Şimdi Ara

Connect mi Doblo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
43.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eger aracını yukle kullanacaksan doblo connect e gore daha fazla bile yakabilir cunki motoru kucuk cekmeyince direk turboya alıyor... bunun yanında eger uzun yolda fazla yapıyorum diyorsan tekrar connect cunki motor 1,8..

dobloların bazılarında abs problemi var diye duymustum bir ara...

egerki fiyat citani biraz daha yukseltebiliyorsan 110 bg bir connect al ve binek arabalar nasıl gidiyorsa otoyolda sehir icinde onlarla yan yana git..

yakıt olarakta 75 bg ve 90 bg lik connectlerden daha az yakar.. ben 2 senedir kullanıyorum ve aracımda cook memnunum ki ticaretle ugrasmayan,gunluk kullanımda arabadan inmeyen birisi olarak... dobloda surdum ama connect...
  • bir çok yönden connect avantajlı. ancak şehir içi, bol dur kalklı yollarda yakıt tüketimi artıyor. dobloya çok uzun süre binmediğimden ayrıntılı bilgi veremiyorum. ağırlığına bakmak gerekiyor, connectten hafifse dur-kalklı, virajlı yollarda daha az yakar, ama ağır araba da haliyle daha sağlam oluyor, hızlı girelen virajlarda ve yol tutuşta fayda sağlıyor. öncelikli ihtiyaçları belirleyip ona göre seçim yapın derim ben..
  • connect
  • Connect ! :)
  • bende doblo cuydum connect e döndüm aradaki farkı sürmeden anlayamazsın
    bence iki sinin de artıları var.
    connect biraz daha otomobil havasında doblo yu kullanırken görüş açın daha iyi sanki jip kullanıyosun
    ha bu arada ben 75 lik aldım 1.3 multijetten biraz daha seri ..
  • 1,3 multijet motor sıkıntı yaşamıyor mu arkadaşlar doblo da?
    Yani kasayı taşırken illaki sorun çıkartacaktır değil mi?
  • Biz 9 senedir Ford Connect 75 ps Kullanıyoruz. ilk arabamızla takla attık ve arabada hiçbir şey olmadı. Yakıt konusuna gelince Connect 1600 KG doblo 1250 kg farkı anlamıssınızıdr ;)
    Ford 1.8 TDCİ motor doblo 1.3 Multijet Motor
    ford servisi desen hem ucuz hem seri
    Connect'in tek eksisi yakıtı 3-5 kuruş fazla ama çok iyi gidiyor ;)
  • Kesinlikle Connect seçerdim. Keza son zamanlarda bende connect bakıyorum.
  • Allah korusun bir kaza anında hangisinde olmak isterdiniz deseler connect derim.... Doblo kazalarda sakat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parca ve yakıt düşünüyorsan doblo şirkette cok kullandım zamanla alışılıyor ama kendim için 110 connect aldım agır saglam ve yakıyor dobloya göre :)
  • connect alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CROSSFİT

connect alır

2010 da sormuş soruyu...

çoktaaan almıştır bile

dğş: "Bende 1.3 90 bg Dynamic var 6aydır kullanıyorum."

tarih :26 Aralık 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 23 Mart 2013; 13:03:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.