl olur sizce ? sq ayarında bişe istiyorum. yoksa hertz hsk 165 mi koymalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.