Şimdi Ara

Concord SmartPad7 8GB 7” Tablet + ve -' leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Concord SmartPad7 8GB 7” Tablet almayı düşünüyoruz.Bu ürünün + yönleri ve - yönlerini belirtirseniz sevinirim.

Bütçe Max:300 TL

Sizce 300 TL bütçe ile bu tableti almak doğru olur mu yoksa sizin başka önerileriniz var mı ? Varsa nelerdir ?

İsteğimiz özellikler; Wi-fi - Ethernet kablosu - Oyun ve Film rahat kullanabilme -

Bana 6-7 Ay gidecek sağlam bir tablet için önerilerinizi bekliyorum.

Bu ürünü birde şu ürünler karşılaştırıyor Mobee S1200 8GB 7" Tablet bu fiyat olarak daha uygun sizce Concord 7 mi Mobee s1200 mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkw0r1d -- 30 Temmuz 2012; 22:37:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d4rkw0r1d

Concord SmartPad7 8GB 7” Tablet almayı düşünüyoruz.Bu ürünün + yönleri ve - yönlerini belirtirseniz sevinirim.

Sizce 300 TL bütçe ile bu tableti almak doğru olur mu yoksa sizin başka önerileriniz var mı ? Varsa nelerdir ?

İsteğimiz özellikler; Wi-fi - Ethernet kablosu - Oyun ve Film rahat kullanabilme -

Bu ürünü birde şu ürünler karşılaştırıyor Mobee S1200 8GB 7" Tablet bu fiyat olarak daha uygun sizce Concord 7 mi Mobee s1200 mi ?

Bu 2 ürünüde incelemeni tavsiye ederim.

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18896/7-ARTES-i708-8GB-MULTITOUCH-ANDROID-4-0-SIYAH

http://www.ucuzcity.com/asp/product/20947/AINOL-NOVO-ELF-II-7-8GB

• quote:

Orijinalden alıntı: venom88

quote:

Concord SmartPad7 8GB 7” Tablet almayı düşünüyoruz.Bu ürünün + yönleri ve - yönlerini belirtirseniz sevinirim.

Bu 2 ürünüde incelemeni tavsiye ederim.

http://www.ucuzcity.com/asp/product/18896/7-ARTES-i708-8GB-MULTITOUCH-ANDROID-4-0-SIYAH

http://www.ucuzcity.com/asp/product/20947/AINOL-NOVO-ELF-II-7-8GB
    Bu ürün hoşuma gitti:http://www.ucuzcity.com/asp/product/18896/7-ARTES-i708-8GB-MULTITOUCH-ANDROID-4-0-SIYAH
    Bu üründehttp://www.hepsiburada.com/liste/concord-smartpad7-8gb-7-tablet-stylus-kalem-hediye/productDetails.aspx?productId=bd300359&categoryId=29014004 yanında bir tablete gerekli olan bütün aksesuarları veriyor.

Durum: Halen karar veremedim

• quote:

Bu ürün hoşuma gitti:http://www.ucuzcity.com/asp/product/18896/7-ARTES-i708-8GB-MULTITOUCH-ANDROID-4-0-SIYAH
    Bu üründehttp://www.hepsiburada.com/liste/concord-smartpad7-8gb-7-tablet-stylus-kalem-hediye/productDetails.aspx?productId=bd300359&categoryId=29014004 yanında bir tablete gerekli olan bütün aksesuarları veriyor.

Durum: Halen karar veremedim

Alıntıları Göster
    Konuya bakan arkadaşlar lütfen cevap versinler çünkü acele bi tablet pc alasım var :)
    Bu tablet hoşuma gitti ama hiç anlamam tabletlerdenhttp://www.hepsiburada.com/liste/concord-smartpad7-8gb-7-tablet-stylus-kalem-hediye/productDetails.aspx?productId=bd300359&categoryId=29014004 sizce nasıl ?

