Oyundan Cıktıgında veya Select character yaptıgında Login Failed yazıo Kapatın. 5 dk sonra tekrar deneyin sorun çözülcektir veya pc ye restart atın..
Dediklerinden bir şey anlamadım...
Sorun şu:
Masaüstündeki Knight Online isimli .exe dosyasını çalıştırıyoruz ya karşımıza yükleme arayüzü çıkıyor ve otomatik olarak Login server a bağlanmaya çalışıyor ama bağlanamıyor ve Connection failed please retry connecting yazıyor.
ohh! bende ban yedim sanmıştım
Herkesteki sorun:
Masaüstündeki Knight Online isimli .exe dosyasını çalıştırıyoruz ya karşımıza yükleme arayüzü çıkıyor ve otomatik olarak Login server a bağlanmaya çalışıyor ama bağlanamıyor ve Connection failed please retry connecting yazıyor.
bu değilmi?
AYNEN O EKOĞLU HERKESTE O SORUN VARSA SORUN YOK YARINA GEÇER HERHALDE
Tarih ve saat yazıo sorun gene çıktı oyunu açamıorum modeme ve makinaya defalarca reset attım girmedi yarım saat sonra tekrar girdi 1330 da exit çekince galiba bi süre login yapamıosun bu güvenlik amaçlı bi engelleme olabilir aynı sorunu yaşayan varsa sölesinde sorun bendemi deilmi öğrenim teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme