Şimdi Ara

COMPEQ Multitouch kullananlar yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla adamlar bi cinslik yapmadı ilgilendiler gereken neyse yaptılar ben sonuçta bu telefonu yine alacağım niye tekrar tekrar uğraştırıyım zaten elimde faturası garanti belgesi aksesuarları duruyor biraz bekleyeceğiz fazladan sadece. Onlar anlayışsız ve ilgisiz davransa, güven oluşturmasa iade isterdim tabi ama gerek görmedim gelişme olduğunda haber veririm tabi. Hediyeyi bilmiyorum artık ne olacak kaliteli bi kılıf filan yollarlar herhalde
  • haklısın tabi, inşallah ilerde sorun çıkarmaz, çıkarırsa da böyle ilgilenirler tekrar.
  • valla ilgilenirler bu kadar olaydan sonra 2 yıl içinde çok sorun yaşarsam başları ağrır
  • telefonu bugün kargoladılar. Sizi mağdur ettik diye bi kaç tane getirdik dediler. Hediye olarak da bluetooh kulaklık göndereceklerdi. Ellerindeki kulaklıklar uyumlu değilmi. Bende güzel bi deri kılıf yollayın dedim. Pazartesi geliyor bakalım : ))
  • telefon geldi kullanmaya başladım. Gerçekten çok güzel. İphone kullanıcısı inanmadı çakma olduğuna. Bu iphone dedi dendiği kadar var yani beklentilerimi karşılıyor : ))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.