Şimdi Ara

CONCORD 5900 TV+FM+CİFT SİM ÜRÜN İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefon gayet ince ve şık ,dokunmatik ekran çok güzel çalışıyor,arada bir kaliprasyon yapıldıgında tek dokunmayla sorunsuz,
    ajanda güzel ve eksizsiz detaylı girişleri mevcut,
    alarm sadece haftasonu yada hafta içi bir kez gibi detaylı alarmı var,telefon kapalıykende çalışıyor,
    programlanabilir fm radyo var ben bu özellige çok şaşırdım,saat ve tarih giriyorsunuz istediginiz radyo kanalını seçiyorsunuz,hem siz uyandırma olarak kullanabilirsiniz hemde ayarladıgınız saatte radyo yayınını kayıt ediyor.
    TV çekişi sehir merkezinde güzel,
    SMS ve klavye kullanımı biraz parmakla sorunlu kalemle çok hızlı yazarsınız.
    yazılım yönünden telefon bir iki eksigi dışında problem edilecek bir tarafı yok,
    Türkçe dil seçeneginde bir kaç önemsiz hatalı çeviri var ,
    telefon rehberide güzel kullanışlı ,arayan kişiye resim,video,müzik atanabiliyor,
    telefon görüşmelerini kayıt edebilirsiniz ortam seslerini kayıt edebilirsiniz,
    sesinizi bebek kadın erkek yapma özelligi var ama ben denemedim kullanışlımı bilmiyorum .
    şarja gelince ; normal kullanımda 2 gün gider,ekran ışıgı tuş ısıgı vesaire kullanıcı ayarlı yapılabiliyor,yani ekran ısıgını düşük seviyede kullanırsanız 3 güne bile çıkar diye düşünüyorum,belirlediğiniz saatte açılma ve kapanma özelliğivar,TV izlerseniz filan malum 1 gündür bilginize ,
    320*240 duvar kagıdı ekrana tam oturuyor..
    mp3 çalıyor dışarı verdiği ses çok güzel kulaklıda güzel ancak göderilen kulaklık güzel degil,
    çift sim kart özelliği güzel iki kartta aynı anda çalışıyor.
    internete baglanıyor,malum sadece wap siteleri,bazı sitelerde sayfa açılamıyor diyor
    java vs yükleme olayı yoktur,
    e-kitap-döküman görüntüleme yoktur,ben yapamadım..

eksi yönleri ise,
    bütün çin telefonlarında oldugu gibi,kamera 2mp denilmiş ama vga kameradır,çekimi iyi değil,
    video çekimi iyi değil ,
    Tv den kayıt özelliği var iyi değil yani TV cam gibi çekiyor kayıt ettiginiz görüntüde görüntüyü düşük kalite kayıt ediyor,ama genede iyi bir özellik,
    sms klavyesi küçük kalmış mecburen ,
    bir tane oyunu var buda bir eksiklik en azında 3 oyun konsa iyi olurdu,
    kulak hoparlöründen ses az geliyor kanısındayım ev kullanımı rahat ancak dışarda gürültüde telefon görüşmeleri sorun olabilir,
    eller serbest özelliği güzel çalışıyor,
    mp4 ve 3gp film izleme olayı hikaye ses görüntü birbirini tutmuyor.ses önden gidiyor.görüntü agır kalıyor,
    birde 30 dk lık konuşmada telefon ısındı diğer telefonların da ısındıgını biliyorum ama bu telefonla karşılaştırmasını yapamadım..
    kutusunda ve resimlerinde görülen iphone teması yok yani resimdeki o ikonlara kanmayın farklı bir arayüzü var sadece tuş kiliti özelliği iphone tarzıdır. youtube ta iphone n5000 olarak aratabilirsiniz.bu telefonun aynısı...
    kutu içerigi,2 batarya ,1gb hafıza kartı,kulaklık,sarj ve usb kablosu ,kullanımkılavuzu çıktı
    sanırım yardımcı olmuşumdur.