• ben aktif olarak kullanıyorum 1 aydır ve bence almayın. Alıcaksanızda çift çekirdek ve 1gb ram olan tablet yada smartpad 9 gelicekmiş onu bekleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garsiya10

ben aktif olarak kullanıyorum 1 aydır ve bence almayın. Alıcaksanızda çift çekirdek ve 1gb ram olan tablet yada smartpad 9 gelicekmiş onu bekleyin derim.
    Neden almayalım ?
    + ramazan bitene kadar almam gerek önereceğiniz 300 ü geçmeyecek istediğim özelliklerde tablet var mı ?
    + şu konuya bakılırsa bayağı bir güzele benziyor ?http://forum.donanimhaber.com/m_60657877/tm.htm

"teşekkürler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkw0r1d -- 31 Temmuz 2012; 0:24:11 >
  • quote:

ben aktif olarak kullanıyorum 1 aydır ve bence almayın. Alıcaksanızda çift çekirdek ve 1gb ram olan tablet yada smartpad 9 gelicekmiş onu bekleyin derim.

ben max 500TL ye kadar alıcam :D peki bana ne önerbilirsin tablet konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr01maxi

quote:

ben max 500TL ye kadar alıcam :D peki bana ne önerbilirsin tablet konusunda

Alıntıları Göster
    Aslında sana da bunuhttp://www.hepsiburada.com/liste/concord-smartpad7-8gb-7-tablet-stylus-kalem-hediye/productDetails.aspx?productId=bd300359&categoryId=29014004
    öneririm yanında hediye ettikler çok güzel ve videosunuda izledim hiç bir şekilde takılma yok.

Yorumda bi arkadaş var almayın diyor ama neden anlamadım.Concord 7 konusunda 10 kişiden 9'u çok övüyor.Özellikle firmanın hizmetini çok övüyorlar.

• quote:

Aslında sana da bunuhttp://www.hepsiburada.com/liste/concord-smartpad7-8gb-7-tablet-stylus-kalem-hediye/productDetails.aspx?productId=bd300359&categoryId=29014004
    öneririm yanında hediye ettikler çok güzel ve videosunuda izledim hiç bir şekilde takılma yok.

Yorumda bi arkadaş var almayın diyor ama neden anlamadım.Concord 7 konusunda 10 kişiden 9'u çok övüyor.Özellikle firmanın hizmetini çok övüyorlar.

Alıntıları Göster
    Ainol Novo Aurora II Tavsiye Ediyorum | ORTALAMA SATIŞ FİYATI: İstisnai durumlar dışında, 130 ile 160 dolar arasında değişkenlik gösterMektedir.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

Model -- Ainol Novo7 Aurora II
    İşletim Sistemi -- Android Ice Cream Sandwich OS (Android 4.0.3 OS)
    Ekran -- 7 inch IPS screen 5 Point Touch
    Çözünürlük -- 1024 x 600 pixel
    İşlemci -- AMLogic AML8726-MX 1.5GHz Dual Core ( ÇİFT ÇEKİRDEK )
    GPU -- Mali400
    RAM -- 1GB DDR3
    Hafıza -- 16GB
    Kamera -- Front 2.0 MP
    Wireless -- 802.11 b/g/n
    3G -- Harici 3G Modem Desteği
    Güç
    Batarya -- 3700mAh
    Çalışma Süresi -- 6 Saate kadar kullanım süresi (Performansa bağlı olrak değişir)
    Şarj Aleti -- Input & Output: 110/240V 5V/2A
    Dış Görünüm
    Tuşlar -- Power On/Off; Volume; Menu
    Renk -- Siyah , Beyaz
    Boyutlar -- 190 x 120 x 12mm
    Net Ağırlık -- 340 gr
    Software Support
    Office -- Support MS Office Word, PPT, Excel
    Gaming -- Support 3D gaming
    Email -- Gmail, POP3/SMTP/IMAP4
    Others -- Skype,MSN,Facebook etc.
    Multi-Media
    Video -- AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV (1080p) etc.
    Audio -- MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc.
    Picture -- JPG/BMP/PNG/GIF etc.
    E-Book -- PDF, TXT etc.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr01maxi

Ainol Novo Aurora II Tavsiye Ediyorum | ORTALAMA SATIŞ FİYATI: İstisnai durumlar dışında, 130 ile 160 dolar arasında değişkenlik gösterMektedir.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:

