Derslere dikkatimi veremediğim için psikiyatriste gidiyordum. Doktor concerta adlı ilacı verdi bugün ilk defa kullandım göz bebeklerimde büyüme ve kalp atisimda hızlanma oldu. Şimdilik dikkatim düzelmedi ilerleyen zamanlarda düzelir mi ve haftasonu okul tatil olduğunda falan kullanmasam birşey olur mu?
Hangi doktor yazdı ya hay allahım
Rastgele bir psikiyatrist
Kaç mg kullanıyorsun ve kilon kaç?
Veletken kullanıyordum o ilacı bende yarattığı etkiler :
-iştahsızlık -özgüven hali ve aşırı konuşma isteği böyle boş boş konuşuyordum resmen - belirli bir süresi vardı onun etki süresi yani mesela akşam 9 a kadar ders çalıştırma hissi veriyordu 9 dan sonra ise o etki kayboluyordu geri eski hiperaktif durumuma dönüyordum
Bu tarz ilaçları pek tavsiye etmem ya bilmiyorum
Ben de denedim boş sadece
AtriumcomplexA
kullanıcısına yanıt
15 yasindayim 70 kiloyum 18 mg kullaniyorum
rasputin in alive
kullanıcısına yanıt
Şu anda kaç yaşındasın ne kadar süre kullandın ve şu anda ilacın sende bıraktığı kalıcı bir hasar var mı
Yan etkileri olur dostum merak etme.
Çok ciddi bir problemin yoksa ilaç alma. Maşallah herkese ilaç yazıyorlar bunlarda.
concerta sana ders çalıştırmaz bunu unutma. sadece yaptığın işe odaklanmanı sağlar. o an açar film izlersen etkisi geçene kadar farkında olmadan oturur kalırsın film başında. doğru şekilde kullanmaya çalış sınav zamanları ben de kullanıyordum artık yanaşmıyorum.
3 seneye yakın kullandım bir sene uzun dönem iki dönem aralıklarla kullanmamanı tavsiye ederim hayatın boyunca bir ilaca bağlı yaşama hissiyatı kötü bir şey psikolojik etki olarakta çok kötü yan etkileri var kullanma beyin fonksiyonların bozulur ilaç almadan beynin çalışmaz bağımlılık yapar
Dostum ben geçen sene kullanmaya başladım. 54mg kullanıyorum uykusuzluk aşırı haraketlilik kalp çarpıntısı gibi yan etkiler normaldir. Kalbin çarptığında arkana yaslanıp derin nefes al bir şey olmayacağını bilmen seni biraz rahatlatır. En büyük yan etkisi uykusuzluktur. Ben 54 mg ile başladığım için ilk zamanlar 3 4 saat anca uyuyabiliyordum. Saat sabah 11i geçerse içmeni önermiyorum hatta. İlacın etkisi normalde 12 saattir ama başlarda daha uzun sürüyor. Ders çalışmadığın günlerde haftada 1 gün gibi içmemen vucudunun ilaca alışmaması ve etkisinin daha uzun olması için daha iyi. Başarılar
Saygın Üye
kullanıcısına yanıt
Mesela şu anda son haftalar olduğu için kullanmayacam okul açıldığı zaman kullanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme