Şimdi Ara

Conax modül ve 4K yayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kablo tv receiverım patladı ve garanti dışı imiş. Şimdi durum böyle olunca Conax konusuna dahil olduk. Televizyonum Samsung KU7000 serisinden ve CI girişinden bağlayacağım.
    Soru şu; HD yayın destekli diye belirtilen Conax modülleri acaba 4K yayını destekler mi? Ya da aslında bu modüllerin bu konuyla bir alakası yok mu?
    Bununla alakalı hiçbir bilgiye rastlamadım, bilgi sahibi olan arkadaşlarım beni aydınlatabilirseniz berhûdar olacağım :)

Not: Kablo tv de cayır cayır 4K yayın yapıyor değil, hatta trtnin numunelik 4K yayınını bile vermiyor ama, en azından geleceğe yatırım olsun :)

• Kimse bilmiyor mu yavu? Peff...
  • şu anki conax larda bu iş olmaz diye biliyorum
    uzun sürede kabloya 4k nın gelecği de yok
  • Conax modül sadece şifreli yayınları izlemeni sağlar. 4K yayın varsa zaten üyeliğin de destekliyorsa izleyebilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bazı modüllerin üzerine HD işareti koyup adamı tribe sokmasalar hiç bunları düşünmicez. Benim fikrim de DreamRiver ile aynı ama yine de bir sorayım dedim. 4K olayı bu kadar öne çıkmaya başlamışken modüllerde bununla ilgili bir bilgi bulamamak garip gelmişti. Demek ki alakası yok ondan bilgi yok. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.