Model -- Ainol Novo7 Aurora II
    İşletim Sistemi -- Android Ice Cream Sandwich OS (Android 4.0.3 OS)
    Ekran -- 7 inch IPS screen 5 Point Touch
    Çözünürlük -- 1024 x 600 pixel
    İşlemci -- AMLogic AML8726-MX 1.5GHz Dual Core ( ÇİFT ÇEKİRDEK )
    GPU -- Mali400
    RAM -- 1GB DDR3
    Hafıza -- 16GB
    Kamera -- Front 2.0 MP
    Wireless -- 802.11 b/g/n
    3G -- Harici 3G Modem Desteği
    Güç
    Batarya -- 3700mAh
    Çalışma Süresi -- 6 Saate kadar kullanım süresi (Performansa bağlı olrak değişir)
    Şarj Aleti -- Input & Output: 110/240V 5V/2A
    Dış Görünüm
    Tuşlar -- Power On/Off; Volume; Menu
    Renk -- Siyah , Beyaz
    Boyutlar -- 190 x 120 x 12mm
    Net Ağırlık -- 340 gr
    Software Support
    Office -- Support MS Office Word, PPT, Excel
    Gaming -- Support 3D gaming
    Email -- Gmail, POP3/SMTP/IMAP4
    Others -- Skype,MSN,Facebook etc.
    Multi-Media
    Video -- AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV (1080p) etc.
    Audio -- MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc.
    Picture -- JPG/BMP/PNG/GIF etc.
    E-Book -- PDF, TXT etc.

Alıntıları Göster
    Buda güzel ama birde concord yanında verilen aksesuarlarıda değerlendirsek 90 TL değerinde aksesuar veriyorlar

• quote:

Buda güzel ama birde concord yanında verilen aksesuarlarıda değerlendirsek 90 TL değerinde aksesuar veriyorlar

Alıntıları Göster
    Belirttiğiniz tablet, 512 mb ram ve tek çekirdekli işlemciye sahip.Günümüz için pekte yeterli değil.

2 yıl tr garantili,1gb ram,kılıf hediyeli ve kargo bedava - 238 TL

http://www.sanalpazar.com/Ainol-Novo7-Tornados-12-Tl-Degerinde-Kilif-Hediyeli__isp3982495

2 yıl tr garantili,ÇİFT ÇEKİRDEK,1gb ram,kılıf hediyeli ve kargo bedava - 328 TL

http://www.sanalpazar.com/Ainol-Novo7-Elf-2-12-Tl-Degerinde-Kilif-Hediyeli__isp3982488

Seçim sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 31 Temmuz 2012; 3:42:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

Belirttiğiniz tablet, 512 mb ram ve tek çekirdekli işlemciye sahip.Günümüz için pekte yeterli değil.

2 yıl tr garantili,1gb ram,kılıf hediyeli ve kargo bedava - 238 TL

http://www.sanalpazar.com/Ainol-Novo7-Tornados-12-Tl-Degerinde-Kilif-Hediyeli__isp3982495

2 yıl tr garantili,ÇİFT ÇEKİRDEK,1gb ram,kılıf hediyeli ve kargo bedava - 328 TL

http://www.sanalpazar.com/Ainol-Novo7-Elf-2-12-Tl-Degerinde-Kilif-Hediyeli__isp3982488

Seçim sizin.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Herkesinde bildiği gibi Elektronik cihazlarda en önemli unsur servis kalitesidir.

Concord ürünümüzün servis kalitesi gayet net ve anlaşılır şekilde ortada.

Bu unsurları ve cihazın size uygun olup olmadığını göz önününe alıp tercihinizi yapmanız gerekmektedir..

Saygılarımla,

Concord Destek

• quote:

Orijinalden alıntı: CONCORDDESTEK

Merhabalar,

Herkesinde bildiği gibi Elektronik cihazlarda en önemli unsur servis kalitesidir.

Bu unsurları ve cihazın size uygun olup olmadığını göz önününe alıp tercihinizi yapmanız gerekmektedir..

Saygılarımla,

Concord Destek

Alıntıları Göster
    Ram olayından pek anlamam benim için kasmasın yeter.
    Concord 7'de ne tür sorun yaşarım ?

Çünkü tatile çıkacağım.Oyun ve Film yükleyerek yolda izliyeceğim concord 7'de bunu yapamaz mıyım ?

+ ileride mesela 4-5 ay sonra kasmaya sapıtmaya başlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkw0r1d -- 31 Temmuz 2012; 9:49:40 >

• quote:

Çünkü tatile çıkacağım.Oyun ve Film yükleyerek yolda izliyeceğim concord 7'de bunu yapamaz mıyım ?

