Şimdi Ara

COMPEQ CAPACITIVE mi yoksa COMPEQ SUPER SLIM mi hangisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:52:52 >
  • aslında compeq sadece üstüne marka basan bir firma, asıl üreten air phone diye bir yer (zaten resimlerde de gözüküyor), bir de aynı firmanın iphone4'e benzer bir ürünü var acaba compeq firması da bunu satıcak mı?.. (air phone no.4)
  • Yahu böyle çakmalara 400 TL yi vermeyi nasıl göze alabiliyorsunuz hayret ediyorum.
    Buna 400 TL vereceğinize 400 TL ye temiz bir iPhone 2G veya 550-600 TL ye temiz bir iPhone 3G alın çok daha iyidir.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Yahu böyle çakmalara 400 TL yi vermeyi nasıl göze alabiliyorsunuz hayret ediyorum.
    Buna 400 TL vereceğinize 400 TL ye temiz bir iPhone 2G veya 550-600 TL ye temiz bir iPhone 3G alın çok daha iyidir.

İyi de kardeşim güzel söylüyorsun görüşüne de saygı duyuyorum ama adamlar 2 sene garanti veriyor.2 - 3 ay içinde elinde kalacak bir ürün olsa neden 2 yıl garanti versin.Ayrıca piyasadaki en kral cep telefonuna dahi 2 yıldan fazla garanti verilmiyor.Hem 2.el bir iphone'un 1 saatlik dahi garantisi bile olmayacağını düşünürsek bence 2 sene garanti verilen bu telefonu almak ve iphone ayrıcalığını yaşamak bence daha mantıklı.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:52:22 >
  • Aslında gg'den 370tl'ye s8300 almayı düşünüyorum, adam yetkili satıcı olduğu için fatura kesip 2yıl telpa garantisi de verecek ama wireless'ı yok...

Bir de bu compeq'ın servisi sadece İst.'da var ama ben Bursa'da yaşıyorum, problem olursa kargo falan uğraştırır beni...
  • Valla bugün sipariş verdim bakalım capacitive modelini.Artık yarın elime geçer.Alıp biraz kurcalayım bakalım sizede habeer veririm.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:51:43 >
  • istanbul dışında servis yok...
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:51:31 >
  • Arkadaşlar Capacitive modelini 2 gündür kullanıyorum.Sitesindeki özellikler aynen var.Yalnız telefonun hafızasının ne kadar olduğunu anlayamadım.Kullanılan hafıza ne kadar ne kadar boş alan var daha bulamadım.
    -Dokunmatik ekranı gayet güzel hemen tepki veriyor.(benim kullandığım ilk dokunmatik ekran telefon olduğu için ilk gün baya bir zorluk çektim.Gelen aramayı nasıl cevaplayacağımı ve konuşmayı nasıl sonlandıracağımı bulmam kolay olmadı )
    -Wifi,laptopların az sinyal aldığı yerlerde dahi çalışıyor.
    Bluetooth biraz zayıf gibi geldi bana.
    -Sonradan telefona indirdiğimiz uygulamaları ana menüye taşıyamıyoruz.Bu özellik sadece orj.iphoneda varmış.İndirip kurduğumuz uygulamları Java klasörüne kuruyor kullanacağımız zaman oradan açabiliyoruz.
    -Facebook uygulaması çalışmıyor.Yada ben çalıştıramadım %15'e kadar gelip takılıyo ve bağlantı zaman aşımı anlamına gelen ingilizce bir şey yazıyor.Ben operadan giriyorum facebook'a
    -Üzerinde gelen opera uygulaması ingilizce ayrıca facebookta video izlemek isterseniz videoyu gprs üzerinden açmaya çalışıyor buda kontör kaybı anlamına geliyor.Ben opera 5.1 türkçeyi indirdim onun eli yüzü biraz daha düzgün duruyor.Yalnız bundada videoyu açmayıp tel. hafızasına download ediyor.İnen dosyayıda bir türlü açamadım yetersiz bellek diyor.Birde şunu belirteyim dokunmatik ekran telefonda int. gezinmek hiçde kolay değil.Mesela facebookta GİRİŞ-ANASAYFA-PROFİL-YORUMYAP-BEĞEN-PAYLAŞ gibi düğmeleri tıklamak hiçte kolay değil ekranda çok küçükler istemeyerek altındaki veya üstündeki başka bir düğmeyi tıklayabiliyoruz.
    -Telefonu yan çevirdiğimizde yan dönen ekran ,mesaj klavyesi ,hesap makinası , müzik klasörü ve resim klasöründe aynı videosundaki gibi kusursuz çalışıyor.Ayrıca tel.salladığımızda müzik değişimi ve resim değişimi de gayet düzgün çalışıyor.resimlerde iki parmakla büyültüp küçültmede de sıkıntı yok.
    -Pusula doğru göstermiyor. (benim zaten pusulasıyla işim yok)
    -Akşama kadar elimden düşmediği için şarjı 1 gün ancak gidiyor.Tabi ilk günler olduğundan böyle olabilir belki bir kaç şarjdan sonra daha uzun şarj tutar bilemiyorum.Ama ben sürekli kurcaladığım için bir gün dayanıyor
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Eğer sizin merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım...

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakDoyan

@darkleader78

Dahili hafızası 4 GB telefonun. Menüde baktığın da ayarlar kısmında büyük ihtimal yazıyordu elimde olmadığı için bakamıyorum ama öyle olması lazım 32 GB yazar. O sayıya bakma sakın. Sen 100 mb'lik bir dosya atarsın ordan 1 - 2 gb düşer. 4 GB alanın olduğunu bil. Bluetooth ve WiFi'nin iyi olması güzel. Bluetooth zayıf geldi derken anlıyamadım onu ama 2.0 versiyonu kullanıyo ondan bir yavaşlık olduğunu sanmıyorum ben. Sonradan indirilen uygulamalar masaüstüne taşınabiliyor. Ama en yeni sürümle taşınabiliyor. N ve G versiyonları var sanırım. Birinde 2.3 versiyonu çıktı birinde 1.1.9 versiyonu vardı. Telefonu güncelleyebilmek içinwww.anycoolcepforum.com'dan Piphone I-FI 30 GB bölümünden güncelleştirme kablosu olarak konu aç ya da konuları biraz dolaş. Bir çin sitesinin adresi var. 3 hafta içinde kapına geliyorkapıda ödeme sistemiyle 20 TL gibi bir fiyat veriyorsun. Verdiğim forumda telefonun sürümleri için en son çıkan versiyonları mevcut anlatıma göre güncelleyebilirsin en son sürümlere. Facebook uygulaması uyumsuz kurulmuştur ya da WiFi'ye bağlanamıyordur. Uygulama ayarları gibi birşey vardır o mutlaka ayarlanıyordur araştırmak lazım. Video'da yetersiz bellek demesi hafıza bitti anlamına gelmiyor. İndirdiğin videolar yüksek çözünürlükte ancak pc'lerin açabildiği videolar olduğu için açamıyor. Total converter gibi video çözünürlükleri ayarlanabilicek programlar var. Videoları pc'den indirip bu tarz programlardan 320 * 480 pixel 3,5 inç Boyuta uygun yaparsanız ve MP4, 3GP tarzı video türü yaparsanız problemsiz açıcaktır. O facebookta yazıların küçük olması opera ayarlarından yapılıyor sayfa yakınlaştırma var. 5.1'de genel olarak %140 ya da %160 yakınlaştırma veriyor sen bunu %200 yaparsan bir parmağını bir yazı zaten kaplar rahat rahat dolanabilirsin. Tam ekran ayarlarıda var opera ayarlarını karıştırman gerekli biraz. Pusula zaten sallama yapılmış birşey pek inandırıcı değil ama pusulanında ayarı vardı onuda ayarlardan halledebilirsin tahminimce. 1 gün dayanması şarjın yeterli zaten normal sık kullanan bir kullanıcı için. Bir problemin olursa verdiğim forumdan ya da bana sorabilirsin. Telefonu alamadım hatta göremedim ama telefonu kullanmış kadar oldum araştırmalarımla

Evet aynen dediğin gibi hafıza 32gb görünüyor.Hatta bi ara başka tel. gönderdiklerini dahi düşündüm.
    Bluetooth zayıf derken:eski telefonumdan bluetooth ile rehberi kopyalarken bir kaç sefer telefonu görmedi.Bir başka telefondan denedim oda görmemişti ama şuan sorun yok.yazılım sürümü olarak"i835ng_fn_ca_w_v1_1_9" yazıyor.
    -Bizdeki usb kablo ile güncelleştiremiyormuyuz?
    -Facebook gibi sitelerden videoları indirmeden izleyebileceğemiz bir browser var mı acaba?(1 ay öncesine kadar skifire vardı malesef artık türkiyede çalışmıyor)
    Birde "security center" diye bir uygulama var ne işe yaradığını anlayamadım şifre soruyor.Şifreyide bilmiyorum,zaten telefonun yanında açıklayıcı bir kitap gibi birşeyde gelmedi.Sadece bir cd var ondada doğru dürüst açıklayıcı bir şey yok.
    Yardımların için çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkleader78 -- 1 Ağustos 2010; 0:41:03 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakDoyan

@darkleader78

Usb kablo ile güncelleştirilemiyor dediğim çin sitesinden 10 20 TLye sipariş vermeniz lazım. Sürüm son sürüm bu arada ama belki diğer 2.3 versiyon çıkanda olabilir dediğim uygulamaları ekrana taşıma. Biraz önce bolt browser çıktı Nokia 5800'a kurdum 5 dkdır falan youtube'dan video izliyorum problem yok, videolar da takılma yok. Java bide. Her telefona kurulabiliyor java olan. Konusu;http://forum.donanimhaber.com/m_41753618/tm.htm Burda verilen linkten indirip telefona atıp kurduğun da istediğin gibi video izliyebilirsin. security center güvenlikle alakalı birşey büyük ihtimal. Telefonun bildiğim kadarıyla servis kodu 1122 şifreyi böyle gir alması lazım ama security center'la bir işin yok bence pek kurcalama. Kitlenebiliyor bu tür telefonlar. Yani servisle uğraşma bide 2. günden.

Security center şifresi 123456 imiş.Burda anladığım kadarıyla bazı görünmesini istemediğin mesajlar ayarladığında bu klasöre geliyormuş.Çapkınlık yapanlar kullanacağı bir sistem daha çok
    Versiyon yükseltme işide biraz riskli geliyor bana bi ara 6300 yapayım dedim tel.komple aradan çıktı.Bakalım 1 sene sonra falan yaparım belki.
    Dün bollt'u denemiştim.Faceye bağlanamadım ama verdiğin linkten indirip tekrar deniyim.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 19 Aralık 2011; 19:51:10 >
  • dark leader arkadaşım ben de uzun zamandır capacitive i araştırıyorum ama pek fazla yorum bulamıyoruz. Ya alanlar çok memnun ya da kayıplar. Sen alalı 20 günü geçmiş memnun musun? Artıları eksileri nelerdir? telefona alışabildin mi? Bilgilendirirsen sevinirim...
  • kimse yokmu kullanan bu cihazlardan birini ya capasitive almak istiyorum yardımcı olun lütfen
  • üst mesajdaki veemre aldı kullanıyor. pm at istersen :)

quote:

Orijinalden alıntı: c.aslan

kimse yokmu kullanan bu cihazlardan birini ya capasitive almak istiyorum yardımcı olun lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.