Bildirim
Conall's Valley Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
launcher dan repaier yapin önce ve tüm content i indirini secin, sorununuz hala devam ederse , petition atmaniz gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Viik
launcher dan repaier yapin önce ve tüm content i indirini secin, sorununuz hala devam ederse , petition atmaniz gerekiyor.
Defalarca repair yaptım, silip yüklemedim gerçi daha. Ama önce yetkiliye mail atayım. Teşekkür ederim... -
Failcom bir şeyler satmak için yapmış olabilir. Garafik hatasıda olabilir, kapılarmı gözükmüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 22 Şubat 2013; 18:40:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Qin Geass
Failcom bir şeyler satmak için yapmış olabilir. Garafik hatasıda olabilir, kapılarmı gözükmüyor?
Yok, girdiğimde hiç birşey gözükmüyor. Bana grafik hatası olarak geliyor. DirectX10 kullanıyorum ondan olacağını düşünmüyorum ama denemekte fayda var. 18 kadar resim paylaştım, detaylı olarak orada gözüküyor nasıl bir durum olduğu.. -
quote:
Greetings,
Thank you for contacting Funcom Customer Support.
Per the official announcements, you should notice that we are doing a patch rollback to address some issues created by our latest patch. Please log out and log back in after this has been done. If you have further issues at that time, please either respond to this message or submit an in game petition and we will be happy to assist you further. Thank you!
If you have any other questions or concerns that arise, please feel free to include them in a reply to this e-mail. I will be happy to provide further assistance at that time.
Regards,
GM Abeadan
Customer Service Representative
Funcom Customer Service
Bu cevabı aldım. Son yama gündüz vakitlerinde geldi şimdi girebiliyorum. İndirsin girip bakayım çözmüşlermi.
-
Problem yine çözülmedi. Bana oyunu silip en baştan tekrar yüklemem gerektiğini ve bu yüklemeler gerçekleştirildiğinde antivirüs güvenlik duvarının kapatılması tavsiye edildi Age Of Conan tarafından. Deneyelim bakalım başarılı olacakmı. -
İlk olarak ekran kartının sürücüsünü son sürüme güncelle, oyun içerisinde grafik ayarları ile oyna bu olmaz ise Oyunun C de olan klasörünü farklı bir harddisk kopyala sonra Pc Ye format at, donanım sürücülerini , directx runtime mı kur, 45 dakka içerisinde PC oyunu oynayacak hale gelir SSD varsa zaman azalır. -
Pek bir işe yarayacağından şüpheliyim ama /stuck komutunu yazmayı denedin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Qin Geass
İlk olarak ekran kartının sürücüsünü son sürüme güncelle, oyun içerisinde grafik ayarları ile oyna bu olmaz ise Oyunun C de olan klasörünü farklı bir harddisk kopyala sonra Pc Ye format at, donanım sürücülerini , directx runtime mı kur, 45 dakka içerisinde PC oyunu oynayacak hale gelir SSD varsa zaman azalır.
Bu meşakkatli oldu yahu. Girmeden oynamak en kolaylı yolu olur. Ama formatlayacağım vakit bunları göz önünde bulunduracağım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Powermove
Pek bir işe yarayacağından şüpheliyim ama /stuck komutunu yazmayı denedin mi?
Yok denemedim. Ama girer girmez deneyeceğim. -
Problem yeni gelen güncelleme ile çözülmüştür. Konuyu kilitleyebilirsiniz...
-
Hayalet hangi server başladın?
Hangi Class 'ı açtın,
Oyun nasıl gidiyor?
Anlat hele biraz. -
Level: 62
Server: Crom
Irk: Stygian - Demonologist
Oyuna 2 aya yakındır girmiyorum. Bu aralar yoğunum, sıkılmaya da başladım hiç insan yok tanıdığım. Ücretli üye olmadan 80 levelden sonrası olmadığını öğrenince hiç oynayasım kalmadı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet15 -- 15 Nisan 2013; 11:05:37 > -
Üye olmayacaksan en iyi çözüm 19 yada 39 lvl mini game lerine katılmak. Fruy serverinde ben öyle yapıyorum, akşamları oynayabiliyorum ve akşamları 19 lvl minigame i hep oluyor, aralıksız. Bazen 39 lvl lerde oluyor. Ben aynı class 2 car açtım, biri 19 biri 39 olacak ama sürekli pvp yapmaktan kasamadım ikiside 19 şu an :)
Zaten 3-4 maç yaptınmı 1 saat geçiyor, yeter de artar bile.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X