Şimdi Ara

Conax modül seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki tane modül seçeneği arasında kaldım...Hd modül düşünüyorum ama TECHNISAT HD CONAX MODÜL ve teledünya hd conax modül konusunda hangisini seçmeliyim kullanan varsa paylaşabilir mi?Ne gibi farklılıkları olduğunu biliyorsanız paylaşın lütfen....

• Mrb,TECHNISAT marka modül kullanıyorum.Açıkcası çok memnunum,bütün HD kanalları sorunsuzca izliyorum şiddetle tavsiye ederim.
  • bende TECHNISAT aldım, tv samsung 46b650, inanılmaz görüntü kalitesi var, çok memnunum
  • Merhaba,

Geçen gün yazıcıoğluna gittim technisat conax modül almaya ama sadece 1 yerde teledünya conax modül vardı. Karaköyde de yine bir yerde teledünya conax buldum. Fakat oyle paket içinde falan değil bir poşet içinde tutuluyor. Güvenip alamadım.

Yine yazıcıoğlunda neotion marka 2 yıl garantili modül buldum.

Sormak istediğim technisat bulmak bu aralar zor gibi. Gözümle görmediğim modülüde almak istemiyorum.

Neotion marka modül kullanan oldumu acaba? Bir yerde technisat'a göre daha hızlı olduğunu okumuştum. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanx123

Merhaba,

Geçen gün yazıcıoğluna gittim technisat conax modül almaya ama sadece 1 yerde teledünya conax modül vardı. Karaköyde de yine bir yerde teledünya conax buldum. Fakat oyle paket içinde falan değil bir poşet içinde tutuluyor. Güvenip alamadım.

Sormak istediğim technisat bulmak bu aralar zor gibi. Gözümle görmediğim modülüde almak istemiyorum.

Neotion marka modül kullanan oldumu acaba? Bir yerde technisat'a göre daha hızlı olduğunu okumuştum. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Neotion en hızlısı ancak bazı marka ve model televizyonlarla sorunları var.
  • quote:

Merhaba,

aman hocam teledünya conax yazanlar çakma modüller sakın alma technisat buldum ben geçen hafta aldım zor oldu ama buldum...

• Bende Panasonic P42G20E tv var. Acaba neotion conax bu tv'de düzgün çalışır mı?

Teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Conax Modül Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet sorunsuz çalışır.
  • quote:

Bende Panasonic P42G20E tv var. Acaba neotion conax bu tv'de düzgün çalışır mı?

Teşekkür ederim...

çalışır dostum
  • Arkadaşlar, Philips 42PFL7695 model tv de neotion marka modül çalışır mı ? Piyasadaki en hızlı modül bu mudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practer -- 29 Aralık 2010; 22:35:51 >
  • arkadaşlar, bugğn conax modülü almam gerekiyor ama benim için önemli olan görüntü kalitesi kadar kanallar arası geçişin hızlı olması... acaba neotion conax mı yoksa technisat mı daha hızlıdır? samsung 46c6000 ile neotion conax uyumlumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LDAP

arkadaşlar, bugğn conax modülü almam gerekiyor ama benim için önemli olan görüntü kalitesi kadar kanallar arası geçişin hızlı olması... acaba neotion conax mı yoksa technisat mı daha hızlıdır? samsung 46c6000 ile neotion conax uyumlumudur?

Neotion daha hızlı deniyor. Ben denemedim ama 1 saniye kadar hızlı olduğu söyleniyor. Bende technisat var maksimum 3 saniyede değişiyor. Hız önemli demişin neotion dene televizyonun conax uyumludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiray68

quote:

Orijinalden alıntı: LDAP

arkadaşlar, bugğn conax modülü almam gerekiyor ama benim için önemli olan görüntü kalitesi kadar kanallar arası geçişin hızlı olması... acaba neotion conax mı yoksa technisat mı daha hızlıdır? samsung 46c6000 ile neotion conax uyumlumudur?

Neotion daha hızlı deniyor. Ben denemedim ama 1 saniye kadar hızlı olduğu söyleniyor. Bende technisat var maksimum 3 saniyede değişiyor. Hız önemli demişin neotion dene televizyonun conax uyumludur.

cevabın için sağol... tek korkum neotion'un sorun çıkarması bu tvde çıkarmadığından eminmisin?
  • Selam arkadaşlar technisat cx conax almayı düşünen varsa elimde bir adet sıfır var kendim için aldım ama hiç kullanılmadı...

ilanım :http://forum.donanimhaber.com/m_46241598/tm.htm

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 19 Şubat 2011; 16:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

quote:

Merhaba,

aman hocam teledünya conax yazanlar çakma modüller sakın alma technisat buldum ben geçen hafta aldım zor oldu ama buldum...

kabl0teknik bunlardan satıyor,ne gibi bir sorunu var acaba?

• 1-2 gun icerisinde bende modul almak istiyorum, sanirim en iyi ve mantiklisi TECHNISAT HD CONAX MODÜL olarak gordum baslik icerisinde okudugum kadari ile.
    Almam gereken modul "TECHNISAT HD CONAX MODÜL" bu mudur arkadaslar?
  • defalarca yazıldı ama demekki gözden kaçıyor bir daha yazalım:

hd modül diye birşey yoktur...modül sadece gelen yayının şifresini çözür....tv nizin hd tuneri varsa hd yayınları izlersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: verbaba

defalarca yazıldı ama demekki gözden kaçıyor bir daha yazalım:

hd modül diye birşey yoktur...modül sadece gelen yayının şifresini çözür....tv nizin hd tuneri varsa hd yayınları izlersiniz...

fakat teledünya bu modülü zorunlu istiyor.Ordan gelen yayını almak içn kesinlikle almamız gerekir değil mi ?
  • set box almayacaksınız çözmek için modüle ihtiyacınız var. ama hd set box alarakta yayını izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.