BEYLER HERKES BASKA SEY DIYOR AMA BUNLARI YAPARSANIZ OLACAKTIR. 1. OPTIONSTAN VERSION 1470E DUSURUN 2. KOSP XHACK GIBI SEYLERI SILIN 3. LOG.KLG DOSYASINI SILIN 4.MODEM RESET 5. OYUNA GIRIN
ŞUAN OYUNDAYIM
deneyen varmıdır oluyormu?
o dosyayı silmek akıl karı değil sanki... g.... yemio
quote:
Orjinalden alıntı: enesemin
BEYLER HERKES BASKA SEY DIYOR AMA BUNLARI YAPARSANIZ OLACAKTIR. 1. OPTIONSTAN VERSION 1470E DUSURUN 2. KOSP XHACK GIBI SEYLERI SILIN 3. LOG.KLG DOSYASINI SILIN 4.MODEM RESET 5. OYUNA GIRIN
ŞUAN OYUNDAYIM
Deneyen warsa...SöLesinnn
connect ten sonra dc yemiyoruz direk failed login aliyoruz zaten dediklerin ile alakasi yok
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
connect ten sonra dc yemiyoruz direk failed login aliyoruz zaten dediklerin ile alakasi yok
o sp2 olmadığı için oluyor sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
ben faild hatası için bişi yazmadım ve yazmadığım şey hakkında ilgisi yok diyemessin gerçekten bu forum kadar bencil forum görmedim kardeşim işine yarıosa yap yaramıosa bana bin başı yada yüz başı olmak için yorum yazma ben size indirmeniz için dosya vermedim sanki virus varmış gibi davranıyorsunuz NE HALINIZ VARSA GORUN!!!!
2ye girmeyi deneyim gerçekten olmayan şeyi yazacak kadar aşağılık değilim 3gündür giremiyordm
valla m 2 connecting vermedi elbet verekcek olursa yazarım
denedim aynısını olmadı olum sen bala girmişsin
inanamıyorum bilgisayarı kapattım modeminde fişini çektim 5 dk kadar içerde oturdum sonra actım bilgisayarı denedim ve l1 e tek tabi pre var ancak cokkk mutluyum ohh
daha grimio 2. gun oldu hiç bişey kaar etmio galiba kesin cözüm bırakmak yada girince bi daha cıkmamak buda mumkün deil offoff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme