Şimdi Ara

COMU VE OMU TIP YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aslen samsunluyum İstanbul da yaşıyorum ,samsun düz yeşil ve mavi ,atakumdan ev tutarsıniz sahil kenarından öğrenciye uygun evler vardır,universiteye tramvay,otobus vs var.okulun eğitimini bilmiyorum ama şehir olarak İstanbul benzer ,4 avm var,sahil şeridi çok uzun cafeleri çok,yelken,at,golf kulüpleri var çiftlik ve mecidiye caddeleri süper ve hareketlidir ,sebze ,meyve ucuz bafra ve çarşamba ovalarından dolayı , döneri,pidesi,hamur işleri ve balığı meşhurdur, karadenizde göç alan tek şehir ,şimdilik bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berati2010 B kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha bahsedebilir misiniz ogrenciler icin atiyorum pubdir odur budur eglence yerleri var midir ya da guzel is yapan fitness salonlari secersem memnun kalir miyim sehirden ankaradan yazicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginsan

Hocam biraz daha bahsedebilir misiniz ogrenciler icin atiyorum pubdir odur budur eglence yerleri var midir ya da guzel is yapan fitness salonlari secersem memnun kalir miyim sehirden ankaradan yazicam

dostum samsun kozmopolit bir şehir karadenizin en çok gelişen ,en fazla göç alan şehri,atakumdan ev tutarsın turkiyenin en uzun sahillerinden biri ve burada ne ararsan var club,bar,disko,fitness,cafe ayrıca yelken kulubu,atcılık kulubu yakın zamanda açılan deniz doldurularak yapılan golf sahası gibi aklına gelebilecek her turlu faaliyet samsunda var seçim size kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.