Şimdi Ara

CONCORD Destek SmartPad 3 SmartPad 7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ayhanhami

Arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum Smart Padı. Bikaç gün önce aldım.Resmen ofsayt.

Az önce bi kulaklığı deneyeyim dedim bi tarafa ses gidiyo bi tarafa gitmiyo,girişiyle oynuyosun ses geliyo falan.Bi beş dakka sonra bozulsa ben bozdum diyip anlıycam yani.

Tablet 7,5 saat gidiyor yazmışlar satış sitelerde,burda 4,5 saat gidiyor diyo emin olun daha sıfır bir buçuk saat bile tutmuyor şarjı.bu internete bağlanmadan sadece oyun oynarken gidiyor.İnternette takılsanız da on dakka fark ediyo etmiyo

Tableti aldığım gibi,aradan 15 dakika geçmedi tabletin arka kapak yanıyo,ısınıyo da ısınıyo.

Navigasyon deseniz nerden kuruluyo anlamadım.Bişeyler indirmeniz lazım

En kötüsü de tableti hiç kullanmasam da ,kapattığım halde 24 saat sonra tekrar açıyorum,şarj edin diyo.

24 saat destek veren canlı destek bölümüne bunları yazdım ,yetkili çevrimiçiyken hiçbir cevap vermeden çevrimdışı oldu.

Demek ki işine geleni cevaplıyolar.Müşteri memnuniyeti dereyi geçene kadar.

Ekranın üzerindeki şeffaf koruyunun sağı solu dokunurken küçük küçük kabarcıklar çıkarmaya başladı,o uak çubukla takılayım dedim,her yeri çizikmiş gibi görünüyo.Ben de söktüm attım .

Notebookla wirellesi karşıki apartmandan çekiyo ,3 diş gösteriyo,tabletle pencerenin önünden bi diş çekiyo,o da tableti oynatmamalısınız.Yoksa net kopuyo.

Daha yazayım mı diyeceğim,gerek yok heralde.Çok pişmanım.Ne destek vereceksiniz bu konuda merak ediyorum sayın yetkili

hocM elektronik işi birazda şans...bu tableti bende kullanıyorum ve sen biraz şanssızlık yaşamışsın...
    1- kulaklık dediğin gibi berbat.ben sony kulaklığımı kullanıyorum ses gayet güzel geliyo
    2- tabletin şarjı normal parlaklıkta bende 4-4.5 saat gidiyor,düşük parlaklıkta 6 saate yakın kullanıyorum
    3- arka kapaktaki ısınma bende de mevcut
    4- bu tabletin navigasyon özelliği yok
    6- ben aldığımda içinde çok az bir şarjı vardı, bitirip yeniden şarj ettim.defalarca açıp kapatmama rağmen ''şarj edin uyarısı''nı almadım
    7- concord çin malı ucuz tabletler arasında servis ve destek imkanı en iyi olan tablet..telefonla aradığınızda kesinlikle yardımcı oluyorlar
    8- şeffaf koruyucu da öyle bir sorun yaşamadım
    9- wireless çekimi bende gayet iyi

sonuç olarak bu cihaz Ipad değil çok fazla şey beklememek gerekir fiyatı 300 tl dolayında Ipad ise 1400 tl..ben şahsen yolculuk sırasında eğlence olsun ve ufak tefek ihtiyaçlarımı karşılamak için aldım..bence fiyatının üstünde kullanıcılara hizmet sunuyor

• peki SmartPad7'de olup da SmartPad8'de olmayan bir özellik var mı?

yoksa SmartPad8 = SmartPad7 + bazı özellikler şeklinde formalize edebilir miyiz durumu?

teşekkürler,
  • SLm önCéLikLé ßénDé ßiR Tané TaßLét aLDım ama SöyLé ßir SoRun oLusTu ßénDé TaßLéTé ßir éKRan SiFRéSi aTTırDım aRKaDaSım oynaDı SifRéyLé ama SöyLéDiqi SéKiLDé ßir TurLu KaßuL éTmiyor ßu KonuDa ßana yarDımCı oLaßiLéCék KimSé var Mı aCaßa... ŞimDiDén TéSéKKuRLéR...
  • ürünü akitpazardan sipariş verdim. kargo firmasında ürünü inceledim. açmaya çalıştım power yeşil ışık yandı ama cihası 2-3 dk bekledim ekran açılmadı. satıcıya sordum. ürün bataryası boş dedi. ama bu ürünlerde bataryada az da olsa şarj olur bildiğim kadarıyla. neyse kargo firmasındaki pos arızası nedeniyle ödeme yapamadım, yolda giderken tekrar aradım satıcıyı başka biri çıktı. neden açılmadığını sordum. biraz beklemelisin andridler geç açılır dedi. açıkçası midem bulandı. şimdi kargo firması arayacak gelin ürünü alın diye ama tam karar veremedim ne yapacağıma.
  • vınn ayarı için ne yapmamzı lazım üyelikten sonra lütfen yardımcı olun
  • ya Destek Danışmanı kardeşi,m :)ben Concord smart pad 3 kullanıyorum ama bi türlü android 2.3.3 den 4.0'a güncelliyemiyorum.Ayarlardan telefon hakkında ya gelip system update'i seçiyorum system is latest diyor bi yardım edermisin. :)
  • Benim tabletimin şarj aleti bozuldu.Garanti kapsamında acaba yeni bir şarj aleti alabalir miyim?Ayrıca smartpad 7den çok memnunum.Hiç bir sıkıntı yok
  • Merhabalar;

0342 324 39 39 Numaralı telefonu arayıp konu hakkında detaylı olarak bilgi alabilirsiniz.
  • hala böyle sayfalar varmı ya concord hala satıyormu milletimizi kazıklamaya devammı ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

hala böyle sayfalar varmı ya concord hala satıyormu milletimizi kazıklamaya devammı ediyor

var maleseffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 7 Nisan 2013; 4:03:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.