Şimdi Ara

Condemned: Criminal Origins açılmıyor lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim ve forceware 81.98, 84.21, 84.43 gibi ekran kartı sürücüleri ile ve 5.10, 8.22(2.2) nforce sürücülerini de denemiş olmama rağmen bu oyun bende açılmıyor. eax.dll hatası veriyor. Oyun reloaded ın çıkardığı versiyon. Başka bilgisayarlara kurdum hepsinde çalışıyor. Windowsa format atıp gene denedim birşey değişmedi. Yükledikten sonra çift tıklıyorum siyah ekranda kalıyor. Sonra ben elle kapatıyorum ve eax.dll hatası veriyor. Hatanın bir resminide ekledim. Sound Filters ve Hardware Sound u da disable ederek denedim gene aynı hatayı verdi.

Bu sorunun çözümü için herhangi bir fikri olan arkadaş varsa bana yardım edebilir mi? Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunece -- 30 Nisan 2006; 20:08:00 >

• Yok mu bu işten bişey anlayan arkadaşlar?
  • Bugün oyunun demosunu da indirip denedim ama aynı olay oldu. Oyun başlangıçta siyah ekranda kalıyor. Pc bir süre yüklüyor sonra o da hiç bir işlem yapmıyor. Windowsa geri dönünce ise hiçbir hata mesajı çıkmamaya başladı karşıma. Böyle bir sorunla karşılaşan başka bir arkadaş oldu mu acaba? Bir kaç kişide daha demonun açılmadığını okumuştum. Sorunun neden kaynaklandığını bulabildiniz mi? Herkese teşekkürler.
  • pc'inde xp mi nt mi yüklü eğer nt yüklü ise ve codec yoksa belki ondan yapıyordur. Fear'da da codec sorunu olmuştu bende. Xp yükle makinamda.
  • Sisteminden yada driver dan kaynaklandığını zannetmem.Eğer sende çalışmıyor ama başka bilgisayarlarda çalışıyorsa donanımsal bir sorun yada uyuşmazlık olabilir.Anakartınla yada başka bir donanım ile uyuşmazlık gösteriyor olabilir.Bunun dışında başka birşey gelmiyor aklıma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.