Şimdi Ara

concord flyfix 6'' phablet (379 TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
11.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar kişi şikayet ediyor demiyorsun ki sorununuzu ozelden gönderin yardimci olalim demiyorsun halen urrun şöyle boyle yorumlar atiyorsun bu forumdaki bir çoğu teknolojiden anlayan insanlar o yuzden daha fazla yirtma kendini heba ediyorsun burada satis yapamazsin masum insanlar teknolojiden anlamayan insanlar alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bağlantı: http://www.n11.com/concord-flyfix-6-phablet-telefon-ozellikli-tablet-P39423093
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONCORD Teknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Bilmeden alanlar çok. Sonradan bozuluyor destek yok. Teknoloji ye atarlanan adama dava açmışlar video kaldırılmış. Reklamda quard heyçdi diyor quad olmasın o. Millet ingilizce ve Teknoloji bilmek zorunda değil fakat bu tip yan sanayi ürünleri satanlar resmen dalga geçiyor. çağrı denen eleman dabılyuve diyordun. concord u konkort diye okuyabilen da dabılyu da der. 1045 TL'lik ürün 389 TL'YE ne kadar mantıklı değil mi.

Nick isminde markanızın adı var. Dürüst firma yapmaz bunu daha iyisi için uğraşın

Bilerek alan çok müşterimiz var teşekkür ediyoruz.Her tür soru ve sorunda yanlarındayız.

Hukuk birimimizin bize söylemi :

Dediğiniz kişi sözde teknoljiden anlamayan boş insanlar firmamızın hukuk birimini arayıp para talep etmişler yada ücretsiz tablet yoksa böyle kötü video yayınlarız. Siz ve sizin gibiler hiç bir zaman bir yere gelemezsiniz gelmeyeceksiniz. Biz sizin gibi evinde oturup sadece boş yorumlar yazanlara fırsat vermeyeceğiz. Avukatlarımız sizleri takip ediyor. tazminat davasından sonra yakında yeni sıkıntılarla baş başa kalacaksınız.

Müşterilerimizden aldığımız güç ve destek bize yetiyor ve inşallah bizi daha iyi yerlere getirecektir.

Ürün için bilmediğiniz yanlış yazdıklarınız şirketimizi arayarak daha net öğrenebilirsiniz.

Bu arada bu üründe kampanya bitmiştir Stoklar tükendi

Alan müşterilerimiz bize her zaman ulaşabilirler

Yakında size firmamızın video ve görsellerini sunacağız Ayrıca 300 kişilik ekibimizin de görsellerini yayınlayacağız.

Saygılarmızla

Tehdit mi ediyorsun beni avukatlarimiz var diye istediğin davayı aç. Ben 34 yaşında işsiz biriyim bol vaktim var yani. Profilim açık girdiğim konular belli. O dediğin firma çalışanı olsam seninle muhattap bile olmam. Allah yazarken büyük harfle yaz özel isimdir. Umarım bu önyargına ve egona yardımcı olur. Hakaret davası açmak için aman geç kalma erken gel.

Concord hizmet için heryerde, Avukatlarımız haklının yanında haksızın karşısında olmak için vardır.

Genel sağlık sigortasına 1300 TL borcum var.istediğiniz davayı açın ister hakaret ister tazminat. Benden kuruş işlemez.

Bağlantı: http://www.n11.com/concord-flyfix-6-phablet-telefon-ozellikli-tablet-P39423093

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

o kadar kişi şikayet ediyor demiyorsun ki sorununuzu ozelden gönderin yardimci olalim demiyorsun halen urrun şöyle boyle yorumlar atiyorsun bu forumdaki bir çoğu teknolojiden anlayan insanlar o yuzden daha fazla yirtma kendini heba ediyorsun burada satis yapamazsin masum insanlar teknolojiden anlamayan insanlar alır

Burası satış yeri değil.
    Concord ile ilgili destek ve yardımcı olma yeri.
    Çalıştığın markalar için veya para için buraya yorum yazacağınıza bilgi alışverişi yapın mesela yazayımda sizde teknolojiden birşeyler öğrenin.

Ürün kaç GB sorun
    Ürün İşlemci nedir sorun ?
    Ürün ekranı nedir sorun
    Ürün RAM nedi sorun
    Ürün yazılımı nedir srun
    Ürün kaç inçtir sorun

O zaman sizin de doğru insan olduğunuzu anlar herkes

amacınız boş boğaz yazılarla karalama kötüleme bir yere varamazsınız

• Ben de üstteki arkadaşım gibi Sayın Concord diye söze girmek istiyorum.

Buradaki iyi niyetli çabanızı takdir ediyorum, yeni teknoloji üretme sürecinin mevcut teknolojileri takip ederek, kişiselleştirmeler yaparak adım adım adım ilerleyeceğini ve az da olsa bu yolda ilerlediğinizi de görebiliyorum.

Ancak doğru, sağlıklı bir iletişim için hitap ettiğiniz kitleyi iyi tanımanız gerekiyor. Bu forum (belki farkında bile olmadığınız) bir çok konunun uzmanlarının tartıştığı bir platformdur. Televizyon anlattığınız ayrıntılar ya da özellikler ile buradan kimseyi inandıramazsınız.
    Örn: Parmak ısısı ile çalışan ekran, ama kalemle de kullanıyorsunuz, kalem parmak ısısına mı sahip?
    Ayrıntılarına çok fazla girmek istemiyorum siz de biz de biliyoruz bunları.

Burada ürününüzü savunacaksanız doğru, tutarlı donelere sahip olmalısınız.

"Ürünlerimizin arkasındayız" diyorsunuz, bu söz yeterli olmaz, belgelemek gerekir.
    "Milyon müşteri" diyorsunuz, teknoloji bilmeyen insanlara, büyük tv kanallarında reklam yaparak bunu sağlamak çok zor olmasa gerek,
    "Besmele ile başlıyoruz" diyorsunuz, Steve Jobs, Bill Gates vb besmele ile mi başlamış işine,
    ...

Yaptığınız işin arkasında durmanızı gerçekten takdir ediyorum, lütfen yanlış anlamayın.

Sadece küçük iki önerim var

Teknolojik ürün incelemesi yapan bir çok site var (donanımhaber de bunların en başta gelenlerinden birisidir), bu sitelere ürünlerinizden örnek gönderip onların profesyonel yaklaşımlarla inceleme yapmasını isteyerek burada paylaşabilir misiniz? (Yaptıysanız ve ben görmediysem özür dilerim) Buradaki kitle ve buradaki kitlenin çevresinde bulunan "televizyon reklamından tablet alacağım, alayım mı" diye soran insanlara ancak bu şekilde kendinizi kanıtlayabilirsiniz.

Bir de buradaki insanların eleştirilerini de dikkate alarak kendinizi geliştirme amaçlı kullanabileceğinizi düşünüyorum. "Teknolojide son noktaya geleceğiz, ilerleyeceğiz" vb ifadelerini kullanıyorsunuz. "Az milyon" müşterinizin devamında karşınıza çıkacak olan potansiyel "çok milyon" müşteriniz burada gördüğünüz ve onlara benzeyen insanlar olacak. Bir de arkadan gelen ve teknolojiye hepimizden daha çok hakim olacak olan "Z Kuşağı" var.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: extinct

Her işe Allahı kitabı karıştırmayın arkadaş firmanın reklamına alet etme sen böyle konuşan büyük firma gördün mü.

Size tavsiyem her işinize Allahütealayı katın. Katın ki işiniz yolunda gitsin. Allahütealanın rızası aranmadan yapılan işten hayır gelmez. (bu cevap konunun tamamen dışında bir cevaptır, tartışılan konuyla alakası yoktur)

• CONCORD Teknoloji kullanıcısına yanıt
    Sen kimsinde bize gülüyorsun şuursuz senin saçma yorumlarına gülüyor insanlar.
    Ne sanıyorsun kendini attırmasyon marka ıvır zıvırcısı.

Gereksiz işler müdürü önce terbiyeni takın azımı bozdurma bana. Allahı sevip sevmediğime sen mi karar vereceksin başkasının inancını sorgulamanın günah olduğunu bilmiyorsun herhalde.
    Senin gibi saygısız çalışanların olduğu bir firmadan mal almanın ne kadar yanlış olduğunu insanlara göstermen doğru oluyor.
    1000 kişin yöneticsiyim demiyorum okudğunu anlayamayan yetkili.
    Burada olan insanlar işsiz güçsüzmü sanıyorsun.
    300 çalışan var yazıp durmana istinadan yazdım o rakamı.
    Sizin gibi dini sömüren her şeye alet eden insanlardan bıkkınlık geldı git inancını içinde yaşa arkadaşım.
    Okadar dinine bağlıysanız 1000 liradan 150 tl ye düşün ürünlerinizi açıkla.
    Bu mesajımıda alıntılama cevap dahı verme muhattabım değilsin.
    Avukatı olan sadece sen ve senin firman değil bilgin olsun!!

• Sayın ve çok muhterem firma temsilcisi !!! Lütfen yorumlarınıza ve cevaplarınıza , dinimiz ile insanların yaradan Allah sevgisini katarak suistimal düşüncelerinizi yansıtmadan konuşunuz.

Her insanın ibadeti yaradan Allah ile kendi arasındadır !!!

Böyle bir ürüne ihtiyacım olmamasına rağmen sıcak fırsatlar takipçisi olarak sürekli konuları takip ederek yorumlarıda okurum. Genel bir psikolojik tavır vardır ve suçlu kendini savunur , haklı insan ise saygı gösterir.

Burada size karşı eleştirilere aslında sevinmelisiniz , çünkü hatalarınızı görme ve düzeltme imkanı var. Fakat siz hatalarınızı görerek düzeltmek yerine son kullanıcı (potansiyel müşteri) forumdaşlara agresif cevaplar vererek savunma yapıyorsunuz. Forumdaki diğer firma temsilcilerinin yanıtlarını okuma ve hareketlerinizi düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Şuan ülkemizde bu tarz teknolojiler sayılı bilindik markaların haricinde , uzak doğu firmalarının sipariş ile üretiminde olup üzerine marka bastırmakla ilerliyor. Konu ticaret ise amaç para kazanmaktır , para kazanmak ise müşteri memnuniyeti ve kalite ile olur...

UMARIM DEMEK İSTEDİKLERİMİ ANLAMIŞSINIZDIR !!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

reklamlara bak!!
    ben bunu alıcam nasıl diyor (eleman olduğun hiç anlaşılmıyor zaten)
    millet beğenmeyince geliyor elemanlar yer misin yemez misin.
    milyon müşterisi varmış
    o milyonu nasıl yaptığınızı reklamlarda görüyoruz.
    1000tl den 300e düşürdük diyip teknoloji den anlamayan saf insanları kandırırsınız (mesala babam) milyon olur tabi.
    yukarida birisi telefon 3ayda bozuldu diyor konkortcu şahıs özür dileyecegine, yenisini yollayalım diyeceğine dalga geçer gibi bak kaç yıllık tel tertemiz kalmış diyor.
    işin kısası sokağa atılacak param yok sizden çöp bile alınmaz.

Biz işin uzununu yazalımda belki bundan sonra yorum yazarken dikkat edersiniz.

Siz Kimsiniz ? Belirsiz bir yorumcu,
    Biz kimiz Concord yani anlayacağınız bu markayı alan veya almak isteyenler için hizmet için her yerdeyiz.

Milyon müşterisi var dediniz, evet var zaten olmasaydı buraya kendi çıkarlarınız için yorum yazmazdınız

4 yıl önceki müşterimiz içinde yazıyoruz 20 yıl önceki içinde varsa şikayet lütfen bizimle iletişime geçiniz lütfen diyoruz.hakkınız varsa bizde kalmaz

Milyon müşteri nasıl olur ona göre öğrenin anlatın arkadaşlarınıza yazıyorum kulağınızı iyi açın

1. Dürüst olmak
    2. Malının arkasında durmak
    3. Sabah işyerinize,arabanıza,ofisinize veya gittiğiniz yere bismillah diyerekbaşlamak
    4. Vediğiniz sözleri yerine getirmek
    5. Başka kişilere veya markalara iftira etmemek
    6. En iyisini istemek ve bunun için sabır etmek
    7. Dua etmek
    8. Son olarak Anlamadığınız birşey için çok konuşmamak

"Milyon müşteri nasıl olur ona göre öğrenin anlatın arkadaşlarınıza yazıyorum kulağınızı iyi açın "
    Sadece şunun altına yazdıklarınız bile tipik insanların dini duygularını suistimal edip iş görmeye çalışan kişilerin dilinden düşürmediği cümleler. Yani tutup o konuşmanın altına bunları yazmak niye? Allah ile aranızda olan aranızda kalmalı. Böyle ortaya çıkıp şov amaçlı yazılar hiç hoş değil.

Burada sizi eleştirenlere söyledikleriniz çok kaba. Kimine yalancı,kimine iftiracı kimine bilmeden firma çalışanı demişsinz. Hani üstte yazdığınız maddeler var ya bu davranışınızla çelişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaberdeybaha

Ben de üstteki arkadaşım gibi Sayın Concord diye söze girmek istiyorum.

Buradaki iyi niyetli çabanızı takdir ediyorum, yeni teknoloji üretme sürecinin mevcut teknolojileri takip ederek, kişiselleştirmeler yaparak adım adım adım ilerleyeceğini ve az da olsa bu yolda ilerlediğinizi de görebiliyorum.

