arkadaslar selam, ben teledunya'ya gecmek istiyorum. televizyonum full hd ve gerekli butun tunerlar var (sony kdl 37v5500). ben teledunya abonesi olmadan once bu hd conax moduller hakkinda arastirma yaptim. ankarada kaya satiyor bunu ama stoklarinda yokmus fiyati 120 tl. (biber resimli olan) internette hepsidigital 'de uzerlerinde biber resmi yok 90 tl. atomsan diye biryer satiyor biber resmi var 139 tl. birde kayaya telefon edip soracam varsa gidip alacam. bu firmalari taniyormusunuz? ozellikle internetten satis yapanlar nasildir zamaninda teslim ediyorlarmi? yada bu urunlerde hep hd uyumlu deniyor bunlar insallah sonradan sorun cikarmaz? fikirlerinizi almak istiyorum
Modül HD uyumlu diyen yalan söyler. Modülün vazifesi kart okumaktır conax uyumlu olması yeterlidir. HD uyumluluğu diye bir şey yoktur; palavra sıkıyorlar.
hepsi dijitalden aldim hic sorun yok.
modul hd uyumlu diyen yalan soyler demissiniz ama o zaman hd sd ayrimi nasil oluyor. receiver alirken hd veya sd ayrimi var. peki modulde bunu ayiran alet hangisidir, smart kartmi modulmu? yoksa conax modul hem hd hm sd icin gecerlimidir?
quote:
Orijinalden alıntı: leventonder
modul hd uyumlu diyen yalan soyler demissiniz ama o zaman hd sd ayrimi nasil oluyor. receiver alirken hd veya sd ayrimi var. peki modulde bunu ayiran alet hangisidir, smart kartmi modulmu? yoksa conax modul hem hd hm sd icin gecerlimidir?
Geçen Hafta hepsidijitalden Technisat B2C modül aldım hd kanallar da dahil sorunzsuz izliyorum, hd sd ayrımı öncelikle tv ile ilgili.Eğer var ise tv nin dahili dijital alıcısı (DVB-C) sd ise sadece sd yayınları, hd ise tüm yayınları izleyebilirsin. Öncelikle Tv nin kullanma klavuzundan bunu kontol etmelisin.
konu ile ilgili daha detaylı bilgiyi DVB-C Tuner'li Tv'lerde MODÜL Kullanımı forumunda bulabilirsin.
modül sadece şfireyi çözer benim bildiğim
benimde modülden anladığım şifreyi çözmesi. hd yayınlarını alabilmesi tv nin özelliği.