güncel versiyonu indirilemiyordu bu sabaha kadar. indirip çalıştırdım combofixi. oluşturduğu log dosyasına bakarken wnms.exe dikkatimi çekti. görev yöneticisinde de wnms.exe diye bi işlem çalışıyo gözüküyodu. wnms.exe görevi sonlandırıp c'deki tüm wnms.exe leri sildim. 4-5 saattir conms.exe ile ilgili bi hata almadım. sen de bakabilir misin wnms.exe diye bi task var mı görev yöneticisinde?
evet bendede var wnms.exe ...
Ben DMC 5 yükleyince geldi bu conms.exe bu dosyayı sildim artık düzeldi. Ancak bu yeni çıkan oyunlara artık virüs mü koyuyorlar ya AC3 rus versiyonunda da aynı virüs vardı onun adı farklıydı nod32 buluyordu o virüsü..
quote:
Orijinalden alıntı: Gerile3
S.a arkadaslar
bilgisayarda son zamanlarda conms.exe calısmayı durdurdu gıbı bı hata alıyorum oyundan cıktıgımda veya uykudan uyandırdıgımda sureklı bu hata cıkıyor görev yönetisinden takip ettim exeyi dosyayı buldum sildim ama herseferinde tekrardan cıkıyor.Nasıl duzeltırım bı bılgınız var mı arastırdım ınternette ama bişi bulamadım..
*virus ve anti-malware yazılımlarıyla taradım bulamadılar bişi ama hata olarak sureklı cıkması sinir bozucu
başlat çalıştır msconfig yaz başlatma sekmesine bak. programların uzantısında conms.exe olanları başlangıçtan kaldır. Umarım bu yardımcı olur. Advanced SystemCare 6 bu program ile sistemini taramanı öneririm.
Bendede çıktı bu conms.exe ,çaresini bulamadım wnms.exe diye bişeyde yok işlem listesinde çıldırıcam kendini tempe atıp duruyo siliyorum geri geliıyo.
dmcx.exe var görev yöneticisinden kaldırınca gelmedi banada
wnms.exe yi sildim düzeldi bende
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
Bendede çıktı bu conms.exe ,çaresini bulamadım wnms.exe diye bişeyde yok işlem listesinde çıldırıcam kendini tempe atıp duruyo siliyorum geri geliıyo.
aynen banada çözüm lazım
bu sorunu çözenler nasıl yaptığını yazabilir mi ?
Kesin bi çözümü henüz yok ancak sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem
C:\Users\xxx\appdata daki klasörleri incelesinler bilmediğiniz exeleri googlede aratıp duruma göre silersiniz ayrıyeten temizlik yapmıs olursunuz daha onceden yukleyıp sıldıgınız programların vb. klasorlerı oralarda tutuluyor bide torrent kullananlar özellikle torrent klasorune baksın dedıgım yerdekı bendeki exe ordan cıktı çünkü
combofix indirip taratın. tarama bittiğinde bi log dosyası çıkarıcak. o log dosyasında normal gözükmeyen .exe leri görev yöneticisinde çalışanlarla karşılaştırın. eşleşen .exe'yi görevi sonlandır dedikten sonra silin. bende wnms.exe'ydi viruslu olan.
pcdeki lokasyonu da bu şekildeydi: [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "System Driver"="c:\users\Mysterecho\AppData\Roaming\Pogo\wnms.exe"
bende bundan dertliyim. norton kullanıyorum ve diyorki aşırı cpu kullanan uygulama diyo. genelde interentten bi,şeyler izlerken oluyo. mausu oynatmayınca çıkıyo.
millet bu virüslerin temelli çözümünü bulan var mı? conms.exe wnms.exe
combofix indir kur ne zaman virüs sorununuz olursa combofix kullanın köklerini kurutuyor
bu hata bendede cikiyor bu virusu kim yayiyorsa savciliga vericem vallaha conomus exe hatasindan biktim ya
belki yardımcı olur diye yazıyorum. devil may cry (5) oyununa orijinal olarak sahibim ve oyunu kurup çalıştırmaya çalıştığımda DMC-devilmaycry.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. internet üzerinden araştırdım ne kadar çözüm yolu varsa hepsini denedim ama sorunumu çözmedi. saçma bir çözüm yolu buldum şans eseri. bilgisayarıma takılı olan logitech driving force gt direksiyonumu pcden söktüğümde sorun çözüldü ve oyun açıldı. teyit etmek açısından tekrar usb üzerinden bağlayıp oyunu açtığımda aynı şekilde .exe çalışmayı durdurdu hatası aldım. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar pclerinde bu tarz tak çıkar donanımlar var ise söküp tekrar denesinler derim.
Ben conms.exe çalışmayı durdurdu hatası almadım aldıysam da hatırlamıyorum ama geçen bir oyuna girmeye çalıştığımda girmiyordu. Daha sonra arkadaş ile minecraft oynayalım dedik minecraft serverını açtım çok fazla lag vardı ve bilgisayar kasıyordu. Görev yöneticisini açtım bir de ne göreyim conms.exe diye saçma sapan bir dosya cpu'nun 100% ünü kullanıyor. Sonlandırdım işlemi rahatladı bilgisayar. Arada sırada çıkıp duruyor bu exe ve işlemcinin tam ortasına anladınız siz onu.
quote:
Orijinalden alıntı: saxblue
belki yardımcı olur diye yazıyorum. devil may cry (5) oyununa orijinal olarak sahibim ve oyunu kurup çalıştırmaya çalıştığımda DMC-devilmaycry.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. internet üzerinden araştırdım ne kadar çözüm yolu varsa hepsini denedim ama sorunumu çözmedi. saçma bir çözüm yolu buldum şans eseri. bilgisayarıma takılı olan logitech driving force gt direksiyonumu pcden söktüğümde sorun çözüldü ve oyun açıldı. teyit etmek açısından tekrar usb üzerinden bağlayıp oyunu açtığımda aynı şekilde .exe çalışmayı durdurdu hatası aldım. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar pclerinde bu tarz tak çıkar donanımlar var ise söküp tekrar denesinler derim.
Abi harbiden işe yaradı ya, 2 saattir uğraşıyorum, Logitech G25 var bendede oyun bi türlü çalışmıyordu, bilgisayarla bağlantısını kestim ve oyun çalışmaya başladı, böyle ilginç bir hatayla da ilk defa karşılaşıyorum. Nasıl tespit ettin bilmiyorum ama sağolasın çok işe yaradı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme