Şimdi Ara

Connect ile Insignia Takasi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dural8262

Hocam araci arksdasa aliyoz benim kendi aracim tuplu cok memnunum dizel kadar az yakiyo connecti insignia ile nasil bir tutyonuz anlamadim kalite ve konforvolarak 3 tane connect eder ben yakitvve performansi merak etmistim..

lpg aracı övüyorsunuzya helal olsun size
  • Yakıt bakımından alışık olmadığı bir gider ile karşı karşıya kalacak :)))
  • Hocam nye övmiyimki?2 yil 98 palio kullandim hic sanayiye gitmedim sonra satip 2005 meriva aldim 3yildirda bunu kullanyorm lpg ile alakali hic problem yasamadim gayet cok memnunm..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinli binilmez ona 2.0 atmosferik gibi yakar
  • takas nedir yahu ?? sen arabanı sat, o arabasını satsın olsun bıtsın. takas sadece ıkıncı ellerı zayıf olan 2 denk arac ıle yapılır düşünüyorum

• arkadaşlar araç alırsanız dizel alın ugraşmayın benziniyle lpgsiyle

yokuşda bayılıyor ondan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dural8262

Hocam nedersiniz almalimiyiz fyat iyi dye dusunuyorum 1.8 dizeli ararmiyiz cekis olarak cok ararmiyiz?

Çekiş olarak hiç bir şekilde aramazsınız hatta eşşekten inip ata bindim dersiniz.
    O konuda kafanızı yormayın.

Ama yakıt olarak çok ararsınız onu diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nego0505 -- 5 Nisan 2015; 22:23:26 >
  • Oha connect 100 kmde 33 litremi yakıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Tüm Nickleri Almışsınız

Oha connect 100 kmde 33 litremi yakıyo

Yok canım, Vabis mi bu?
  • Dural8262 D kullanıcısına yanıt
    Dostum 1.6 sını tam bilmiyorum ama 2012 model 9 binde 1.4 motor olanı ile 1700 km yol gittim istanbul Van arası
    120 nin altına inmedim yeri geldi 180 190 yükseldim toplam 600 tl yakıt aldım araca vana vardıgımda yarımın biraz daha altında benzinim vardı.

dönüşü kendi aracımla 9 binde Astra 136bg lik ile yaptım 140 altına inmedim denebilir 310 tl ye geldim.

İnanmayan olursa 179 ile radara girdim radar cezamın resmini paylaşabilirim :D
  • lpg li araç almayın, çekmez, motor dağılır, patlar, bagaj ufalır, otoparklara giremezsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.