Şimdi Ara

conax modül seçimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
10
Favori
38.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar conax modülün yeni kasası sorunsuz çalışıyor fiyatıda gayet uygundur.

conax modül seçimi
  • Okudukça kafam karıştı

Bende panasonic TX-L60ET5 tv var.

Bu tv ye uyumlu sesi görüntüyü düzgün donmadan veren bir modül varmı?

Uyumsuzluktan falan bahsetmişler kafam karıştı alırız birde çalışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forro F kullanıcısına yanıt
    sorun modülden değil kablodandır kabloyu mıknatısla kontrol et ama güçlü olsun anlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

sorun modülden değil kablodandır kabloyu mıknatısla kontrol et ama güçlü olsun anlarsın...

Yok hocam ben daha bağlatmadım. Tv yi yeni kurdum eve, bi modül alıp sonra teledünya bağlatıcam, daha hat çekilmedi, sorunsuz bir cihaz bulursam alıcam, bulamazsam d smart digitürk bakıcaz artık

arkadaşın önerdiği çok iyi... + 159TL değerinde bir marka daha var... o yada onun bir değişik modeli Neotion Conax Dual Descrambling Modül al... bu daha avantajlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

arkadaşın önerdiği çok iyi... + 159TL değerinde bir marka daha var... o yada onun bir değişik modeli Neotion Conax Dual Descrambling Modül al... bu daha avantajlı...

Tam anlayamadım hocam,Neotion Conax Dual Descrambling Modül ü mü al diyorsun?

Benim için fiyat önemli değil ha 100 tl vermişim ha 150 tl, panasonic txl60 et5e ye uyumlu olsun ses görüntü net sorunsuz olsun 200 tl de olsa alıcam.

Fiyatı göz ardı edersek en iyisi hangisi onu alayım???

159TL ise bulursan al yoksa arkadaşın önerdiği iş görür... görüntü kalitesi tamamen TV ile alakalı...
  • technisat modüller yaklaşık %50 daha pahalı satılıyorlar. fakat o modülleri de Smit üretiyor. boş yere fazla ödemeyin derim. benim technisat modülüm arıza yapınca içini açtım ve bu bilgi doğrulanmış oldu...

conax modül seçimi
  • thecenk T kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederiz.

Peki arkadaşlar şu an da piyasada hangi Conax modül nereden uygun fiyata alınabilir? Tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecenk

technisat modüller yaklaşık %50 daha pahalı satılıyorlar. fakat o modülleri de Smit üretiyor. boş yere fazla ödemeyin derim. benim technisat modülüm arıza yapınca içini açtım ve bu bilgi doğrulanmış oldu...

conax modül seçimi

İşte anlattığımız buydu bizimde. üreticiler belli zaten.

Bu arada bir bilgi yanlışlığıda olmasın. orjinal technisatlaro eskiden smit üretiyordu. yeni serilerde smit üretimi değil.

Ancak en sağlıklı çalışan modüllerden biri simit conax modüldür.

• quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Bilgi için teşekkür ederiz.

Peki arkadaşlar şu an da piyasada hangi Conax modül nereden uygun fiyata alınabilir? Tşkler

2 ürününde linkini vereyim inceleyiniz.

http://www.hepsidijital.com/technisat-hd-conax-modul

http://www.hepsidijital.com/teledunya-icin-hd-conax-modul#0

• HDsatış H kullanıcısına yanıt
    Üstad teşekkürler ama "Neotion Conax Dual Descrambling Modül" satmıyor musunuz? Daha hızlı dedikleri doğru mu? Tşkler.
  • Conax cam modül resmi üretcileri;

http://www.conax.com/partners/cam/
  • HDsatış H kullanıcısına yanıt
    SP GG gibi sitelerden de satışın ız var mı?
  • Conax modülün HD Set Top Box'tan farkı nedir tek kumanda kullanma haricinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Conax modülün HD Set Top Box'tan farkı nedir tek kumanda kullanma haricinde?

kanalları farklı dizebilirsiniz. bir de dahaa çabuk açılıyor. bir de aktarma olmadığı için çok az da olsa daha iyi görüntü. enerji tüketimi daha az. dezavantajı ise epg tarzı şeyler tv'da o kadar gelişmediği için yavaş açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

kanalları farklı dizebilirsiniz. bir de dahaa çabuk açılıyor. bir de aktarma olmadığı için çok az da olsa daha iyi görüntü. enerji tüketimi daha az. dezavantajı ise epg tarzı şeyler tv'da o kadar gelişmediği için yavaş açılıyor.

Teşekkürler bilgi için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

quote:

Teşekkürler bilgi için

önemli değil.
  • Yani sonuç olarak hangi conax modül, samsung 51d550 plazmada kullanacağım. Technisatın 1 sn. gecikmeli kanalları açtığı bilgisi var. Satıcılardan değil de kullanıcılardan yorum bekliyorum lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.