Telefona ait resimleri yakında upload edecegim.

not:öncelikle şunu belirteyim arkadaşlar telefona ait benim tespitlerim bu kadardır,bu yazıyı tavsiye amaçlı yazmadım,malum çin telefonları ile ilgili 2 grup var 1.grup bu telefonun kendisine yeterliolduguna inanan 2.grup ise beş para etmez kalitesiz ve zararlı olduguna inanan,
    bende zaten malum TV özelliği vs yüzünden tercihimi bu yönde kullandım.tekrar ediyorum merak edenler için bilgilendirme amaçlı yazdım ,tavsiye amaçlı yazmadım .
    almak yada almamak sizin tercihinize baglıdır,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DORADOO -- 29 Mart 2009; 13:55:37 >

• çok teşekkürler, yardımcı olmuş.. mesela e-reyoN.com sitesinde resmi var, iphone temalarlı gözüküyor, o zaman bu reklam hatalı sanırım.. senin resimlerde değişik bir ekran görüntüsü var, asıl ekran görüntüsü bu mudur? Bir de ne kadara aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UFO123 -- 30 Mart 2009; 16:36:23 >
  • evet arkadaşım bu ereyonun bir kusuru değil bütün resimleri böyle ,çünkü adamlar orjinal kutusunada bu resmi basmışlar,iphone sanılsın diye ,asıl ekran görüntüsü ekledigim resimlerdeki gibidir ,bence orjinal teması cok güzel değişik,
    ben hızlıal . com dan aldım 264 TL , ereyonla fazla bir fiyat farkı yok ayrıca ereyonda renk şeçenegi var ,
    tercih senin...
  • merhabalar...

ben de bugün concord 5900 aldım...
    fakat bi kaç sorum olucak?
    cevaplayan arkadaşıma şimdiden teşekkürler...

1) Tuş kildini nasıl açıp kapatabilirim?
    2) Otomatik tuş kildini açtığım zaman telefonun tuş kildi çalışıyor fakat bir cevapsız arama olduğunda tuş kilidini açamıyorum, dolayısıyla bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum!..
    2) Radyo ve televizyonumda hiç bir kanal çekmiyor, neden?
    3) Telefonu USB ile bilgisayarıma takdığım zaman tanımıyor ve mp3 atamıyorum?

Bunların cevabını bilen arkadaşım varsa çok sevinirim.

Saygılar.
  • tuş kildini açmak için orta tuşa baş ondan sonra arama1 tuşuna bas açılır
  • 1) menü tusuna sonra sim1 tusuna bas (biraz yavas yap ışığın yanık olması lazm sim1e basınca)
    2)yukarıdaki gibi tuş kilidini açarsan bu sorun kalkar...
    2)etraf binalarla doluysa doğal ben küçük bi şehirde olmama ragmen görüntü tatmin edici..
    3)aynı sorun bendede oluyor ama cevabını buldum... usb yi tak pcye telefondan yıgın depolamayı seç sonra bilgisayardan tanıt yüklenemedi diycek öle dediğine bakma usbyi çek geri tak bidaha yıgın depolama de bidaha yukle bak sende gördün çalıstı demi ;)
    ---------------------------------------------------
    benimde bir sorunum var bilgisyarın bluetoothuyla telefona dosya atamıyorum :S neden olabilir?
    quote:

Orjinalden alıntı: loverman.izmir

merhabalar...

2) Otomatik tuş kildini açtığım zaman telefonun tuş kildi çalışıyor fakat bir cevapsız arama olduğunda tuş kilidini açamıyorum, dolayısıyla bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum!..

Saygılar.