Merhabalar,

Concord SmartPad7 ürünümüz düşürülmediği ve kırılmadığı durumlar haricinde kolay kolay sorun veren bir ürün değildir, eğer böyle bir durum oluşmuş ise ücretsiz karğo ve en fazla 5 iş günü içerisinde ürününüzü yapılmış bir şekilde size teslim ediyoruz...

Ağırlaşma,Donma gibi bir sorun ile karşılaşmassınız şuan piyasada bulunan Tegra işlemci destekli oyunlar dışındaki tüm oyunları oynabilmektesiniz..

Ve sürekli güncel rom güncel bilgi anında destek sunan forumumuz da mevcut.

www.concorddestek.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONCORDDESTEK -- 31 Temmuz 2012; 10:01:30 >

• quote:

quote:

Merhabalar,

Concord SmartPad7 ürünümüz düşürülmediği ve kırılmadığı durumlar haricinde kolay kolay sorun veren bir ürün değildir, eğer böyle bir durum oluşmuş ise ücretsiz karğo ve en fazla 5 iş günü içerisinde ürününüzü yapılmış bir şekilde size teslim ediyoruz...

Ağırlaşma,Donma gibi bir sorun ile karşılaşmassınız şuan piyasada bulunan Tegra işlemci destekli oyunlar dışındaki tüm oyunları oynabilmektesiniz..

Ve sürekli güncel rom güncel bilgi anında destek sunan forumumuz da mevcut.

www.concorddestek.com

Alıntıları Göster
    Tableti almaya kadar verdim

Tableti kullanırken neleri yapmamalıyım ?

+ Olarak şu oyunu çalıştırır mı ?

1-Asphalt 7: Heat
    2-The Amazing Spider-Man

gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkw0r1d -- 31 Temmuz 2012; 14:13:48 >

• quote:

Merhabalar,

Saygılarımla,

Concord Destek

kolay gelsin ,
    smartpad7 ürünüm yarın elime geçecek bu arada elimde bulunan 2,5" Samsung S1 160 GB HDD ve Seagate FreeAgent Go flex 1 TB HDD leri destekliyormu acaba, bir konu içinde HDD takınca pad'in bozulduğundan bahsedilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein72

quote:

Merhabalar,

Saygılarımla,

Concord Destek

kolay gelsin ,
    smartpad7 ürünüm yarın elime geçecek bu arada elimde bulunan 2,5" Samsung S1 160 GB HDD ve Seagate FreeAgent Go flex 1 TB HDD leri destekliyormu acaba, bir konu içinde HDD takınca pad'in bozulduğundan bahsedilmişti.

Alıntıları Göster
    MErhabalar,

Bir sıkıntı olmuyor harici diskler yanlız dikkat edilmesi gereken hdd nin çektigi woltaj dır yani hdd niz usb 3.0 ise ve sadece usb çıkışı extra bir şarj çıkışı yoksa çalıştırmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONCORDDESTEK -- 2 Ağustos 2012; 9:03:31 >

• quote:

Merhabalar,

Saygılarımla,

Concord Destek

servis yerinde desteğiniz nasıl bilemiyorum ama 2 ay önce aldığım smartpad 7 için forumda size pm attım, 2 ay geçti daha hala cevap vereceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 9 Ağustos 2012; 11:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

quote:

Merhabalar,

Saygılarımla,

Concord Destek

servis yerinde desteğiniz nasıl bilemiyorum ama 2 ay önce aldığım smartpad 7 için forumda size pm attım, 2 ay geçti daha hala cevap vereceksiniz

MErhabalar,

Okuyupta geri dönüş yapmamamız söz konusu değil ve şuan kontrol ettiğimde sizden gelen bir mesajın olmadığını görüyorum...

Herhangi bir sorununuz varsa tekrar özel mesaj atarsanız yanıtlıyalım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

quote:

Merhabalar,

Saygılarımla,

Concord Destek

MErhabalar,

Okuyupta geri dönüş yapmamamız söz konusu değil ve şuan kontrol ettiğimde sizden gelen bir mesajın olmadığını görüyorum...

Herhangi bir sorununuz varsa tekrar özel mesaj atarsanız yanıtlıyalım..

bilemiyorum 18 Haziran 2012; 18:18:47 tarihinde mesajım var size. okundu bilgisi de "evet" görünüyor. çok basit bir soru sormuştum. bu tabletler için ekran koruyucu önerebilir misiniz? piyasada bulunmuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.