Şimdi Ara

Compendium almalımıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

quote:

Orijinalden alıntı: MathMad

Hocam trade le ilgileniyormusun bilmiyorum ama eğer ilgileniyorsan compendium almak kârlı epey.
    Şöyleki, 5 key e satılıyor (4 keydi immortal çıkmadan önce)
    sadece içinden immortal item çıkan kutuyu 3 key e satarsın en az. (daha fazla da olabilir, 3 keye uğraşmadan satılır.)
    eğer biraz trade le uğraşiym, şu player kartları topliyim dersen, gelen kurye ile, o kartlar sayesinde, hepsini toplayınca 2 treat, 1 edge crab lure, 1 edge crab dye düşüyor. bunların hepsini de, 3 yada 4 keye satarsın en az.
    geriye kalan hud, tauntlar, battlebonus v.s. de sana kalır, üstüne de 2-3 key kazanırsın fazladan.

Hocam ben bu oyuncu kartlarını kullanıyorum dergide. Çantada use The compendium diyor. Hepsini kullandım. Acaba kullanmayıp elimde mi tutsaydım? Nedir bu kardların amacı??

Kartlarının amacı kuryene şekil vermeni sağlar. treat,lure,dye elde etmek içinde player cardlarını ve takımlarını tamamlaman gerekıyor.
    kullanmayıp elinde tutsaydın compendiumun süreleri bittiğinde hiç bir işe yaramazdı o kartlar

treat lure dye elde etmek içinde ;

1. 1 takım tamamladığında treat veriyor.
    2. 5 tane takım tamamladığında bir tane daha treat veriyor.
    3. 8 tane takım tamamladığında bir tane edge crab lure veriyor
    4. bütün kartları tamamladığında bir adet dye veriyor.(Toplam 85 adet player card mevcut )

treatler kuryenin rengini değiştirmeni sağlar
    edge crab lureyi kullandığında kuryen akrepin üstüne biner.

kartaldan bir kaçtane eksiğim var nereden bulabilirm acaba? düşmesini mi bekliyim?

dota2lounge.com gibi trade sitelerinden takas yapabilirsin

Bir şeyi daha merak ediyorum int 2013 sandıklarından 10 tane açsam karlı cıkma ihtimalim ne 3 4 key eden drop varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HardReaction
    Bir şeyi daha merak ediyorum int 2013 sandıklarından 10 tane açsam karlı cıkma ihtimalim ne 3 4 key eden drop varmı ?

Sandığın içinden çıkan 2 mythical iteme 1 key veriyorlar sanırım. rareler hakkında fikrim yok
    ama immortal kurye çıkarsa yaşadın en az 35 40 key falan ediyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 1 Ağustos 2013; 0:29:06 >
  • quote:

quote:

Sandığın içinden çıkan 2 mythical iteme 1 key veriyorlar sanırım. rareler hakkında fikrim yok

hep sanırım diyorsun bana kesin bilgi lazım denicem şansımı :D
  • quote:

quote:

quote:

immortal kuryelerinin en az 35-40 key ettiğinden eminim. chestin içinden diğer çıkan itemlerinin ne kadar ettiğini bilmiyorum ama en fazla 2-3 iteme 1 key veriyorlar diye biliyorum. dota2loungede araştırabilirsin fiyatları.

hala karar veremediysen Youtubedeki şu videoyu atayım :http://www.youtube.com/watch?v=ziw6B-Wzk3c adam 50 chest açmış işe yarayan item çıkmamıs. chestin içinden çıkan itemler fazla değerli değil. sadece kuryelere çok fazla key veriyorlar.
    ben de şansımı deniyim diye 4 tane chest alıp açmıştım 2.denememde 50 key eden kurye çıkmıştı. şans meselesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

immortal kuryelerinin en az 35-40 key ettiğinden eminim. chestin içinden diğer çıkan itemlerinin ne kadar ettiğini bilmiyorum ama en fazla 2-3 iteme 1 key veriyorlar diye biliyorum. dota2loungede araştırabilirsin fiyatları.

hala karar veremediysen Youtubedeki şu videoyu atayım :http://www.youtube.com/watch?v=ziw6B-Wzk3c adam 50 chest açmış işe yarayan item çıkmamıs. chestin içinden çıkan itemler fazla değerli değil. sadece kuryelere çok fazla key veriyorlar.
    ben de şansımı deniyim diye 4 tane chest alıp açmıştım 2.denememde 50 key eden kurye çıkmıştı. şans meselesi

Çok ucuk bir rakam 4 key verip 50 key almak ne demek denemek istiyorum hemde herşeyden cok :D

Edit : Evt beyler 17 sandık açtım sadece 14 rare 3 tane ms item düştü bende herşeye delete çaktım delEte caktığım rarelerdende 1 ms düştü onlarada delete caktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardReaction -- 1 Ağustos 2013; 1:44:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.