• arkadaşlar bu telefondan urfada 195 liraya buldum...cok güzel görünüyor...ama concordun e91 modeli var...daha ince daha küçük 180 lira...yine çift sim..tv..radyo...1 gb kart...kılıf...yedek batarya.çift kamera..cok daha kibar geldi bana..dokunmatik ekran değil ama...dokunmatik ekran sorun cıkartır diye korkuyorum....aslında e 93 modeli var 8 gb a kadar hafızası var ama garanti verilmeden önce kaçak satmışlar ve sorun yaşamışlar...cok şikayet gelmiş...bugün bi öğrencimin velisinde teli gördüm inceledim veli öyle dedi....e91 den şikayet yok...öğretmen arkadaş da 1.5 aydır kullanıyor bi sorun yok dedi....bakalım artık herhalde e91 alacam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatına göre özellikleri fena değil ama Jave ve tema desteğide olsa iyi olur

Ayrıca 30dakka görüşme bile yapınca ısınıyo demişsiniz bence buna dikkat edin sağlık önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: grkmyldr

1) menü tusuna sonra sim1 tusuna bas (biraz yavas yap ışığın yanık olması lazm sim1e basınca)
    2)yukarıdaki gibi tuş kilidini açarsan bu sorun kalkar...
    2)etraf binalarla doluysa doğal ben küçük bi şehirde olmama ragmen görüntü tatmin edici..
    3)aynı sorun bendede oluyor ama cevabını buldum... usb yi tak pcye telefondan yıgın depolamayı seç sonra bilgisayardan tanıt yüklenemedi diycek öle dediğine bakma usbyi çek geri tak bidaha yıgın depolama de bidaha yukle bak sende gördün çalıstı demi ;)
    ---------------------------------------------------
    benimde bir sorunum var bilgisyarın bluetoothuyla telefona dosya atamıyorum :S neden olabilir?
    quote:

Orjinalden alıntı: loverman.izmir

merhabalar...

Saygılar.

merhaba arkadaşlar
    Bluetooth sorunu söyle çözebilirsiniz;buda benden olsun :)

Bluetooth ile MP3 müzik gibi büyük boyutlu dosyaları gönderip alabilmek için öncelikle yapmanız gerekenler. Bellek kartını telefonumuza takılı olduğundan emin olalım. Telefonumuza ilk defa takıyor isek, Telefonumuzun ana menüsü içerisinde bulunan Dosya yöneticisi vasıtası ile hafıza kartını biçimlendirmemiz gerekmektedir. Bu işlem yapıldıktan sonra telefonumuz sorunsuz bir şekilde bluetooth üzerinden dosya alış verişi yapacaktır

• fıyatına gore cok uygun . bır kac resımde ben gonderdım

• fiyatı ne kadarr ?
  • Fiyatını internetten araştırdım, hepsi 190-240 arası fiyat vermiş.
  • Mrb konu açılalı çok olmuş ama. bende bişi sölemek isterim bugün aldım bendee bundan we o kadar çok pişmanım ki anlatamam. kamerası çekim yapmıo, usb bağlantısını okumuyor. ben gibi araştırmadan almayın. pişman da olmayın....
  • Benim Concord marka bir telefonla teşviki mesai'm oldu.Pek memnun oldum diyemem.Hani nasıl derler.Bütün aşklar tatlı başlar.Sonrası konusunu tahmin edersiniz artık.Servisi Gaziantep'deydi yanılmıyorsam,bir ön cam değişimi içi gitti 1 ay zor geldi,oda telefon ede ede bir hal oldum,geldi 1 ay sonra dümdüz bir cam ne yazı var ne lego,telefonun camını bile silmeden takmışlar ekran toz içinde, sonra telefon açıp epey bozuk atmıştım ama neye yarar,telefon yazısız legosouz bir tuhaf.tüyleri yolunmuş tavuk gibi,bende aleti evde benim ufaklığa verdim,oda epey mırın kırın etti,oda attı bir köşeye.Şu an evde eski telefon kolleksiyonuma dahil uykusunda.Sağlıcakla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.