Ancak doğru, sağlıklı bir iletişim için hitap ettiğiniz kitleyi iyi tanımanız gerekiyor. Bu forum (belki farkında bile olmadığınız) bir çok konunun uzmanlarının tartıştığı bir platformdur. Televizyon anlattığınız ayrıntılar ya da özellikler ile buradan kimseyi inandıramazsınız.
    Örn: Parmak ısısı ile çalışan ekran, ama kalemle de kullanıyorsunuz, kalem parmak ısısına mı sahip?
    Ayrıntılarına çok fazla girmek istemiyorum siz de biz de biliyoruz bunları.

Burada ürününüzü savunacaksanız doğru, tutarlı donelere sahip olmalısınız.

"Ürünlerimizin arkasındayız" diyorsunuz, bu söz yeterli olmaz, belgelemek gerekir.
    "Milyon müşteri" diyorsunuz, teknoloji bilmeyen insanlara, büyük tv kanallarında reklam yaparak bunu sağlamak çok zor olmasa gerek,
    "Besmele ile başlıyoruz" diyorsunuz, Steve Jobs, Bill Gates vb besmele ile mi başlamış işine,
    ...

Yaptığınız işin arkasında durmanızı gerçekten takdir ediyorum, lütfen yanlış anlamayın.

Sadece küçük iki önerim var

Teknolojik ürün incelemesi yapan bir çok site var (donanımhaber de bunların en başta gelenlerinden birisidir), bu sitelere ürünlerinizden örnek gönderip onların profesyonel yaklaşımlarla inceleme yapmasını isteyerek burada paylaşabilir misiniz? (Yaptıysanız ve ben görmediysem özür dilerim) Buradaki kitle ve buradaki kitlenin çevresinde bulunan "televizyon reklamından tablet alacağım, alayım mı" diye soran insanlara ancak bu şekilde kendinizi kanıtlayabilirsiniz.

Bir de buradaki insanların eleştirilerini de dikkate alarak kendinizi geliştirme amaçlı kullanabileceğinizi düşünüyorum. "Teknolojide son noktaya geleceğiz, ilerleyeceğiz" vb ifadelerini kullanıyorsunuz. "Az milyon" müşterinizin devamında karşınıza çıkacak olan potansiyel "çok milyon" müşteriniz burada gördüğünüz ve onlara benzeyen insanlar olacak. Bir de arkadan gelen ve teknolojiye hepimizden daha çok hakim olacak olan "Z Kuşağı" var.

Saygılarımla...

Yorumunuz için teşekkürler

İnşallah hep beraber daha iyi yerlere geleceğiz.

Yaptığımız çalışmalarda müşterilerimize doğru ürün doğru fiyat doğru hizmet sunmaktır.Mutlaka eksikler olur bunlarda çözülmektedir.

Ürünlerimizin arkasındayız belge, bilgi yeterli derecede mevcuttur.
    Aslında çok zor olduğunu belirtmek isteriz. Nedeni ise piyasada çok gereksiz markalar firmalar var işte onlardan bazıları buraya da yorum yazanlar.İnsanlarımızda güvensizlikler oluşabiliyor.Bunu kırmak ciddi anlamda bazen zor oluyor.
    Bismillah kelimesi belki ben şahsi görüşümdür markamızı temsil ediyorum doğrudur belki fazla kullanıyorum ama içimizde her tür dinden ırktan insanlar var hepsinede saygılıyız.

Steve Jobs, Bill Gates kendi diniyle başlar işe bizlerde kendi dinimizle başlarız.Onların ne dediği bizi bizim ne dediğimiz onları ilglendirmiyor

Donanımhaber inceleme konusunda iyi yerlerde olduğunu doğru işler yaptığını biliyoruz.Bu ürün kampanya ile stokları tükenmiştir.Yeni ürünlerde dikakte alacağız

Burada doğru yorum eleştiri, beklenti veya talepler değerlendirilecektir.Ancak maalesef kötü niyetli insanlar var bunlar gereksiz doğru olmayan aldatıcı yorumlar yazmaktadır.

Saygılarımızla

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Su dolandirici kesimin surekli allah demesine hasta oluyorum.
    Konuya gelirsek bir ara sitede ucak urettiginizi yazmistiniz noldu o iş?

Dolandırıcı kelimesi biraz ağır kaçmadımı Fransız kardeş. Konuya baya Fransızsın galiba, burada hiçbir dolandırıcılık olayı falan konuşulmadı. Ama resimdeki Fransızlar gibi sende teknolojik veya ticari katliam yapma heveslisiysen orasını bilemem Fransız kardeş. Resmine Fransız bayrağı koyuyorsun sonra gelip Türkiyede iyi veya kötü bişeyler yapmaya çalışan bir firmaya ve onu desteklemek isteyenlere dolandırıcı diyorsun. Kardeş milliyetine karar ver sonra ona göre yaz ne yazacaksan.

• Tartışma ve üslup problemleri nedeniyle konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar,

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.